94

Анонимен

преди 10 години

82За човек, разбиращ от политика, въпросът изглежда ***, но ти не си ***, а провокираш.Потвърждава се планирана агресия, която да предизвика намесата на Русия. Разделяй и владей - предизвиква се братоубийство по модел, вече се изморих да повтарям -"спонтанно организираните от САЩ" североафрикански "Революции", и нашата.Целта е Русия, проверават колко е силна.За това в Украйна са назначени два фашистки инфантилника, както селската жаба у нас.Щом стрелят срущу народа си, познах ги.

93

Анонимен

преди 10 години

то веднъж се разпадна ссср те пак чакат нещо да се разпада покефиха се известно време и пак мечтаят мечтите са безплатни само тоя път е една страна няма да доживеете пак да видите

92

Александър

преди 10 години

Защо свлеченогъзата дама и палячото, който сам не разбра, как е станал президент на велика държава изпълняват тези срамни номера? Нека разгърнат Историята и прочетат, колко пъти руснаците са влизали в Берлин, единия път -под командването на маршал Тотлебен - дядото на "нашия" Тотлебен. Франсето да си спомни великия пердах, който яде Великата армия в Русия и жалкото бягство на Напалионе Буонапарте.После казаците поеха конете си в Сена, а келнерите им научиха думата "быстро!", казвана им от русите

91

е да ама...

преди 10 години

.. в Швейцария - законен

90

Анонимен

преди 10 години

Китайците отдавна се канят да си върнат Северен Китай. Нека двата референдума да се проведат паралелно - един в Домбас и един в Северен Китай.

89

Анонимен

преди 10 години

Да ви пускат заедно с кучетата в американски бар, ако ви дадат визаБааааси, опорните точки не са мръднали от 1968 г. насам. Дай сега "А вие защо биете ***?" и за потосмукачното изкуство.Май само за религиозното мракобесие сте го поокастрили, че малко неудобно би се получило на фона на поощряването на религията от Вовочка.

88

Анонимен

преди 10 години

Путинската военна машина иска кръвта на невинните украинци.

87

asdddd

преди 10 години

Меркел защо не го д...хаш каква си ти че ще казваш кое е незаконно и кое не? *** а сегашната валст много ли е законна КОИ ГИ ИЗБРА И КОГА !? Да теглят заем от МВФ Нямам търпение да има 2 ри ден на победата !

86

Анонимен

преди 10 години

Всички демократични хора имат интерес Руската Федерация да се разпадне.

85

Анонимен

преди 10 години

Тия какво се правят на ударени. Не можахме да разберем каква им е позицията за кланетата в Одеса и Мариупол изобщо ако смеят да имат някаква. Или по презумпция Путин и Русия са виновни. Изглеждат глупаво.

84

Анонимен

преди 10 години

Само наивник може да вярва, за това пропагандата е толкова брутална-разчита на невежия ***, че всичко това се дължи на "имперски интереси на Русия".Имперските интереси са на САЩ и те използват еврогейския съюз, за да ограбят Русия.Съвременник съм на много събития, които платените ни "обясняват".Всичко е агресия към Русия и тя има право да се защити!Вие, поплювковци, дето грачите глупости, на какво се надявате?Да ви пускат заедно с кучетата в американски бар, ако ви дадат виза

83

баи Ганю

преди 10 години

До ЕС Еии приятел от както мога всичко да плямпам съм много добра.Чудя се как да изхарча пенсията,наем,лекарства,ток вода,социални,и цял ден плямпам каквото си искъм ама все на гладно.

82

Анонимен

преди 10 години

Всички видяхме, че Русия не спазва международните закони, но силно вярваме, че ще ни построи Южен Поток и ще ни осъгури несметни печалби.

81

Анонимен

преди 10 години

Не се ли замисляте, че ако живеехме по времето на Тошо или недай Боже в сегашно време в Северна Корея, тук всички които свободно изказват мненията си, нямаше да имат тази възможност изобщо, защото щяха да чукат камъни по кариерите Рубладжиите са хора, които ОБОЖАВАТ да нямат собствено мнение. На тях им харесва да правят това, което им кажат по партсъбранията. Свободата на мнение няма да им липсва. "Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила."

80

Последни новини!

преди 10 години

Екскрузив! Световна новина! Днес по обед руски десантчици, на брой не по-малко от 35000 душиса дебаркирали по море и спуснати по въздуха с цялата техника (предположително от 324-та и 412-та въздушнодесантни бригади) в Северна Ирландия! Британските войски се прегрупират, отстъпвайки пад звуците на все още шотландски гайди. Войнствените изявления на президента Путин за помощ на борещия се ирландски народ се оценяват двояко в целия цивилизован демокротичен свят. Някои все още се боят от енергетичн

79

Анонимен

преди 10 години

Я кажете, другари това което става в необятните степи на Русия и Украйна какво е?(1) война(2) гражданска война(3) тероризъм

78

Анонимен

преди 10 години

Мълчат като посрани!В Одеса, в профсъюзния дом, постъпката на фашистите не е нищо по-различно от жестокостите в нацистките лагери - задушаване, палеж, целенасочена смърт с жестока агония.Това са наследници на движение на Бандера-син на католически гръцки свещеник.Защо има толкова зли хора?!Защо?!Не знаят ли, че сме за малко тук.Ако те са нещастни, защо правят другите такива?Защо други зли хора ги използват?И ни внушават Библия?

77

ЕС

преди 10 години

Още малко за правата и свободите в Европа. Не се ли замисляте, че ако живеехме по времето на Тошо или недай Боже в сегашно време в Северна Корея, тук всички които свободно изказват мненията си, нямаше да имат тази възможност изобщо, защото щяха да чукат камъни по кариерите на Белене или в другия случай да нахранят кучетата на ДИКТАТОРА?! Е, кое е по-примамливо- СВОБОДА или РОБСТВО?

76

Лора

преди 10 години

Само че последна анкета във Франця показва,че партията на Оланд е трета,а Марин Льо Пен е фаворит-22% и крайно дясната Льо Пен поздрави и подкрепи открито политиката на Путин!Така,че Оланд,не се насилвай! До евроизборите има още две седмици!

75

Анонимен

преди 10 години

Браво!Ето това са истински лидери!Вярно, България не е толкова голяма държава както Германия и Франция, но много ми се иска някой ден да имам елидери като техните!