10

мдa

преди 10 години

Къде се е чуло и видяло нaродa дa бъде питaн кaк дa избирa депутaтите си? Я aко се объркa нещо. A инaче товa зa зaдължителното глaсувaне не е добрa идея. Не и aко не се въведе електринно глaсувaне, зaщото сегaшнaтa системa е просто aбсурднa. Трябвa дa преминеш през няколко aбсурдни бюрокрaтични безумия, aко не искaш дa пътувaш. Товa в случaй че постоянния и временния aдрес сa рaзлични. И нaкрaя просто им теглиш ........ и си гледaш своятa рaботa.Но съм твърдо зa обрaзоеaтелния и дaнъчен ценз.

9

До 5

преди 10 години

Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша.1875

8

Тангра

преди 10 години

До Докога бе!?На 80 % от т.нар народ МУ Е ПРЕЗ УРЕТРАТА - НАЛИ си има ХИПЕР-ПИПИЛОТА-СИЛИКОНОВА по ЧАЛГОВИЗИЯТА , РЕКИЯ на МАСАТА и АРДА В УСТАТА - То не останаха хора , способни НА НЕЗАВИСИМО МИСЛЕНЕ на територията наричаща се БЪЛГАРИЯ . Единственото , КОЕТО МОЖЕ ДА ИЗВАДИ от ЛЕТАРГИЯ този т.нар НАРОД е ВИДЕНОВА ЗИМА 2 - която по всичко случващо се , май ЩЕ СТАНЕ ФАКТ САМО СЛЕД НЯКОЙ И ДРУГ МЕСЕЦ .

7

Няма промяна

преди 10 години

Турците и ромите пак ще си гласуват, а българинът ще седи на фотьойла и ще критикува дистанционно.

6

Анонимен

преди 10 години

на комунистическите и мюсюлманските *** не им е изгодно мажоритарно г-не - гадове

5

Докога бе!?

преди 10 години

Докога ще търпим да ни правят на трътки и да се държат с нас все едно ни няма!? Защо плащаме данъци, сметки и всякакви косвени и прочее такси? Докога бе магарета? Докога ще се дърляте на червени, сини, пембени и ще си плюмчите пръстите!? Докога ще опявате, а не се вдигнем да ги изметем? Докога бе *** дебелокожи, търпящи!? Народ ли сте или ***, бе?

4

Анонимен

преди 10 години

Аз ви казах - големите играчи няма да позволят провеждане на референдум и въвеждане на задължително гласуване.

3

КОНСТИТУЦИЯ

преди 10 години

правилно--така предложеният референдум е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНЕН---ИМАМЕ СИ ОСНОВЕН ЗАКОН И ТАМ ТОЧНО И ЯСНО И КАЗАНО...СТИГА ТЪПОТИИ НА БОКО И КОМПАНИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 10 години

Да аз също съм против задължителното гласуване, а и като видях на предишния референдум толкова дрънкане за аец Белене и накрая нищо се убедих ,че не сме и за референдум така ,че твърдо против каквито и да е референдуми избори пък който иска да гласува.

1

това е

преди 10 години

Това е, шубе ги е да чуят народа. Нищо, пак няма да им се размине...