37

Анонимен

преди 9 години

Калпаци-и-и , не коментирайте това което не разбирате,а си запретнете ръкавите и си защитете собствената държава от изчезване !!

36

Идиот

преди 9 години

Нема по-хубави самолети от американските и танкове и оръдия и американските войници са непробиваеми за куршуми, не като руските. Обичам всичко американско и *** на американците най-много обичам щото са американски а не като руските ***.

35

До Даниел

преди 9 години

Да, това е ненормално. Задавал ли си си въпроса ЗАЩО? Аз ще ти кажа, защото Руски подкрепя тези терористи, които имат наглостта да си отцепват райони от територията на една суверенна държава, каквато е Украйна! Ако утре се надигне въстание в Родопите и турците отцепят целият район и го обявят за турска територия как ще реагираш? Украйнците са в правото си да се защитават и те са правите!

34

Бранник

преди 9 години

36 посмей се ако можеш на вашата злоба, действай чети

33

Momo

преди 9 години

Не говорете глупости!Су-25 е щурмови самолет. Лети бавно и на ниска височина, което го прави идеална цел за ПЗРК с които разполагат бунтовниците.Има голяма огнева мощ, но е бавен и лесен за уцелване.

32

Анонимен

преди 9 години

До СРАМ И ПОЗОРКой се е изгаврил бе? Видя ли как човекс постави мечето на детенцето и насълзен се прекръсти? Видя ли сателитните снимки? Ако си ги видял ще разбетеш , че буковете са на Украинската армия.Защо Западът мълчат като пукъли вече втори ден след снимките?Ама така е най-лесно, дай да плюем по Русия за спорта...

31

Анонимен

преди 9 години

До 20То СУ-то го тръшкат и с ПЗРК. Той не може да лети високо.

30

До 22

преди 9 години

Много си *** 22! Те казаха, че не могат да свалят самолети над 5 000 м височина. А до сега са свалили поне 30 летателни апарата под тази височина и това се дължи на употребата на ПЗРК.Над 4500 - 5000 метра ПЗРК не са ефективни и там работят системи от рода на БУК.

29

Анонимен

преди 9 години

До Бранник 11Човече искренно ти благодаря,че в привършването на работния ден се грижиш за доброто ни настроение като ни разсмиваш със злобата и ограниченията на които ти си проявител :)

28

АНТИМУТРА

преди 9 години

ДОНЕЦКИТЕ ТЕРОРИСТИ ДА БЪДАТ ИЗТРЕБЕНИ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!!!

27

Анонимен

преди 9 години

БЪЛГАРИЯ Е НАЙ МИРОЛЮБИВАТА СТРАНА В СВЕТА,ПЪРВИ СЕ РАЗОРАЖИХМЕ,НЯМА ЛИ ДА НА НАГРАДЯТ С НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР ? ОСТАВИХМЕ СИ ЕДНА ЛОДКА ОТ БОТЕВАТА ЧЕТА ЗА СЕКИ СЛУЧАЙ

26

Бранник

преди 9 години

До 25 *** не знаят що е СРАМ, те са *** няма какво да се чудиш приятел!

25

АЛ

преди 9 години

Единият самолет е улучен и се е прибрал в базата. Май страшната БУК система всъщност не била БУК система :)

24

Бранник

преди 9 години

ДНЕС 22 юли 2014 са ОСВОБОДЕНИ още няколко украински градчета в Донецка област от руските поробители! Донецк ще падне скоро, а там има много руска пасмина пратена от путин да убива и тероризира!

23

Даниел

преди 9 години

Баси майтапа цялата редовна армия на Украйна не може да се справи с някакви си 1 000 брой опълченци. Не е за вярване.

22

До 18

преди 9 години

Смешен русофил такъв! Чети малко преди да говориш! Игор Стрелков е наредил всички намерени вещи от руските терористи да постъпят във фонд за защита на Донецката Народна Република! Тоест руските терористи са мародерствали и са окрали всички вещи и сега няма да ги върнат на роднините на загиналите! Това не е ли срам и позор бе, ***? Или според руските ценности това е нормално?

21

ДО 16

преди 9 години

Не, не бяха.Сомолетите, които са презназначени за потапяне на американските кораби са Су-24.Су 24 може да лети на 20 метра над повърхността, като автоматъчно избягва препятствия и следва релефа на местността. Тези маневри го правят много труден за откриване и сваляне. Съответно - излиза в последния момент срещу корабите и ги обстрелва или бомбандира. Освен това, този модел има електронна система за подавяне на корабните локатори и други електронни системи.Свалените самолети са щурмови Су-25.

20

АНТИМУТРА

преди 9 години

ДОНЕЦКИТЕ ТЕРОРИСТИ!!!! : НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА СВАЛЯМЕ САМОЛЕТИ!!!ДЕН ПО КЪСНО!!! НИЕ СВАЛИХМЕ САМОЛЕТ!!! :DDDDDЕЙ ТОВА КОМУНИСТИТЕ СА СТРАШНА РАБОТА В НАДЛЪГВАНЕТО!!!

19

Алекс

преди 9 години

На война като на война. Поне тоя път е военна цел. Значи все пак се оказа че имат работещи БУК системи. :)

18

Анонимен

преди 9 години

Равносметката до сега за свалените самолети-Опълченците са свалили десетина украински изтребителя а украинците свалиха един пътнически да не са валат...