80

аз

преди 9 години

Май иде време да вадя старите учебници по руски...

79

Анонимен

преди 9 години

Какво гръмко заглавие само:Русия изтласква САЩ от Латинска Америка :)Идеално за вестник работническо дело от 1980-та година.Май тея от комсомолска правда не знаят че сащ не е в латинска америка.

78

Анонимен

преди 9 години

До истинатаТъй ли, а що не качиха и снимки от Гърция,Пелопонес-Скала Лакония, дето ислямистите емигранти под предлог на протест, се опитаха да превземат кметството, има и качено видео в нета. Баба Ванга май ще излезе права с пророчествата си за Европа.

77

Анонимен

преди 9 години

До БойкоБХа-ха! Лошото е, че ако спре да подава газта към Европа, ще трябва да пърдим взаимно, че да се стоплим! Щото, след всяко лято... идва зима, нали, братлета!

76

Анонимен

преди 9 години

До Леко НебрежноА защо,не е ли лицемерно?САЩ се прави на световен жандарм,иска да си спретне бази до границата на Русия,Путин да ги черпи с крушова лимонада ли? Примери от последните 10 години има много.

75

хе хе

преди 9 години

ПРАВИЛНО СЕ НАСОЧВА ДРУГАРЯ ПУТИНОВ, КУБА, СЕВЕРНА КОРЕЯ, НИКАРАГУА, ВЕНЕЦУЕЛА, ВСЕ ОДБОР ЮНАЦИ. КОМУНИСТА СИ Е КОМУНИСТ, КЪДЕТО СТЪПНЕ КРАЙ С ТРЕВАТА ЗАВИНАГИ!!

74

Анонимен

преди 9 години

Какви саннкции бе смешници, Путин ви навря в *** ***.

73

Тъжно!!!!

преди 9 години

Определено повечето пишещи имат или остра интелектуална недостатъчност или страдат от синилност

72

Анонимен

преди 9 години

До хЩо да им го върнат?Германия е изживяла най-големите провали в световната история и благодарение на Америка е това,което е днес,която след 1 и 2 св.войни се отказват от големите суми,които им дължи Германия.Ваймарската република от 1924до1929г.успява да оцелее благодарение на заемите.Даже и парите за обезщетенията след 1св.война ги взема на заем от Америка,които съответно не връща,докато жертвите на герм.окупатори бяха принудени да се откажат от правата си за компенсации,м/у тях и гърците.

71

истината

преди 9 години

На фейсабук сайта на американското посолство в София са изобличени 60 лъжи на рашистката пропаганда- използват се фалшиви снимки за да зомбират мужиците само

70

ля ля

преди 9 години

нешо май май онемяхме!!!

69

БойкоБ

преди 9 години

На снимката Путин човека... в момент на подаване на газ към Европа. Здраво ще пръдне.

68

Анонимен

преди 9 години

До Леко НебрежноЗа жалост, всичко това е лицемерната политика на запада.Меркел отново се изказва, че Русия не върши достатъчно за мира в Украйна. Премълчават се доста неща, например за филтрирането в Украйна, за изявленията на Яценюк, че тези, които изказвали недоволство заради неплащането и размера на пенсиите и заплатите били "агенти на ФСБ". В момента е голямата битка за геополитически интереси.

67

х

преди 9 години

КАТО НАЧАЛО ДА ПОЧНЕМ С ГЕРМАНИЯ КЪДЕТО САЩ НЕ ИСКА ДА ВЪРНЕ ЗЛАТОТО КОЕТО СТОИ НА САХРАНЕНИЕ И ИМ СЕ ПОДИГРА В ЛИЦЕТО КАТО ИМ ОТГОВОРИ ЧЕ ЩЕ ГО ВЪРНАТ НА ЧАСТИ ПО МАЛКО! ОПАШКАТА Е МНОГО ГОЛЯМА!

66

Анонимен

преди 9 години

Думичката "янки" отдавна е *** дума в Латинска Америка,в някой страни дори споменаването може сериозно да навреди....толкова е любовта към чичо "Сам".

65

Анонимен

преди 9 години

Америка трябва да бъде обградена и притисната!!!БРАВО НА ПУТИН !

64

Тролчетата на Путин

преди 9 години

Когато се появи коментар за Русия, руските *** у нас пишат с пяна на уста.В Русия средната продължителност на живота е 59 г. Това трябва да затвори устата на всички писачи *** (Тролчета на Путин). Навремето когато руснаците влезли в България през 1944 им казали да обясняват, че в СССР има всичко. Наште българи бързо ги хванали и почнали да ги питат"У вас тахтаби эсть" отговорът бил "Естъ много, много и все такие большие"Та всичко у тях е много -- и идиотщината им е много.

63

Предател

преди 9 години

Тук живеят предатели така предадоха ЛЕВСКИ !Капитан Петко Войвода !РУСИЯ !АМЕРИКА!?КОй е следващия ...ЕВРОПА !?

62

Teo

преди 9 години

Обама и ястребите от конгреса отвориха прашасалия скрин и строшиха бутилката с духа на студената война. Трябва да се отбележи, че г-н Обама е по-умерен лидер от бушмените и Клинтън, но инерцията и мизериите, които САЩ натвориха в световен мащаб не могат да бъдат заличени с 4 годишен мандат (Апропо, Ирак). Имаме една такава поговорка - каквото почукало, такова се обадило. Щом САЩ искат бази в Украйна, ще получат ответни в куба. Заради алчност, велик лидер като Кенеди се върти в гроба!

61

Даола

преди 9 години

Моите приятели в Латинска Америка са доволни от БРИКС и от посещението на Путин.САЩ не могат да изолират Русия от света, защото светът не иска това.