255

до АТАКИСТ

преди 10 години

Полека, че да не ти сложат и на теб усмирителната риза, която се полага на твоят идол Болен Сидеров. Няма да те смесвам с чалгаризираните ***, твоето място е при *** с промит мозък. Какво правиш ти по въпроса относно цялата ***, която ни залива в държавата ни, без никой да ни налага нищо отвън? Азис и всякакви там *** са звезди за тоя *** български народ, някакъв си травестит от Австрия ни е най-малкият проблем. Ей затова много от пишещите тук са лицемери!

254

Анонимен

преди 10 години

Е то понеже оня *** руската звезда Филип Киркоров не е гей, или Тату не са лизбийки и т.н и т.н

253

Анонимен

преди 10 години

Ето ви Европейските ценности, наслаждавайте им се. Вместо подобни психично болни да се насочват за лечение, те се промотират и поставят на пиедестал. И си длъжен да ги харесваш, иначе автоматично ставаш някакъв "анти", а те имат права и още как. Въпрос на време е да измислят и 4-ти пол, както и да узаконпт браковете между хора и животни, все пак зоофилите имат ПРАВА.

252

293-за азис

преди 10 години

До Анонимен293--Защото той се ПРЪКНА в зората на демокрацията--разбра ли бе.....дупчен кафяв двор---демек--дете на демокрацията....

251

Калина

преди 10 години

До vokilЕй, всички патриоти тук пишете на латиница...

250

Анонимен

преди 10 години

Плевнелиев, к'во чакаш? Учи няква песен там и се яви догодина на Евровизия. Гаранция давам, че ще победиш, колкото и некадърно да пееш.

249

Анонимен

преди 10 години

Искам да питам разбирачите, които смятат, че Евросъюза им натрапва обратните - абе защо в тая смотана държава Бг има ***-травестит който бе звезда още много преди да влезем в ЕС? Пак ли някой ви го натрапи или вие самите го направихте известен като хвърляте гюбеци на негови песни по дискотеките? Страшно лицемерие!

248

време е..

преди 10 години

Дошло е време за нов кръстоносен поход---този път срещу Европа.Че тази пед*расия и сатанизъм ще затрият света...

247

Анонимен

преди 10 години

Упадъка на нравите е лакмус за състоянието на обществото и това не се е променило от 3хил. г.Очакванията: САЩ ще се опитат да впримчат Европа в плащането на огромния им дълг, но това е непосилна задача за раздираната от противоречия стара европа, просто US ще повлече със себе си и ЕС към дъното.Дано не се стигне до ядрена война, боже опази.

246

Морски

преди 10 години

Това, съграждани мои, е това в което иска Европа да превърне децата ни. Аз отказвам!

245

Румби

преди 10 години

Песента, че е хубава - хубава, че пее хубаво - и това е вярно. Ама много грозно нещо бе!!!!

244

Анонимен

преди 10 години

***, леко да не си докарате някакъв инфаркт.. много се палите, добре, че сте сила форумна само

243

pastoral

преди 10 години

абсолютна гавра. апо-геят на европейската визия, която води до пълния разпад. кончина (във) вурщ. разбира се, че този "конкурс" няма нищо общо с песента и развлечението, той отдавна е превърнат в пропагандна машина. все пак гласовете на хората са разпределенис тези на "комисии" 50%на 50%. така е и в политиката. желанието дори на 75% от хората може да бъде пренебрегнато заради парите на 2% сбърканяци.

242

Анонимен

преди 10 години

Това е третия пол.По това въздиша дегрдирала Европа,

241

за 274

преди 10 години

А аз, с образованието си, получено по времето на скапания тоталитаризъм, си мислех, че икономическите, политически и обществени предпоставки са важни за оцеляването на една нация. Ако погледнем , къде прираста на населението е най голям, ще откриеш, че става дума за изостанали в цивилизационното си развитие общества. И според теб в България ромите са върха на образованост и интелект, защото бурно се размножават и няма да се затрият.

240

Анонимен

преди 10 години

Kakvo e tova chudo be sugrajdani ?

239

толерастия

преди 10 години

Мисля че след този победил(ка) можем спокойно да пуснем Азис да пее за България.

238

Геле

преди 10 години

Долнопробен уруд!

237

А ми сега

преди 10 години

Към тея които защитават победилото нещо на Евровизия---въпрос--- Моето дете ми зададе въпрос....Защо тази какичка е с брада???? И как трябва да му отговоря според вас??? Напишете бе шпенделовци---как да му отговоря.......

236

dulo

преди 10 години

..Travestit....AZIS!!! VASHETO MYASTO E PRI BOLNITE I BEZDARNI MUTANTI