10

Анонимен

преди 10 години

Информация на националния оперативен щаб за овладяване на кризисната ситуация, възникнала вследствие на увеличен миграционен натискЗА ПЕРИОДА ОТ 6 ЧАСА НА 16.05.2014 Г. ДО 6 ЧАСА НА 19.05.2014 Г. НА ВХОД НА ЗЕЛЕНА ГРАНИЦА СА ЗАДЪРЖАНИ 88 ДУШИ. ЗА ПЕРИОДА ОТ 6 ЧАСА НА 19.05.2014 Г. ДО 6 ЧАСА НА 20.05.2014 Г. НА ВХОД НА БЪЛГАРО-ТУРСКАТА ЗЕЛЕНА ГРАНИЦА СА ЗАДЪРЖАНИ 16 ДУШИ.ОТ НАЧАЛОТО НА М.МАЙ БРОЯ НА НЕЛЕГАЛНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ДОПУСНАТИ E НАД 250 човека повтаря се миналогодишния сценарии

9

Атакист

преди 10 години

Губят си времето в празни приказки. САЩ нито разбира езика им а още по-малко би ги послушал. А е толкова просто единият от тия двамата на снимката да стане световен герой от най-висока категория. Просто трябва да изнюка САЩ така че да прилича на лунен пейзаж. Ама за това се иска кураж. Толкова ли е голяма философия да се изреже световния тумор?

8

Анонимен

преди 10 години

"Държавните глави на Русия и на Китай призовават да не се финансира или насърчава дейност, целяща да се промени конституционният строй на друга държава."Това са камъне и дърве по чотурата на ***.ин, ама той си трае щото е отишъл да се примоли, ако е възможно Китай да му изкупи горивата, които ще му артисат след въвеждане на икономическите санкции.Китай ще му каже готово *** ще ги изкупим, само че барела нефт по 50 долара, а газа по 100 долара за 1000 куб.м.

7

345

преди 10 години

Да не се намесват, а руснаците направо си взимат без да питат, е на това му се вика ненамесване...

6

Хурка

преди 10 години

5-ти бъркаш РФ с БГ. Среден пръст само на нас показват.

5

Анонимен

преди 10 години

До дядо, "А бе ,къде е батко Барак Обама бе не може да си"натопи човката"Батко ти Обама е зад теб, *** руски. Натопил е в теб черната човка.

4

Анонимен

преди 10 години

На снимката виждате кошмара на всеки американски президент.

3

Анонимен

преди 10 години

НАТО трябваше да спре да се разширява на изток и да спази договорите с Горбачов, не го направи. САЩ призна за финансиране "демокрацията" в Украйна и резултатът е налице. Любезната г-жа Нуланд още преди Янукович да падне каза кой ще е новият премиер на Украйна- "Яц", значи ето кой дърпа конците. Изсипаха се половината щатски сенат и шефа на ЦРУ да клатят обстановката в Украйна. Ако САЩ не беше посегнал към Украйна с толкова долна подмолна атака, нищо от това нямаше да се случи.

2

дядо

преди 10 години

А бе ,къде е батко Барак Обама бе,тук се сключват договори за трилиони,а той гледа отстрани,като пръднал *** в трамвай и не може да си"натопи човката"-разказа му играта Путин!!!

1

Анонимен

преди 10 години

Все са обезпокоени и все простотии правят