16

социолог

преди 10 години

Драги ми позитановски тролчета, защо в Северозападналия район Монтана , Враца , Лом, Видин и т.н. като гласуват цял живот за БКП-БСП-ДС са най бедните. Ами да ви кажа защо , защото са необразовани и крадливи. Това , че искат пак да крадат няма как да стане в частната икономика. Докато са живи ще гласуват за БСП-ДС и ще са гладни, защото на Позитано на никой не му пука за тях. На партийни шефове милионери като Станишев не може да се вярва.

15

Рали1

преди 10 години

Много цифри много нещо. Добре, че минаха изборите та да започнат нещо да познават. Колко подробно всичко друго е известно в анкетите, само никой не можа да предвиди такава изненада отзад за БСП! Да му се не види на основните въпроси всички са лъгали!

14

Анонимен

преди 10 години

Работни места откриват само частниците и чорбаджиите.

13

гаф №15

преди 10 години

аз па днес на айфоня видях 15-15, и го задраскАх. един *** герберас тука *** лъже, че било часовник

12

Фердо

преди 10 години

...Сред ромите първа политическа сила е ДПС, която събира 38,3% от вота им. Следва БСП с 27,3%, ГЕРБ с 12.3% и България без цензура с 9.7%, сочи изследването на "Галъп"...Ето и истината кой как е купувал вот!Ето и истината за "упоритата и последователна работа" на ДПС!

11

до 5

преди 10 години

абе неграмотнико що лъжеш къде ги видя 7 милиарда-гиквата ви открадна няколко по 7 милиарда ,ама нали главния лъжец на държавата ви е шеф....

10

Лора

преди 10 години

Време е хората,и грамотните,и неграмотните,и пенсионираните,и безработните,и ромите,и учащите,и домакините,и българите, пръснати като пилци по четирите краища на света да се върнат и те, и всички дружно да ви захвърлят в миналото на историята! Време е за млади хора, с ново мислене и нови възгледи!!! Писна ми от продажни политици, писна ми от стари политически памперси!Обирайте си розите,и герберите,и фесовете,и лъвчетата,и палячовците...и дим да ви няма! Писна ни от вас!!!!!

9

Анонимен

преди 10 години

Даже нобеловите лауреати гласуват за Рапона.

8

работещи и учещи

преди 10 години

гласували за тиквата, живеещи в наследствените апартаменти от родители които гласуват за бсп ,пенсионери живеещи със жълти стотинки доброволно дали жилищата си на неграмотници гласуващи за техния мъчител е ако това не е абсурд

7

млад червен бунак

преди 10 години

Аз където видя 15 и го задрасквам. Днеска си направя и часовника в три и петнадесет следобед.

6

Анонимен

преди 10 години

Безработицата е най-висока в селата и малките градове, докато в София е най-ниска. Където има висока безработица, хората разчитат да оцелеят главно благодарение на държавни заплати и пенсии.

5

политолог

преди 10 години

Видно е отвсякъде , че БСП-ДПС-Атака-ДС са вредни за България. Единственото , което направиха за една година е да изтеглят 7 милиарда лева заеми и да ги откраднат , без нищо съществено да се направи за обществото. Каквито и да са ГЕРБ и РБ те просто умеят и работят за България. Това в момента е реалното нещо в Държавата. Другите партии са *** ми дойди ми , и няма какво да ги коментираш.

4

Анонимен

преди 10 години

Пълна глупост са изводите на галъп! Значи безработни от София, Пловдив, Русе и т.н. са гласували за ДПС - според изводите?! Извинявам се, но това е пълна нелепост като твърдение. Изобщо социолозите да си драснат клечката - виде се колко познават

3

Анонимен

преди 10 години

Искате да ни убедите, че образованите българи гласуват за най'неграмотния премиер който е имала България?

2

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1Да, за да станат овчари!

1

Анонимен

преди 10 години

Младите IT специалисти гласуват за Бойко...