13

щирлиц

преди 10 години

Снимката отразява какво е днес България,липсва само поредния Тутмаков,който да произнесе реч,може и да не открива паметник...

12

Анонимен

преди 10 години

Сталинка Георгиева къде е?Идваше да проси пари за Хаити от бедна България, поучаваше ни как със сирийци да си решаваме демографският проблем, а сега никаква се не вижда...

11

с

преди 10 години

Мутрофашистите от ГРОБ спряха парите за укрепване на свлачищата във Варненско, защото както знаете Бойко *** мрази Варна. Освен това безконтролната сеч, задръстването с мръсотия и цялостното неглижиране на околната среда доведе до трагедията. Дано настоящите властимащи, както и бъдещите престъпници след тях си вземат поука. Мир на праха на починалите!

10

пенчо

преди 10 години

Долу бутафорните кметчета, явни виновници за разрухата на общините!

9

Анонимен

преди 10 години

Оставка на Портних !

8

Анонимен

преди 10 години

Каското да му мисли.

7

жорката

преди 10 години

Кметът представлява местната власт. Набийте си го в главата, ***! Той е длъжен да се грижи за абсолютно всичко в поверената му територия! За тази цел държавата му отпуска средства и то не малко. Ако някой е крадял и си е затварял очите пред безобразията във Варна, то отговорност носи кметът и главния архитект. Така че, и да плюете по Орешарски и да не плюете, това е резултатът от некадърното герберско уплавление. Оставка на Портних!

6

haarp

преди 10 години

американците са виновни мамицата им ***,потопиха сърбите,сега и нас

5

икономист

преди 10 години

Каквото и да си говорим това престъпно правителство не става за нищо. Когато имаше наводнение в с. Бисер веднага там заминаха Б.Борисов и Ц.Цветанов. След това се възтанови селото с нови къщи включително и с дарения от ГЕРБ. Сега гледайте какво става-нищо но от сърце. Просто докато тези престъпни партии БСП-ДПС-Атака са на власт нищо добро не ни чака.

4

Анонимен

преди 10 години

Вместо да се политиканства на гърба на загиналите и пострадалите хора, по-добре да се обединим в трагедията и да помогнем на пострадалите!

3

Анонимен

преди 10 години

Престанете с тази "ПРИЛИВНА ВЪЛНА"!!!Изобщо разбирате ли значението на думите в българският език?Та вие журналистите сте будителите на обществото!!!"Приливна вулна" означава вълна предизвикана от морски/окенски ПРИЛИВ!!!Обаче с какво самочувствие сте, а?

2

me bi Harp?

преди 10 години

Дали американците не са виновни за тез дъждове с техния ХАРП?!

1

Елемаг

преди 10 години

Снимка номер 1 казва всичко за държавата ни:Стари панелки,опърпано от калта знаме навито и намокрено,западна кола 2-ра употреба,порутена улица,издънена канализация, потоп и както винаги институциите на сухичко гледайки и чудейки се какво става!!!