115

anonimen

преди 10 години

Az lichno ne haresvam politikata na USA, no na vsichki luibiashti rusia bih im kazal - bozhe kolko maka ima po toja sviat.... Na nikoi ne pozhelavam da izzheveiat otnovo komunizma

114

До 151

преди 10 години

Това е много стара китайска мъдрост - стой си мирно до реката и чакай кога покрай теб ще мине трупа на твоя враг. Путин е джудист, той много добре ги знае тези мъдрости. Пък да не говорим, че е разузнавач 1 в страната си. Ще се радвам да им разкаже играта. Чакам го този ден. Лошото е че европата много ще пострада. Не че не си го заслужава, де. Дай Боже да успее.

113

Анонимен

преди 10 години

ЕЙ в Украйна не спират военните действия !ЗАЩО няма НОВИНА, дори да не е главна ?!

112

майорск

преди 10 години

Това е за всички про европейци youtube/watch?v=8Y4_2Qa0QQsнека си спонят близкото минало

111

Валентин

преди 10 години

И между другото, снимката си ябива.

110

Валентин

преди 10 години

Чудя се наш чеьльо плевел как още не е цъфнал под тая статия да нахока Русия. В последните няколко дена накъдето и да се обърна все неговите папагалски звуци се чуват.

109

амиго

преди 10 години

До London callingМисля, че където и да отидеш, винаги ще бъдеш аутсайдер. Знаеш защо, нали?

108

Анонимен

преди 10 години

прошляците, ... като видите снимка на путин и се надървяте ...а ти от Лондон не си губи времето да спориш ...просто се радвай, че си далеч от прошляците ... както и аз между впрочем.днес видях двама българи в влака ... отвратителни, грозни ... коренно-различни от белите хора наоколо аз отдавна не приличам на българин, дори външно.

107

Бънди

преди 10 години

Путин си прави каквото поиска, а онези стоят и блеят. Путин е гений, който рядко се среща. За него е по изгодно да има послушно правителство в Украйна, от колкото да присъедини нови части. Въобще не си мислете, че е заради санкциите, просто Русия не може да храни още половин държава.

106

Анонимен

преди 10 години

Не трябва да се помага на настоящата фашистка власт на Украйна.

105

майорски

преди 10 години

Момчета по случай праника ..поздравявам всички ви във форима youtube/watch?v=jAu_3TZ5PwE

104

АТАКИСТ

преди 10 години

Поздравявам всички българи и най-вече всички братушки във форума с Химна на Русия! Този ден е ден на Победата на Русия над Германия.

103

Salajadin

преди 10 години

До АТАКИСТZAPADNI TELEVIZIONNI KANALI CIAL DEN VARTIAHA PARADA S DUMITE GRAANDIOZNO ZA DENIA NA EVROPA DVOINO PO MALKO,MAI SAMO BALGARIA E ES

102

Анонимен

преди 10 години

КОМУ Е НУЖНО ДЕМОНИЗИРАНЕТО НА РУСИЯ??????ОТГОВОРЪТ ОТДАВНА СТАНА ЯСЕН НА НОРМАЛНИТЕ,ЧЕТЯЩИТЕ И ХОРАТА СЪС СЪВЕСТ.ПОКЛОН НА РУСКИЯТ ЧОВЕК ,А СЪЩО И НА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ ДАЛИ ЖИВОТА СИ ЗА ЕДИН ПО-СПРАВЕДЛИВ СВЯТ.РУСИЯ И РУСНАЦИТЕ СА ВЕЛИКА НАЦИЯ.РУСИЯ НЕ ЗАПОЧВА ВОЙНИ,РУСИЯ ГИ ЗАВЪРШВА.БОЯ СЕ ,ЧЕ ИДВАТ МНОГО ТРУДНИ ВРЕМЕНА.ДАНО СТРАХОВЕТЕ СА МИ НАПРАЗНИ.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

101

Анонимен

преди 10 години

До хирошимавърви да гледащ Холивудски филми с Бъд Спенсър и Брус Уилис

100

Анонимен

преди 10 години

Западът да си направи един инцест, тоест да си е бе пу тката май чина! Ура другари!

99

Българин

преди 10 години

Не съм -фил или -фоб на никоя нация, но определено из нета има много прости антибългари и антиевропейци. Конфликтът в Украйна го разпалват отвъд океана - това е повече от ясно. Идеята е да скарат сериозно ЕС и Русия, за да продават скъп газ на европейците. Путин това му е ясно, и иска да се разбере с ЕС. Което би било добре и за нас, като част от ЕС. Дано в ЕС им уврат главите, и разберат че конфликтите около и в ЕС ги разпалва Големия брат. Там е голямото зло в случая.

98

хирошима

преди 10 години

САЩ ще победят както винаги. Руските пияндета обратно в тайгата!

97

Анонимен

преди 10 години

По манипулативна статия не бях чел ....Човека отстъпва ...вместо сега европа да отстъпи ние "Фолемите демократи" се съмняваме в него и даже ис=зискваме повече от него ....това е демагогия и политиканство ...нали това искахте да се изтеглис войските си от границите ...да призове народната власт в Донбас да отложи референдума ...еми направи го ...ама не сега ще искаме още и ако откаже пак той виновен ....Срамно за западната демокрация ..явно Тя не иска нещата да се уредят ..

96

АТАКИСТ

преди 10 години

Путин- велик си братче! Днес беше на центъра на Москва за най-великият военен парад в историята на човечеството , а след това в Крим да приветстваш руските моряци на корабите им! Господ сила и здраве да ти дава, човече! Ти възроди славяните в общата им ненавист срещу западната извратена *** гмеж!