106

Анонимен

преди 9 години

Холандия финансират терористите от НАТО и Киев срещу Русия и холандското правителство има също вина за сваления самолет. НАТО и Киев почнаха и разпалиха войната в Украйна.

105

циника

преди 9 години

141, то и животни-бранници вече няма, но и ти си се наименовал на отдавна мъртви и пратени в помийната яма твари!

104

Анонимен

преди 9 години

до славянин 137Червения Китай винаги е бил със запада още от времето на Никсън.Китайците просто използват намалението както правеше Тито в Югославия..и тако и вако,ама тоя *** Милошевич се поведе по Русия и видяхме как свърши.На китайците не им се свършва така те си имат свои интереси.

103

Анонимен

преди 9 години

До до 116 от славянинЩе живеете с останалите 80% находища на газ ако светът ви ги даде! Според вас ще ви ги даде ли!?-----A teia 20% davat li ni gi ili gi plashtame ?Slabi oporni tochki , slabi, dnes ne si chel na Kutev izkazvaniata

102

Комисар Иванов

преди 9 години

Европейски парадокси на късата памет!Руснаците, които освободиха Европа от фашисткия терор ....ги гонят от Европа и ги убиват в Украйна !!!Фашистките деца и внуци ги избират , съвсем демократично ......в Европейския Парламент!

101

Бранник

преди 9 години

май ти не може да се осефериш от къде си, какво си и защо съществуваш "славянин", такова животно нема брато!

100

Анонимен

преди 9 години

до славянин 116Ако се ядеше газ може и да не ни го даде,но света е създаден така хората да разменят това което имат за това което нямат.А и ние вероятно имаме залежи в Черноморския шелф или на сушата и когато източното лоби се срути ще започнем да търсим и добиваме.Румънците вече го правят.

99

Бранник

преди 9 години

рускините са много по- грозни от Украинките, изобщо в бившето сесесере, модел за красива жена са Украинките. *** стават свинки след 30 г. това им е другия дефект, а третия е пиянство и курварлък, по мноооого!

98

Анонимен

преди 9 години

АБЕ КАКВО СТЕ СЕ ХВАНАЛИ...ГОЛЯМ ПРАЗ КОЙ КЪДЕ ЖИВЕЕ И ОТКЪДЕ ГО ГОНЯТ...ИСТИНАТА ЗА БОИНГА ОЩЕ Е НЕИЗВЕСТНА. НО Е 100% ХАМЕРИКАНСКИ ПАТЕНТ...А ДЕМОКРАТЧЕТАТА НИ ГИ КАНЯ В ПОЛША -В ЛАГЕРИТЕ НА ЦРУ...НЕЩО НЯМА Я ТАМ ВАШАТА АКТИВНОСТ...???

97

78

преди 9 години

До ДОПИТВАНЕЩе пърдиш ли срещу тях?(за военната подкрепа)

96

119

преди 9 години

До Анонимен 119Не съм прочел обидна дума срещу Запада отправена от Путин.

95

ДОПИТВАНЕ

преди 9 години

Съгласни ли сте на военна подкрепа за Украйна, с цел връщането на незанонно анексираният КРИМ от русия ДА + НЕ -

94

Бранник

преди 9 години

до математик 125Ти не ме учи какво да правя

93

Анонимен

преди 9 години

111-***, какво означава "Морзилки"?

92

Анонимен

преди 9 години

До 121.написал;Да унищожим Русия.И дядо ти така навярно е викал,когато Германия нападна СССР,а после Здравствуйте братушки.Какво ти пречи,създай чета и заминавай

91

Матрьошки

преди 9 години

За красотата на руските жени е казано и писано много. В момента в чужбина най-разпространеният бранд за този стереотип вероятно са тенисистките Анна Курникова и Мария Шарапова. Заедно с хвалбите обаче има и немалко негативни мнения за руските жени. Много от чужденците избягват рускините, защото смятат, че те преследват меркантилните си интереси, и са готови да се оженят за всеки мъж от ЕС, само и само да избягат от Русия.

90

до 113

преди 9 години

Живей си в Русия братко и не бери грижа за нас.Щом си почнал за племена да говориш излиза че и ти си същия защото си от нащо племе,а ако не си друг път недей да обобщаваш така на едро.Вярно живееш в най едрата страна и може малко да си се поувлякъл към едрите неща.

89

математик

преди 9 години

До БранникБрани си супата,Браннико!

88

Анонимен

преди 9 години

До97 написал:*** домой!.Ами приятен ти път .......

87

Анонимен

преди 9 години

До пена109Те всички руснаци са като дъщерята на Путин. Плюят Европа, обаче при първа възможност купуват имоти там и искат чуждо гражданство. Защо ли ?