96

Анонимен

преди 9 години

До Аз се подготвих за..Е извинявай то тогава въпроса се измества към баща ти и мен самия.Хвана ме яд на тия драскачи дето чакат месията някой да ги ОПРАВИ докато те си мишкуват и треперят само от погледа на шефа

95

сара

преди 9 години

" Всичките ми експерти ", " аз помагах" , " аз спасих "............това да не е прероден Нарцис от гръцката митология.....*** , че недей вярва в прераждането !

94

Анонимен

преди 9 години

За фанатиците няма значение. Те така и така ще си гласуват за него, барем някой от по-нормалните се осафери и види к'ъв кинжал си завира с г-н Борисов. Щом си готов да се изцепиш, в разгара на банкова криза, че България го е добутала до МВФ-то...Чшш, алоу?! Ти знаеш ли отвънка как изглежда това, бе? Все едно сме Гърция 2011. Ама бай ти Бабуин това не му дреме...

93

Анонимен

преди 9 години

Нищо не си спасил.А за коалицията ми са ясни нещата - твоите коалиция за разлика от БСП и ДПС е неформална - само крепи правителството срещу пари и без никакви постове. Така например ГЕРБ управлява с Атака и Сините.

92

Анонимен

преди 9 години

Нали се готвеше да вземе на заем от МВФ 5-6 милиоарда, за да запуши пробойната в банковата система. Явно толкова им трябват, 5-6- милиарда ще им свършат работа на първо време.

91

Анонимен

преди 9 години

"гласуващият" герберсатки *** изведнъж взе да бъка от акъли -->Гласуващ преди 15 минутиХора, не знам!!!

90

Анонимен

преди 9 години

Карлуково зове.

89

До 87

преди 9 години

Какво направи повече от другите др. Борисов, че не разбрах. Магистрали, колкото предходното правителство, ремонти на пътища по малко км. Зала "Армеец," с която непрекъснато се хвали беше с изготвен и одобрен проект, осигурено финансиране и изпълнение на 80 %. При него не са повече нито един от построените обкекти. В повечето случаи дострояваше започнатото преди него. И колкото до пречиствателните станции, за които говори бяха почти построени в голямата си част по програма ИСПА. Медиите с рязанет

88

Дойн

преди 9 години

Прав е Човека - и през ум не му минава каквото и да било!То първо трябва да го имаш и тогава да чакаш да мине нещо.И откога Делян Добрев е експерт?

87

Анонимен

преди 9 години

Боже, слез и си прибери вересиите!

86

Анонимен

преди 9 години

хахахахха е не е не ,та той преди 3 дни викаше МВФ да ни прави бюджета моля ви се и от МВФ казха няма нужда България от подкрепа и Бат Бойко хоп "АЗ спасих банките"....може би защото ни уплаши с МВФ а те пък от неговите глупости и някой ПАК му каза какво ТОЙ да каже и сега пляскаме с ръчички "държавата и хората се успокоили"леле пак се започва днеска едно-утре друго и пак АЗ,АЗ,АЗ..ох дано НЕ може евентуално да управлява сам

85

баба данче соколова

преди 9 години

Абе, мутро сикаджийска! Абе, неграмотнико, престъпник от подземния свят и наркотрафикант! Та кой се е затичал да прави коалиция с тебе бе, негоднико?! Впрочем, ти първо спечели изборите, и тогава дрънкай дежурните си глупости! И за всеки случай, дръж си агент Сава от боянските сараи! Че толкова далавери за стотици милиони ви свързват двамката, нали? Особено "Булгартабак". Дръж си го агент Сава за ръчичката и не го изпускай, защото без него си загубен!

84

Анонимен

преди 9 години

"Аз спасих банковата криза с всичките си експерти и се надявам, ако е вярно, че е повдигнато срещу мен обвинение, че съм я подбуждал да реагира банковата система, да реагира Асоциацията на банките."Не го вкарвайте в затвора, в психиатрията му е мястото, този човек е болен. Вече си приписва успехи, за които няма никакъв принос, прибирайте го докато не е обявил, че не хан Аспарух, а той е създал България.

83

Анонимен

преди 9 години

Само неможах да разбера как точно? Като тъпата ти картуна нито разбира от икономика,нито от финанси , нито от банково дело. Иначе знаем за теб ,че ти Строиш магистрали, спортни зали , мостове...лично ти...даже и валираш с валяк. :)))) хахахах

82

хаха

преди 9 години

Тоя съвсем откачи.Аз Аз Аз, дайте му хапчета вече. Само шизофреници искат властта в тая държава. Цял месец опява, че всичко е фалирало накрая бил го оправил.

81

Аз

преди 9 години

Този май няма да успее да прорукува относно границите на търпение на избирателите си?

80

Анонимен

преди 9 години

Този вече не се чува какви глупости говори - американски и европейски слуга!

79

Анонимен

преди 9 години

"Аз спасих банковата криза с всичките си експерти и се надявам, ако е вярно, че е повдигнато срещу мен обвинение, че съм я подбуждал да реагира банковата система От приказките му се разбира, че не разбира какво говори.

78

Анонимен

преди 9 години

Няма по голям *** на политическата сцена у нас! Заклевам се!

77

Анонимен

преди 9 години

Пълен Психопат!!!