80

Анонимен

преди 10 години

Сергей Станишев си получи заслуженото за предателството към БСП и българския народ.Предстои му да загуби ръководните постове в БСП и ПЕС,социалистите години наред няма да могат да се съвземат и изтрият позора от челото си заради болните амбиции на този човек.

79

До Анонимен 117

преди 10 години

Реформатоеските ***, взеха колкото трябваше, вие червенотикеничковчета, изтъкани от злоба, само търсите враг. Видя се, че ЗАГУБИХТЕ и според Кутев, това автоматично се превръща в победа. Видяхте че Греб ви бие пак (незнам за кой път вече) и се обърнахте срещу вашата другарка Пръмова. Ако не беше тя, Реформатотрите щяха повече и от вас да вземат. Колкото и да плюеш, ЗАГУБИХТЕ и това е ФАКТ. естити ти 30 лв. Дано вдигнат мизата за другите избори, да си купиш и вазелин. Ще ти трябва!!!

78

Анонимен

преди 10 години

За кой ли път? За кой пореден път, трябва на тъпите комунисти да им се показва, че народа отдавна не живее преди 10 ноември 1989г.? Дори и с техните проекти (ДПС,Атака,ББЦ,Кунева,Царя и още знайни и незнайни партийки) пак не ви искаме. Разберете го най - накрая и оставете тази страна да диша. Оставете ни да се развиваме , а вие като искате отивайте при вашият вожд, който води света към 3та световна. Просто сте НЕКАДЪРНИ!

77

АНТИ

преди 10 години

Станишев, да не си посмял да си подаваш оставката! Само ти можеш да унищожиш БСП толкова бързо!

76

тъп и прост

преди 10 години

Най-логичното след тази катастрофална загуба за БСП е оставка на Станишев и оставка на правителството!!!Това го казвам като фен на БСП!!!

75

АЗ

преди 10 години

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО СЕГА СИДЕРАГА КАКВА ПРИЧИНА ЩЕ КАЖЕ НА СВОИТЕ СЪРАДНИЦИ ЗА ТОВА, ЧЕ Е ИЗГУБИЛ ЕВРОВОТА ХАХАХАХХАХА.. БСП И ДПС МУ РЕЗНАХА КРАНЧЕТО.

74

АНТИ

преди 10 години

Вече е ясно КОЙ е виновен за РАЗГРОМА на БСП. Това сте вие КУТЕВИТЕ ***!!! УВОЛНЕНИ СТЕ. БЕГОМ МАРШ В СИБИР!!!

73

Анонимен

преди 10 години

До 98Абе ти в час ли си?

72

безнадежден случай

преди 10 години

Да благодарим на българските "висшисти", които се направиха на интересни и отидоха за гъби вместо да гласуват, за да "накажат" политическото статукво. В резултат на това отново хората с основно образование ще управляват страната, а ДПС ще се утвърди като втора сила, уверено гледаща към първото място.

71

3434

преди 10 години

Спечели единствената неетническа партия ДПС.Всички други са българоетнически!

70

До Анонимен 102

преди 10 години

А интернационала и БКП спечелихте ли :)

69

Калоян

преди 10 години

Кви Реформатири са тея *** нещастни. Това е една от най-нещастните партии на тези избори. Трябва да си малумен да гласуваш за тях.

68

анти

преди 10 години

ВОЛЕНЕ ВРЪЩАЙ РУБЛИТЕ!!! СТРЕЛЯТ БУДУ!!!

67

До Анонимен 98

преди 10 години

Боли , а? Нищо, на другите избори ще сте още по надолу. Много поздрави на Кутев, като ходиш да си взимаш пицата и 30-те лева!

66

hagen

преди 10 години

ДО НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ И аз се надявах че като Станишев е председател на ПЕС нещата в България ще се оправят но изглежда че народа е видял как се грижи той за нас.Резултатите от изборите са красноречиви.

65

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 86 Какво се оплакваш????? Въобще ,много насериозно ги взехте тия избори при смешна избирателна активност А до следващите апрламентарни има цели 3 години. Някои не даваха на Ореха и 3 месеца,а той взе че изкара година

64

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Знаеш ли кога ще ти вдигнат заплата,тогава когато върнете заемите който взеха тия изчадия на ада,сега всички ние трябв почваме да им плащаме лихвите по заемите.Защото социялна политика не са прави с заеми.А със работеща икономика.

63

АНТИ

преди 10 години

До АнонименНоворусия има само в чугунените ви кратуни. Сега Путин ще признае новия президен на Украйна и ше изостави просруските сепаратисти.

62

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБХайде стига рива като бита *** :) ама то пък ... и сте бити и сте ***... :)))

61

През 2009 година...

преди 10 години

... избирателната активност за Европейски Парламент беше 37%.Вчера тя беше 28%!Смешна работа! И не е представителна.Още по-малко да има някакво влияние в/у Правителството. То трябва да продължи.