103

аз

преди 10 години

това не ви е Ирак или Либияне ви остава нищо друго освен да се оплаквате от имциденти. .американски кавали..и от кога присъствието на руски изтребител в международно въздушно пространство е инцидент. същото могат да кажат и руснаците. .както си летяхме и зад нас се появи щатски разузнавателен самошет

102

Да бе да

преди 10 години

Освен това, руският изтребител е провеждал отдавна планирано учнение. Просто САЩ-ския самальот се е оказал на неправилното място в неправилното време.

101

Да бе да

преди 10 години

И мен един с голф така демонстративно ми мина пред носа на опела. И това на международно шосе! Е79!Въй въй въй, аз се нацапах от страх, за америчките пилоти не знам....

100

Анонимен

преди 10 години

Американците са *** о от тях полза за нас няма. Няма техни туристи тук, няма техни инвестиции, няма наш износ на стоки към тях----------------Нещо си в грешка. Търгоския дефицит със САЩ е 25 пъти по-малък, отколкото с Русия. Тоест тези, които ни смучат парите са руснаците.

99

Анонимен

преди 10 години

Ако е бил пилотиран самолет и е бил прехванат щеше да е свален по един или друг начин.Тук аз разбирам,че макар и да нямат работа в Охотско море янките са били в международно въздушно пространство.Руснаците само са минали покрай тях и са им показали,че са наблизо,да се съобразяват,тоест да спазват въздушните граници.Друг е въпроса какво разузнават в Охотско море.

98

Цецо

преди 10 години

Хора вия не можахте ли да разберете че САЩ живее от войната и убийствата?погледнете историята тази страна без война не може да съществува,тяхната история се гради на трупове и реки от кръв!Те правят войни и касапници далеч от своя територия и после се прибират а след тях само смърт и разруха.

97

ьхьигсяш

преди 10 години

До Анонименсгрешило е момчетоимал е предвид югославия на милошевич

96

Анонимен

преди 10 години

Руснаците само с един заход и ще ги смачкат, ония са луди на тема война и тактика

95

Анонимен

преди 10 години

Американците нападат само страни които имат излаз на море. Примери: Виетнам, Ирак, Либия, Сърбия--------------------------------------------------------На кое море Сърбия имат излаз? :) Може би на Сръбко море :)

94

Иван

преди 10 години

Аз чух, че когато прелетял руския изтребтел над кораба"Доналд Кук" му блокирал цялата апаратура и всичко отказало. Оттогава имало над 30 оставки от екипажа :)))Не знам надолу под мен дали някой колега е разказал подробности!:)Руснаците са страшни , янките ще берат ядове :)))

93

Анонимен

преди 10 години

Добре че е бил безпилотен, иначе екипажа щеше да се като онези в "Доналд Дъг" дето 27 души подали веднага молбите са уволнение от армията и слезли от караба в Констанца. Като видели какво прави руската състема за блокиране на комуникациите. 10 пъти СУ 24 ги тествал и те 10 пъти не могли да задействат системите си.

92

Niki

преди 10 години

"На 23 април следобед изтребител "Сухой 27" прехвана разузнавателен самолет RC-135 на ВВС на САЩ, който изпълняваше рутинна мисия в международното въздушно пространство над Охотско море", в руския Далечен изток, обяви полковник Уорън."Ако "Руският далечен изток" е "в международното въздушно пространство" да не стане и Флорида ( американският далечен изток ) в руското 'международно' пространство :D

91

Анонимен

преди 10 години

Ние пак се разделихме на русофили и русофоби.Делим се на селяни и граждани,на столичани и такива в повече.И като българските *** разбираме от всичко.Но тук искам да кажа за онези дето наричат руснаците "водкаджии".Нима поляците и финландците пият по-малко?Нима англичаните и скандинавците по нашите курорти не се докарват до кома от алкохол?А българина,дето жули домашна шльокавица ала цар Киро като за последно не е ли битов алкохолик?Или водкаджия е различно от ракиджия?

90

DO ``po Vazov``

преди 10 години

Vazov ne e pisal politicheski stihotvoreniq ..... kakto i Botev i Levski ... te ne sa jelaeli da se mesqt v borbite na golemite poneje sa znaeli che zad tqh vse edna i sushta shaka im darpa koncite i gi sbiva

89

Анонимен

преди 10 години

Не се разбра американските пилоти подали ли са рапорти за напускане ?

88

Анонимен

преди 10 години

Въпрост е какво търси американски самолет над Охотско море и американски миноносец в Черно море, а не защо Русия пъчи мускули. Къде е Америка и къде Черно море? Американците са *** о от тях полза за нас няма. Няма техни туристи тук, няма техни инвестиции, няма наш износ на стоки към тях, един лев не са оставили тук, само ни използват за разполагане на войски с насочено дуло към Русия. Европа създаде това чудовище - САЩ, а сега то поробва създателя си.

87

Анонимен

преди 10 години

Сори въртолене

86

Анонимен

преди 10 години

"На 23 април следобед изтребител "Сухой 27" прехвана разузнавателен самолет RC-135 на ВВС на САЩ, който изпълняваше рутинна мисия в международното въздушно пространство над Охотско море", в руския Далечен изток, обяви полковник Уорън.Прощавайте, но кой кого провокира?

85

Анонимен

преди 10 години

Руснаците не думкат далече от дома. Това значи, че войната ще им излезе далеч по - евтино. Имат евтини суровини, оръжия и войници. На САЩ Либия им излезе над 1 трильон по груби сметки. Малка армия, слабовъоръжена, малка територия, малко ресурси. Колко ли ще излезе война срещу Русия? Само 200 кебапчета да докараш от САЩ до Европа и щи мине апетита, а говорим за армии. А ако няма армии а има само бомби, то тогава е ясно... Просто спрете глупостите че ми се схвана врата.

84

Анонимен

преди 10 години

Иска им се прЕхвалена или почИсти за маньоврите, но янките пропускат, че се въртолети около границата на Русия