152

do 194

преди 10 години

на тебе ти липсва логическа мисъл да разбереш вица явно.

151

иво

преди 10 години

кн. на Пророк ИсаяГорко на ония, които наричат злото добро, а доброто зло; Които турят тъмнина за виделина, авиделина за тъмнина; Които турят горчиво за сладко, а сладко за горчиво! Горко на ония, които са мъдри в своите очи, И които са разумни пред себе си! ....... Които за дарове оправдават беззаконника И отнемат от праведника правото му! Затова, както огнен пламък пояжда плявата,И както сламата се губи в пламъка, Така и техният корен ще стане като гнилота,И цветът им ще възлезе

150

Фасолдо

преди 10 години

Моята кайзерка. Обожавам я! "Riiiiise like a phoenix out of the ashes, seeking raaather than vengeance retribution. Ла-ла-ла! Ла-ла-ла -лааа!"А сега отивам да се занимавам с по-смислени неща.

149

do 196

преди 10 години

XAXAXAXXAA

148

Анонимен

преди 10 години

Европейско училище след 10 години:-Марийке, стига си гледала под полата на Иванчо и не дръпай брадата на Сашка! Пенке стига си се почесвала по топките, не е културно! Митко ако те видя още веднъж в мъжката тоалетна ще те изгоня от час!

147

sa

преди 10 години

- Джон,каква е тази врява навън?- пита лорд Чарлз,пиейки си чая..- Гей парад,сър - отговаря слугата.- А какво искат?- Еднополова любов.- А някой забранява ли им да я правят?- Не,сър,никой не им забранява.- Тогава защо протестират?- Ами,*асти,сър...

146

Досиласол

преди 10 години

До АнонименНякои кралици имат.

145

сбъркан свят

преди 10 години

Ако кралицата има ***, какво ли има краля?

144

Пак ни прецакаха

преди 10 години

Виждате ли какво значи добрата реклама и да се родиш в правилната държава. Азис колко години си показва небръснатите (и бръснатите) бузи наляво и дясно, обаче му е лош късмета, че се е родил в БГ. Този юнак се показа веднъж и стана кралица. Узурпатор(ка).

143

Досиласол

преди 10 години

9 страници абсолютно безсмислено пенявене и смехотворно възмущение заради някаква кралица...

142

райко

преди 10 години

на 60 години съм и по - гнусно нещо не съм виждал ужас

141

Анонимен

преди 10 години

От утре всички европейски лидери трябва да се преоблекат като травестити с бради, нали те ги разрешават тези работи, време да покажат съпричастност и подкрепа. Даже света трябва да демонстрира подкрепа както с банана и Дани Алвеш, и да обяви "Ние всички сме травестити".

140

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 10 години

Кончита=Толетрантност и любовЕ това се опитват да ни втълпят западняците! Какво наистина е Кончита - травестит, използван умело за постигане на определени цели. Няма морал, няма ценности, за красота и любов да не говорим. Дава се пример на подрастващите: как се успява в живота, какво е важно. Кончита е нормална, неприемащите я - не. Брадата и превзета "жена" - това е пропаганда, която няма нищо общо с любов и толерантност. Това е потъпкване на ценностите и подготовка на подрастващото поколение

139

Анонимен

преди 10 години

Защо не гласуваха за Украйна след като отмъщават на Путин? Жалкото е, че единствения шанс на Австрия да спечели европейски музикален конкурс, е по този извратен начин. И за да не им разваляме самочувствието трябва да викаме "леле какво авангардно изкуство, каква толерантност".

138

Доремифасол

преди 10 години

Пусни салам на хомофоби. Pun unintended.

137

Доремифа

преди 10 години

До АнонименЕдин НОРМАЛНО мислещ човек.

136

Анонимен

преди 10 години

Хора,които не одобряват себе изразяването нямат място в новото време,тогава те ще бъдат аутсайдърите!Нормално няма,защото всеки е различен!Това са само идеи!Бог е създал половете,за да оцелее даден вид,на планетата вече има 7 милиарда и това вече не е наложително.Бог ни е дал разсъдъка и свободата да бъдем себе си и трябва да се уважаваме като индивидуални индивиди.Моята свобода свършва там, където почва свободата на другия,а не неговите предразсъдъци! Винаги е имало подобни хора и животни даже!

135

iB

преди 10 години

Ограничени хора: нямат проблем мафиоти да ги управляват, да газят с джиповете си хората по улиците и да превръщат дъщерите им в държанки, но имат проблем, когато някоѝ с това да е различен успява в живота. Ограничени хора.

134

Кончита Вурст

преди 10 години

Ти изяде ли си вурста????

133

Българин

преди 10 години

Бляяяяяяяяяяяяяяяяяя...