68

Анонимен

преди 9 години

Ами като сте толкова възмутени, направете си прайд на хетеросексуалната любов! Любовта е важна и взаимното уважение, другото няма значение. В тая държава не виждаме истинските проблеми....

67

Анонимен

преди 9 години

И когато видите мерзостта на запустението да седи на свято място, да знаете, че края е близо!

66

Анонимен

преди 9 години

Световния елит иска да възроди Вавилон! Време, в което разврата е бил във възход!

65

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКакво срамно има тук? ДЕЦАТА НЕ СЕ ВЪЗПИТАВАТ ОТ ПРАЙДОВЕТЕ И НИКОЙ НЕ Е СТАНАЛ ОБРАТЕН ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ ИМА И ТАКИВА. Възпитанието и сексуалната ориентация (доказано е научно) се определя в най-голям процент от родителите и техните отношения.

64

Анонимен

преди 9 години

минавайки покрай министерски съвет, гейовете дружно викаха:-оставка,искаме си Бойко

63

Господа управляващи

преди 9 години

Тая -тия до кога ще продължава да се случва?

62

Анонимен

преди 9 години

До 48Уважаваш ги,подкрепяш ги,а не искаш децата да бъдат възпитавани по този начин..Как се получава това,аз нито ги уважавам,нито някой може да ми налага да го правя,по какъвто и да е начин..Първата стъпка е да ги приемеш,после да започнеш да ги уважаваш,3-тата да идеш да им ръкопляскаш,после да се влючиш в самият гей-парад вече с модерно име,5-та да си един/на от тях..

61

Анонимен

преди 9 години

А порнопарада кога е?

60

Анонимен

преди 9 години

Кой каквото ще да разправя, но при комунизма нямаше такива срамни сцени по улиците.В това ли ще възпиваме децата си - да бъдет И като си осиновят тия ненормалници дете, то на кой ще вика МАМО и на кой ТАТЕ.Мислят ли за детенцето тези егоисти, или само за собствената си извратеност.

59

Анонимен

преди 9 години

Каквото каже европата тва ша правим.....А точно инцеста, третия пол и педофилията са ''св. евро троица'' ...... Инцеста и педофилията даже са предложени за инкриминация....Т.е., ако ти изнасилят детето, няма да можеш да съдиш насилника....Май искат да ги вкарат в списъка с психични заболявания, и вместо у кауша, ша ги вкарват за месец-два у клиники, а след това пак на свобода да си мърсуват...........Ама тва са евро ценности, и не бива да се бунтуваме с/у тях.......

58

Анонимен

преди 9 години

Хайде стига, всички знаем че тези не са нормални, 97% от тях са психично обременени. НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО ПРАВЯТ ПОД ЧАРШАФИТЕ, ПРОТИВ СЪМ НЕНОРМАЛНОСТТА ИМ ДА ПАРАДИРА.

57

Анонимен

преди 9 години

И защо ме осведомявате? Какво ме интересува някакъв си парад? Докога с тая толерастия? Оценка

56

Анонимен

преди 9 години

Уф , Какво искат - равни права? Преди 2-3 дни имаше интервщ с един английски , политик ли беше. та какво разбрах? Искат привилегии. Да се признаят за малцинство- да има запазени местенца в администрацията на държавата ли, , да ги подкрепят политиците - сигурно да ги правят министри ли, да ги признават за "майки" , "бащи"- за да взематмайчински, бащински , , да могат да се наследяват- нещо пак за пари , нещо като наследство на наследството ли искат да не им се оспорава, , ...Все привилегии. Колко хора има , които едва свързват двата края от политиките на политиците нямат приви

55

Анонимен

преди 9 години

Кой каквото иска да си говори, но Еволюцията не може да обвините в хомофобия, а тя никога не би заложила на такава губеща карта като не фертилна еднополова двойка с която би завършила на нулата тоест с еволюционно самоубийство, Това е доказателство ,че явлението не принадлежи към естественото развитие нито на човечеството, нито на Галактиката.

54

Анонимен

преди 9 години

Защо викат на- сборище - прайд ?

53

Анонимен

преди 9 години

Хомосексуализма не е нищо ново, бил е широко разпространен още преди 2000 години в Древна Гърция. Фактът, че не е изместил хетеросексуалността е показателен, представете си само колко дълго би просъществувало едно "обратно" и подчертано женствено човечество.

52

?

преди 9 години

До анонимНа земята си, за да се разплождаш? Интересно. Разкажи ми още.

51

Анонимен

преди 9 години

Голям прайд, голямо нещо. И цялата работа е защото харесвали индивиди от същия пол. Ами браво, но какво от това? Има хора харесващи секс с животни, малолетни и какво ли още не, всеки ли трябва да си рекламира сексуалните мераци?

50

Анонимен

преди 9 години

ДЕЦАТА ПРАВЯТ ТОВА КОЕТО ВИЖДАТ!ПОВЕЧЕТО НЕЩА НЕ СА ГЕНЕТИЧНО ВРОДЕНИ,ДАЖЕ И ДА СА ВРОДЕНИ, ВЪЗПИТАНИЕТО ГИ ПРОМЕНЯ!

49

Анонимен

преди 9 години

И какви пъ права имаш толкова?Да ходиш да гласуваш веднъж на 4 години и да гледаш телевизия?