47

Анонимен

преди 10 години

Бригаден генерал? Амчи то има ли вече бригади, бригадири? По мрачното соцвреме на що бригади съм брал домати, лепил тапети, садил дръвчета, имаше командири на бригадата, ЗКПЧ - никога не сам виждал генерали или компрадори. Кога ли са се навъдили?

46

Ф.С.В

преди 10 години

Костов "подари" на Македония 200 танка както и България я призна първа в Света и сега Македонците всеки ден ни "благодарят" по медиите

45

Ф.С.В

преди 10 години

Подводниците бяха стари но се движеха - най модерните кораби купени от Русия бяха "скопени" като сателитна врзъка и радарни възможности - самолетоносач нямаме и общият тонаж (DWT) едва ли е имал над 100 000 тона ако говорим за ранговете -адмирал и т.н. - Като сила -бяхме сила но сега сме нищо

44

До 51

преди 10 години

...президента е истински българин..Не е вярно, той е ирландска пастирка, моля!

43

Що не стигат?

преди 10 години

Пак ли ще купуваме 10-та употреба самолети?

42

Анонимен

преди 10 години

БНА 1989 г. е над 153 000, мобилизационният капацитет, по ЦРУ, 2,11 милиона мъже. 2 000 танка Т-55, 1 000 МТ-ЛБ, около 800 БТР-60 и др. уги 8 комплекса Р-400 (SS 23) с обсег 480 км с възможност за поставяне на ядрени глави; 50 комплекса Р-300 "Елбрус" (Scud) с възможност за поставяне на ядрени глави с обсег 300 км; 45 бойни хеликоптера и над 300 модерни бойни самолета. ВМФ разполага с 2 ескадрени миноносци, 3 стражеви кораба, 1 фрегата, 1 ракетна ***, 4 подводници, 6 ракетни катера, 6 торпедни катера, 12 преследвача на подводници, общо няколко десетки - минни заградители, базови и рейдови

41

Анонимен

преди 10 години

президента е истински българинОтказ-югославия 2

40

х

преди 10 години

до Ф.С.В *** те групировките са в БГ, в Америка се прилагат законите -при нас всички са невинни- Сега става разпределение на пазара,тези който го взеха сега го дават.,-нали нашитее управляват !

39

анонимен

преди 10 години

Този има наглостта да ни говори за армия която я няма - генерал без армия, а в днешната армия пълно с работещи за пари а не за национални интереси като него, без танкове, самолети, параходи и подводници - тежко ни е горко ако нещо стане с Кърдажали турците да поискат автономия като в Украйна - този ще ни предаде !

38

Войник на България

преди 10 години

България ще бъде - Северна България и Източна Румелия ! Берлинския догово ще се върне в сила.-България на *** ,българо-мохамедани и турци-Кърджалийци.Останалите да му мислят.Сета-Турци гласуват,Помаци гласуват,Цагани гласуват, А Българите псуват.----А комунисти и Депесари празноват/свет широк/.------"Да сте живи и здрави ,Глупци"! -"Записки по българските възтания"се представят за "Жребият" по БНТ.

37

Ф.С.В

преди 10 години

До 40 пии си хапчетата против истерия или хващай торбата с бурканите и бегом към САЩ да помагаш в гангстерските групировки и войни

36

Анонимен

преди 10 години

Президента мисли за българите-Не може да откаже на рептили иначе ....

35

Анонимен

преди 10 години

***!

34

Ф.С.В

преди 10 години

нашият флот никога не е имал ранг за адмирал и вицеадмирал или конраадмирал - Флота (от както съществува ВМФ) няма тонажа и техниката и класът кораби за да имаме такива рангове- Ама понеже сме смешна държава ,,,сме наредили едни адмирали генерали фелдмаршали ) направо ЦИРК БУШ -- СВИРИ ТУШ )))

33

Онзи

преди 10 години

До Ф.С.ВИ на мен ми писна бе Димитров ама как да го направим ...очевадно с вас масовите убийци не става , очевадно със сащ също не става щото пък там на дневен ред е световното робство .. за това аз си седя зад България и не вярвам на никой ..нито на вашите масови убийци доказани от СССР нито на продажниа Американец който иска само да ме ***... След като ти може да говориш квото си искаш без да се съобразяваш дугия как ти говори значи и аз мога ..и за мен вие сте едни долни червейй!Продажници!

32

Анонимен

преди 10 години

Аз имам набори военни - след 88,89г, който по цял ден имитират дейност, снимат се за фейсбуук и дебелеят от стола!...Каква армия, какъв президент?!

31

Анонимен

преди 10 години

Защо само адмирали, вице-адмирали и контра-адмирали? Ами ре-контраадмирали, супер-контра-адмирали, ситер-контра-адмирали??

30

Ф.С.В

преди 10 години

До 32 -- не до 27

29

Ф.С.В

преди 10 години

ДО 27 Моля те - да се се разплачеш )Ще пиша каквото си искам и както си искам - писна ми от *** мислещи че разбират какво става в БГ и какво е БГ -касая и такива като теб , ,Писнало ми е гледам на всеки няколко години ухилени новополитици пълнещи си джобовете - писнало ми е да виждам плачещи и луди хора по улиците писнало ми е да чувам за поредният съдия на мафията и поредният платен полицай и журналист-Писнало ми е да чета за възрастни българи убити с брадва от ромчета на 15 г Писна ми!

28

Пловдивски чалгар

преди 10 години

След нарязването на ракетите от Ямболската бригада,унищожаването на артилерията и танковете ни,"бракуването" на СУ-тата и зенитните комплексиможем да кажем че Българската Армия е затрита завинаги.Тези звания, които се раздават за щяло и нещяло нямат никаквопокритие - шайка пияни шапкари имитират дейност и точатнародните пари.