31

Анонимен

преди 10 години

До rumen221Колко години трябва да минат, докато малките позитанчета осъзнаят, че ББ е пазил Тошо, когато Тато вече беше подсъдим?И че пазенето на партийна книжка, от партия, която вече не съществува, е просто пазене на музеен експонат?Не стига че се повтаряте, ами и не поумнявате.

30

Анонимен

преди 10 години

ЖАЛКО ЗА МОРАЛНО ПРОПАДНАЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД,ДА ИЗБИРА ИЗМЕЖДУ,ГЕЯ,БЕЯ И ТКВАТА,БОЖЕ АКО ТЕ ИМА,АКО НЕ СИ ИЗВРАТЕНО СЪЩЕСТВО ВЪВ КОЕТО ВЕЧЕ СЕ СЪМНЯВАМ,СПАСИ БЪЛГАРИЯ

29

АНОНИМЕН

преди 10 години

А бе този щеше земята да изрови но да спечели,а излезе ,че приказката за вола където рие с копита хвърля на врата си е вярна.Ако този отиде в Брюксел песовете ще го изгонят като мръсно коте.

28

Анонимен

преди 10 години

Какво има да търсите. То се знае най-подходящ е ПЕЕВСКИ...

27

Анонимен

преди 10 години

"Партията, която загуби най-много гласове на тези избори, е ЕНП"А партията, която не успя да вземе нито един от тези гласове, е ПЕС...

26

Анонимен

преди 10 години

До 12-тиНе употребявай мои лични думи и термини, когато не ти достига багаж!Аз употребих този термин, вероятно не знаеш отк къде идва, по повод "управлението " та ГЕРБ, което изпрати на улицата половин милион души , замрази пенсии и заплати, обезличи умните, образовани и способни хора!Простащината тогава победи и битката с нея е трудна!Правителството на ГЕРБ е ***!Набий си го в главата!

25

rumen221

преди 10 години

ИСТИНСКИЯТ КОМУНИСТ СПЕЧЕЛИ.- Б.Б. (Баш-Буда-лата) печели - Бодигард на Тодор Живков, остава му верен докрай дори по време на демокрацията:- "Аз ще напусна МВР, но няма да напусна БКП" И СИ ОСТАВА КОМУНИСТ!!!(Все още пази партийната си книжка) - НАИСТИНА напуска системата и започва общ бизнес с Пашата и Георги Стоев- Ахмед Доган лично го предлага за генерал-лейтенант- Георги Първанов му дава втората генералска звезда- Ползва се с подкрепата на Ердоган (крадоха заедно от магистралите), Главния мюфтия му идва на крака.- Бизнес отношения с Трактора (с който сега е враг

24

Цветан Химчев

преди 10 години

Забравих да Ви кажа г-н Станишев. Дядо ми лека му пръст на когото съм кръстен казваше една приказка дано Ви е от полза:Бит и *** насита нямат :)

23

СС

преди 10 години

СтанишеФ, думата оставка непозната ли ти е? :)Махай се, плъх!

22

социолог

преди 10 години

Вчера си скъсах дипломата и я изядох...А колегата до мен я нави на руло и си завря в дирника.

21

Анонимен

преди 10 години

Ау колко нахусани мутрокомунисти гласували за лидера си по подобие на С. Корея наизкочиха.................., и обиждан на комунисти !!!

20

Анонимен

преди 10 години

Първо Станишев нямаше да се кандидатира за евро дупутат.Второ беше в листата само за да я "дърпа" напред. А накря ще се окаже ,че е най-подходящ за еврокомисар. То и баща му беше комисар.

19

Анонимен

преди 10 години

Станишев приеми факта че народа не те иска. Няма кво да търсиш най успешния евродепутат или еврокомисар, приеми възможността и се махай! Сега ти е шанса горе долу да се махнеш с някакво достойнство. Пропуснеш ли го ще подсмърчаш като първанов!

18

Анонимен

преди 10 години

Стaнишкaтa е готин, некa дa остaне нaчело нa БСП!

17

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДават им по 50 кинта защото знаят че 65 % няма да гласуват. Ако тия 65 % гласуваха, гласа на *** нямаше да е фактор, и никой нямаше да ги бръсне за сини сливи. Така че тия дето не гласуват, дават на *** да ни избират управляващи.

16

Анонимен

преди 10 години

Станишев моля не подавай оставка.Така се радвам всеки път като губиш избори.Моля те остани за да има пак забавни мигове, след поредните ти бъдещи провали.Много си смешен, срам за майка и баща си.

15

Цветан Химчев

преди 10 години

Да пожелаем на Станишев дълго време да управлява (убие) левичката. Да сте жив и здрав рано или късно всичко ще ви се върне. Личното ми мнение е, че АБВ ще Ви изяде на предсрочните парламентарни избори. И немога да не отбележа, че с глупоста си ГЕРБ ви смазва по всякакви критерии. А и те са единствените които наляха малко пари в ИТ сферата. Единственото хубаво червено е, че Цървена Звезда станаха шампион. Поздрави от Пловдив.

14

Анонимен

преди 10 години

Браво Бойко.Победаааааааааааа.

13

Анонимен

преди 10 години

Лидерът на БСП Сергей Станишев изненадващо събира по-малко преференциален вот от никому неизвестния кандидат на КБ Момчил Неков, под номер 15 в листата. Причината според наблюдатели е, че много избиратели са отметнали "номер 15" и на двете места в бюлетината - и в квадратчетата за партии/коалиции, и в кръгчетата за преференциален вот.КОлко трябв ада ти е зле електората :))))))))))))

12

Анонимен

преди 10 години

БЪЛГАРИЯ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА ВЪВ КОЯТО ЗА ДА ГЛАСУВАШ ТИ ДАВАТ РУШВЕТ,*** И БЪЛГАРИ НЕТАРПЕЛИВО ЧАКАТ ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ ЗА ДА ГРАБНАТ ПО 50 ЛЕВА ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА ХУНТА,РАЗДАВАТ СЕ ПАРИ КОИТО ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ОТКРАДНАТИ ОТ ДЖОБОВИТЕ НА ЕЛЕКТОРАТА ОТ *** И БЪЛГАРИ,ВЪВ ТАЗИ *** НИКОЙ НЯМА ПОВЕЧЕ ПРАВО ДА СЕ ОПЛАКВА,МЛИДИТЕ БЪЛГАРИ СЕ ПРОДАДОХА КАТО *** ЗА 50 ЛВ