12

Анонимен

преди 9 години

Политици и олигарси си заличиха кредитите, а вие плащайте.

11

Турчин

преди 9 години

Сам си е фалирал банката. Позната ситуация отпреди 10 години в Турция. Джем Узан си фалира банката "Имар Банк" после всичко стана собственост на държавата - телевизии, вестници, ГСМ Оператора също. Узан имаше собствен остров в Егейско Море и в скривалище под басейна му в палатите откриха доста кюлчета със злато които се канеше да изнесе в Швейцария. Откриха и предплатени ваучери на мобилния му оператор за стотици милиони лири. Но той успя да избяга във Франция и сега реве, че е репресиран.

10

8104

преди 9 години

Скапана държава! Това не трябва да се оставя така бе хора - довечера на протест! Да си намират застрахователи, гаранти и прочее. НЕ МОЖЕ с държавни пари да се хранят чатсни банки, като закъсат. Мен като ми свият парите в трамвая - храни ли ме после БНБ!?

9

хамалин

преди 9 години

100 милиона евро кеш изтеглени на 19 юни? Абе тия хора имат ли си идея , че тая пара в камион не се побира дори да е в купюри по 500 евро. Тц тц тц.

8

do 2

преди 9 години

Sharik, ако откриеш начин да не плащаш поне основните данъци - сподели. Никой не иска да плаща данъци, но е трудно да го правиш за дълго и безнаказано ;)

7

Невен

преди 9 години

Даваха едни филчета по БНТ - за финансовата криза в Щатите, от която едни хора станаха милиардери, едни бездомни ..., а далаверата беше, че държавата плати всичко ... т.е. всички политици са били в играта. Явно и нашите са гледали тези образователни филмчета, как да крадеш, а накрая държавата да ти плаща ... Браво, добре изиграно.

6

Анонимен

преди 9 години

"Чрез трето лице мажоритарният собственик на Корпоративна търговска банка Цветан Василев е изтеглил в кеш близо 205 887 223 лева, като по-голямата част от сумата е била в евро. Това се е случило на 19 юни, ден преди в банката да влязат квестори."Как ли изглежда тази сума в кеш??? И...май бедните пак ще го д*хат?!

5

Анонимен

преди 9 години

Ми това е разбира се. Мустака си изтегли кинтите и повече няма да стъпи в България, господин мецената. Хайде сега всички, които го боготворяха този мошеник, да върнат парите на хората. Макар че те и не заслужават да им ги връщат, щом са повярвали на марионетката на Доган, която просто в даден момент си стана неудобна и изчезна с кинтите. Нали се сещата - Василев е новата форма на кредитен милионер. Просто в момента влоговете са гарантирани, иначе сценарият е познат.

4

205 887 223 !!!

преди 9 години

Човека взе парите, каза чакай малко, качи се в самолета, дръжте му .....

3

Шефа

преди 9 години

Готов ли си за Chio Chips с вкус на дюнер

2

До Шарк

преди 9 години

Точно това означава. :) И честито с държавна пара се спасяват частни банки, пък за здраве йок. :)))))))))))))))))

1

Shark

преди 9 години

"Креди Агрикол България ще бъде капитализирана със средства от Фонда за гарантиране на влоговете, държавния бюджет и Българската народна банка." - това дали значи, това което си мисля!!! Ако е така, отказвам да плащам данъци!!!!!