39

Анонимен

преди 9 години

Разликата между Германия 1939 и Русия 2014 е Че Германия тогава е искала чуждото а Русия сега иска своето И не искачуждото! И България има право да иска Македония тя си е българска и западните покрайнини също български Нали така продажници!!!

38

Nox

преди 9 години

Преди да отиде то САЩ Бойко повтаряше "има пари в хазната, не трябва да се теглят заеми". Са се връща "държавата е фалирала".Има няма нед два по късно и се почнаха да се пускат слухове, че банки тука фалират, съвсем като в началото на 20ти век как J.P.Morgan пуска слухове и реално предизвиква фалити на банки.Гответе се за Виденова Зима 2: Winter is ComingИ това се прави за да ни обезкървят, след това ще ни кажат "Русия го направи" и ще ни накарат да вземем страната на САЩ в идения конфликт

37

Анонимен

преди 9 години

Днес при Диков гледах как Валерия В. го лапна на Доган. Били 1 милион и трябвало да властват. Казвам го за сетен път, Йовчев да се уволни, да се моли за помощ от Мосад и ДПС да се забрани заради връзки и финансиране от джихадистки терористични организации! СЕГА МУ Е ВРЕМЕТО, УТРЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!

36

Анонимен

преди 9 години

ми така де, Крим му стига. да вземат да се кротнат. то пък на кво прилича да се тепат.

35

Анонимен

преди 9 години

Йееее, Путин с тази ризка на карета и със сакото, метнато през рамо, бая английски вид има :)Опитва се май и така да говори, белким американците му повярвали и спрели санкциите.А дано, ама надали... :)---Путин си го мести от единия крачол в друтия като чуе за техните "санкции:. САЩ и ЕС вече станаха за присмех със яловите си "санкции" и с безпомощността си. Следващия път преди да обявят новите "санкции", по добре да се консултират с Владимир Владимирович какви санкции би желал.

34

Анонимен

преди 9 години

"Rusia da izpolzva cqloto si vliqnie". Ami nail te prehvurlqt "opul4enci " I gi vuorujavat.

33

Анонимен

преди 9 години

До българинаNe samo za gazta, lechtanijat kontrol varhu Risija gi tika kam tezi neobmisleni postapki, opozorili gi pred tsjal svjat - postepennoto zavladjavane na Rusija e tumnijat im plan. I izobshto - kakvo se natrapvat v Evropa, s tehnite interesi i tumni tesnnosti, ne im li stiga Amerika.

32

дядо

преди 9 години

Тоя на снимката не беше ли ,дет американските военни искаха да им е Президент?

31

Nox

преди 9 години

"приятел не са занимавай с неща които не ги разбираш."прогнилия" долар си е много добре."Обясни с конкретни аргументи защо нищо не разбирам!Долара от 1933 няма златно покритие.Федералния резерв контролира колко долари има в циркулация, като така контролира и стойността им. Когато са на кеф -- искуствено създават кризи.Повод за създаването на този федерален резерв са слухове пуснати от J.P. Morgan, че банките фалират. Хората се уплашват и си изтеглят парата и банките фалират.

30

Анонимен

преди 9 години

Танкове и самолети трябва да обкръжат Киев, стига вече геноцид и лъжи!

29

fripp

преди 9 години

Вече 20г. Русия я разпадат и Китай завладява Сибир. Това са пълни глупости. Вместо това да не вземе Великобритания да се разпадне през септември. Щатите сега имат по-голям проблем завалиите - ши трябва да се любят с аятоласите, че иначе им отидоха сондите в Ирак по дяволите. Язък дето потрошиха толкоз пари и изтрепаха толкоз сватбари.

28

Владимир

преди 9 години

А ,между другото ,тези дечица ,който сега гледат как украинската армия разстрелва ,с гаебици ,Град ,самолети ,хеликоптери техните братчета и сестричета ,бащи ,маики,дядовци и баби ,ще останат живи ,те са в Русия и след 10- 15 години ,не ми се мисли за бандеровците ,за тех цял живот западна Украина ще е най-големият им враг!Затова най-добре не обсъждайте смелоста и ума на Путин!За всеки нормален човек на Планетата той се доказа като можещ ,от една разрушена страна направи колос

27

Анонимен

преди 9 години

До жекоNapulno vjarno! Otvratitelnite interesi na USA i neistovijat stremezj za svetovnp vladitchestvo = obogatjavane za chuzjda smetka prichini nedopoustimo za 21-vi vek varvarstvo v Ukraina - 25 godini vazstanovjavala i othranvala fashisti. No kruvta na nevinnite donbastsi i odesiti shte stoi neiztrivaema ne samo varhu ratsete na ukrainskite fashisti, no i nai-veche varhu polititsite i presidenta na USA i tehnite poslushkovtsi ot EC i sluginazja ot UN (OON), koito dori ne osadiha genocida.

26

Анонимен

преди 9 години

На 24.06. Путин е във Виена и подписва с Австрия за строителството на ЮП.

25

Анонимен

преди 9 години

До Доктор Сър ПичукДа живее България в Европа!Това е моят отговор към теб, другарю дежурен старшинка-провокатор:)

24

българина

преди 9 години

До МусалаУважаеми писарю на поредната американска пропаганда, за твое сведение Русия е държава с история за разлика от САЩ, който са държава без история.Държава възползвала се от глупоста на Европа, акумулирала 70% от финансите през двете световни войни,след това предложила плана Маршъл , колко мило и благородно !!!! В украйна САЩ е водена само от желанието за контрол на газта,много добре си дават сметка че вече не контролират Китай,затова се съсредоточват над ЕС , в който сме ние ....

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 23Сибир го остави на китайците...те и без това скоро ще са мнозинство там...

22

Nox

преди 9 години

"Американците все ще предложат някакъв разумен вариант за връщане на Крим..."Ако имаш предвид Крим да бъде върнат обратно на Украйна, това не вярвам да стане.Целта на Америка не е да се постигне мир. Целта им е да предизвикат Путин да удари първи чрез всевъзможни провокации и после да го изкарат по-черен от Хитлер, та да обърнат целия свят срещу него.Една от причините за започването на WW2 e избиването на етнически германци в Полша. Същото му го правят на Путин сега -- избиват руснаци.

21

fripp

преди 9 години

Русия не кляка тъй лесно. Крим го отписаха вече даже Щатите - той ще остане руски форевър. Путин обаче си ги клати, както си иска. И има основание - нито една голяма западна фирма няма намерение да си спира дослука с руснаците - и BP, и Shell, и Total. Оня ден немците от Wintershall казаха, че ще вложат половин млрд. евро в разработването на нови нефтени и газови находища в Русия, щото им е изгодно.

20

какво става

преди 9 години

Донбас без руска подкрепа пада,следва Крим,после Ростовска област,Краснодар...Голяма бежанска вълна от Донбас залива руската граница.Явно Русия нещо отстъпва позиции...Жалко за убитите от двете страни на Донбас.