128

лъжци

преди 9 години

Обама лъже за сваления самолет. Както Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Буш лъжеше за Садам.

127

Наблюдаващ

преди 9 години

До Анонимен (232)Кои са "бандити"? Опълченците? Ако да - то какви са ултрад(б)есните, които бесняха, палеха и убиваха на Майдана? А укросите които избиват мирни хора, какви са? А може би там няма мирни хора, а 7 милиона бандити, повечето дегизирани като деца и жени? Виж да не си си пропуснал хапчетата преди да ми пишеш пак.

126

Анонимен

преди 9 години

Експертите още не знаят какво е станало но Обама вече знае...тая работа е съмнителна.

125

ОБАМА НАБРАЛ

преди 9 години

номер по телефона и говорил с приятел в Рая.***,не виждал такъв телефон го помолил-мога ли и аз да се обадя на Сталин.Кой номер да набера-попитал.-Дигай и говори,казал ПРЕЗИДЕНТА,ВАШАТА връзка с АДА е пряка.

124

Наблюдаващ

преди 9 години

В Луганск касапницата продължава, убитите са 44, ранените и осакатените са 215. Трупове по улиците, разрушени жилищни сгради, подстанции, водонапорни кули, училища и детски градини. Но Обама това хич не го вълнува. А подопечните му киевски зомбита и US наемници вилнеят и избиват мирни жители безнаказано. А тук някакъв екземпляр с пседоним "Къде ме търсиш?" (199 пост) ще ми говори за "*** и фашисти"?Не летели украински самолети в района, а диспечера засича 2 техни изтребителя 3 мин. по-рано?

123

до 222

преди 9 години

Ми питал БОГА,а вашия човек нали има пряк път до Ада,питай него.

122

Анонимен

преди 9 години

Нещо не вървяха на добре санкциите срещу Русия. Сваляш един самолет набеждават Русия и санкциите ще тръгнат с пълна сила. Не е ли странно че самолета го свалиха няколко дни след като БРИКС създадоха своя международна банка и валутен фонд и се разбраха да не ползват долара като световна валута. Само американците имат невидим за радарите самолет. Какво им пречи да свалят пътническия самолет а после да твърдят че са опълченците? Изолират ли Русия пада и БРИКС.Прочети още на: dnes.bg/index/2014/07/18/razbivaneto-na-boinga-nad-ukraina-greshka-ili-iezuitski-plan.232742

121

до славянчето

преди 9 години

Има нещо я,колкото теб около бетона.

120

Анонимен

преди 9 години

Как видя Обама от Америка кой е изстрелял ракетата?

119

Киев

преди 9 години

е поискал 150 ядрени ракети,за да се пази от окупаторите-фашисти.

118

идиот

преди 9 години

Само АМЕРИКАНЦИТЕ имат изгода да свалят самолета,ама едно мазно човече ги изпревари и ....ами сега?

117

Поп Грую

преди 9 години

И кой му каза на Обонго това?Джен Псаки?Аре, у лево, шибек!Изкарай снимки от комерсиален спътник, абориген, и тогава плямпай!К'во? Още не са ги фотошопнали? Ами, действайте, бе! Докога ще чакаме?!?

116

Не само 208

преди 9 години

Иска си и 150 ядрени ракети с повечко бойни глави.

115

Анонимен

преди 9 години

Киев вече е поискал от САЩ и НАТО да пратят военни в Украйна-ето ви го мотивът,драги ми Уотсън.

114

манаф

преди 9 години

Първо моите съболезнования към жертвите на боинга,бяха жертвани както хората загинали в търговския център през 2001 .Първо да помислим ,кой има полза от този атентат,второ кой ще загуби ако би го направил,трето абе тъпили сте че не мислите .Яжте си бигмака,пийте си пепсите или колата,дебелейте и гледайте Опра и се радвайте на благинките за търбухави,закоито продадохте рода си,вярата си и свободата си...

113

жестоко събитие

преди 9 години

Единствената държава, която има полза от свалянето на пътническия самолет е Сащ! За да използва това жестоко събитие за война срещу Русия. За сега само търговска и пропагандна. За гореща война Обамата е наел фашистката хунта в Киев.

112

Анонимен

преди 9 години

Обама разпали война между кръвни братя, а за такова нещо се плаща и тук и на оня свят! Ще гориш в Геената мистър президент, така да знаеш!

111

Къде ме търсиш?

преди 9 години

Че то е ясно-ОБАМА Е ВИНОВЕН,И СОРОС,И БОЙКО,И ФАШИСТКАТА ХУНТА,А НЕ *** И ФАШИСТИТЕ ИМ,ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ,ракетите са американски,само дето Дон Путин няма никаква вина и случайно е бил там и натиснал копчето на ракетата.Случайно,без да иска.Даже не го е натиснал,а докоснал.

110

Анонимен

преди 9 години

Тез укроинци само си славосват, а са се на*рали чак по гърба. Ако само знаеха какво ги чака в ЕС, какъв чепат, щяха вече да са в Евразийския Съюз и да си кусат от руската манджа.

109

Анонимен

преди 9 години

Тъй ли,ми щом е проруски район,що дири този район в Украйна?