11

Дечо

преди 9 години

Мили приятели, какво очаквате да се случи на новите избори? Мога да ви кажа отсега - нищо, но ще е малко лошо от сега. Тези, които си мислят, че коалицията е единственото зло - лъжете се, мили мои. Най-големият враг на страната е обезлюдяването. Който и да дойде на власт, няма да реши този проблем. Централна Европа също пасува, понеже така й е изгодно да ни изсмуква жизнените сокове.

10

55

преди 9 години

До ДидоАбе,ти май не си се палил! Май си от онези гдето натуткаха баламурниците да се палят....

9

Анонимен

преди 9 години

Могат спокойно да запишат,че дните на следващото правителство също са преброени,преди още да се знае кой или кои ще са победителите,кои ще са управляващи и кои опозиция,кой ще е премиера ,особено пък ако ще е Борисов .,ама едва ли.

8

do 2

преди 9 години

и какво от това, ако ще и без пари да е хотрата са бедни. В цял свят тока поскъпва, но и взимат нормални заплати.

7

Анонимен

преди 9 години

ББ вчера загатна за себе си като отговори на въпроса:г-н Борисов как според Вас се живее с заплата 300 до 400 лв. Отговорът:"Еми на който са му малко да се хване на две три работи и ще му стигат"Ето това ни очаква след като го преизберем пак:)

6

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТва на снимката е колаж, може да се направи за всеки - за папата, за лили иванова, за майка тереза, за исус, както и за разни зарзавати, които плащат на *** да лепят жалки плакати - само хабят хартия и съсипват околната среда :)

5

Още малко

преди 9 години

Още малко ще останат да довършат далаверите за Южен поток и Белене. Все пак трябва да подпишат договори за стотици милиони с огромни неустойи и да защитят интереса на Газпром за години наред. След като го направят няма какво да стоят. Ще имат достатъчно пари за да купят следващите избори 15/15

4

Анонимен

преди 9 години

Честити нови 3 млрд заем теглен от Орешарски и поголовна сеч и вдигане на сметки от 1 юли

3

Леле че народ

преди 9 години

И какво от това????????? И да изберем мутрата Борисов,няма да заживеем по-добре Аз не виждам какво толкова ще се промени Или отново коалиция,БСП-ДПС + ББЦ или ДПС+Герб А нито една от тия комбинации вещае нещо по-добр А и гласуването е с 3 години по-рано от срока

2

Анонимен

преди 9 години

Но това правителство успя да задържи цената на тока,без повишение

1

Анонимен

преди 9 години

Точно това е Орешарски - от снимката! Народът през носа ще му го изкара и ще запомни той българите завинаги!