89

Форумци

преди 10 години

А бе,*** форумни, вие и на Денят на труда ли се трудите ?Пеевски нали ви плаща и празнични. Ха-ха.С откраднатите от българите пари.

88

мао

преди 10 години

Много са им тези 17%. Нима наистина има толкова голям процент заблудени хора, вярващи на празни приказки?! На къде вървим, на къде отиваме... Не искам да повярвам че 17% не е правописна грешка

87

Анонимен

преди 10 години

Че какво му е на Пеевски бе, 119 ! Някакъв кусур ли е, че се казва Пеевски? Щом една Тиква може да бъде премиер, защо друга, още по едра тиква да не може да бъде евродепутат.Поне знае английски и ще може да си поиска лимонада в Брюксел, а не да брътви простотии и да чака някой да се сети и маркира смях на глупостите му!

86

РУМЕН221

преди 10 години

ГЕРБ - 23%, БСП -16, ДПС- 6%, ББЦ - 2,3%

85

словения

преди 10 години

Гласувайте за герб за да имате вила на морето,6 апартамента,52 имота,фалшива диплома от Германия, бонуси. ,возене с авиоотряд без пари.....

84

Хора Гласувайте

преди 10 години

Гласувайте за БСП-Дпс- Ббц , за да продължи ГЕНОЦИДА над българите !Гласувайте за БСП-ДПС-ББЦ, за да продължи *** и ислямизацията на България !СерГей не случайно подкрепя Хизбула, Бюрека пече кебапчета в Столипиново.Гласувайте за комуноидите и получавате веднага Пеевски.А кои са неговите най-голями слуги ?Сергей, Местан, Бареков.Гласувайте за партиите на милионерите БСП,ДПС,ББЦ, бедни ми Българи.Те не се интересуват от вас а само от собствения интерес.Това са фактите

83

Анонимен

преди 10 години

Колкото и да се различават соцпроучванията, БСП и Герб трайно слязоха под 20 %. ,,Победата'' на който и да е ще е просто една клизма и сетне поредния запек.А БСП губи от ситуацията около Украйна, АБВ работи със сериозен ресурс.По места ръководствата на местните структури на БСП са Първанци.Тоам е мафията, постовете, бизнеса и облагите.Корумбашев отиде в провинцията, посрещнаха го трима пенсионери - двама глухонеми, единия сляп и не знаят, че са минали 25 г. от 10 ноември.Къде е Атака в проучв?

82

дядо

преди 10 години

GERB OVER

81

румен221

преди 10 години

А споредагенция "РУМЕН221 РИСЪРЧ , КОИТО ДОРИ ШАРЛАТАНИНА М.КОНСТОНТИНОВ НЕ ОТРИЧА, с въпрос:- Как ще гласувате, ако от утре БСП, ДПС и Атака премахнат плоския данък, въведат МРЗ = Обществения мин. от 562лв. и Мин. пенсия = Жизнения мин. от 360лв.Се получиха резултати:- БСП - 29% - ГЕРБ - 12%- Без цензура 10%- ДПС - 7%- Атака - 6%Другите са под масата с мръвките, но В шаба на ГЕРБ след преизчисляване по метода Костинброд получили:- ГЕРБ - 25%- НФСБ 20%- БСП - 12% - ДПС - 6%- Без цензура 3%

80

Твърда тиква

преди 10 години

Вапроси! На кого убеден да гласува за Герб повлия Костинброд? На кого убеден да не гласува за Герб повлия Костинброд? Аз не съм видял такъв.Разговарял съм с много които крещят ,,Костинброд''. На въпроса, дали на няго му е повлияло - Не! По скоро са се мобилизирали. То ако хората се влияеха от тези неща, никой нямаше да гласува за Тиква. Виж, когато Доган каже целенасочено, че раздава парите в държавата е по различно.

79

Анонимен

преди 10 години

А бе, гербогниди форумни, вие и на Денят на труда ли се трудите ?Цецо Грозника да не би да ви плаща и празнични. Ха-ха.С откраднатите от българите пари.

78

Анонимен

преди 10 години

ГЕРБ отдавна е бита карта. Добре, че са платените социолози и троловете по форума да помпат рейтинга на престъпния некадърник Бойко Банякнски и шакйта му от калинки и колорадски бръмбари.След 3.5 години геноцид, галд и мизирия, хората прогледнаха.

77

ТРУ

преди 10 години

ГЕРБ - 23%, БСП -16

76

Българин

преди 10 години

На пук на всички платени комунярски "проучвания", ГЕРБ ще спечелят! Само тогава изстрадалият български народ ще си отдъхне от близо 70 годишното комунярско РОБСТВО!Гласувайте, българи, за да я има Майка България! Не я давайте отново в грабливите ръце на турските и руските ***!!!

75

Me

преди 10 години

ново поръчково проучване на комунистите

74

Анонимен

преди 10 години

Айде махайте всички партии че психясахте хората.Като видя името вече на някоя партиика мазна наплювам монитора.То живеем все на минимум за тия *** ли да мислим

73

Анонимен

преди 10 години

Всички които искате ГЕРБ отново сте *** МАЗОХИСТИ

72

Анонимен

преди 10 години

Спомнете си изборите миналата година! Всички агенции в хор обясняваха как БСП е все по-напред и по-напред, само една агенция, обяви, че ГЕРБ водят с 10% и другите я навряха в *** г..з, но червените веднага минаха на вариант "Б" и спретнаха активното мероприятие в Костинброд; Е, пак загубиха изборите, но с по-малко и успяха да се наместят с взелин във властта !

71

акуд

преди 10 години

ето така се подготвя една манипулация на изборите, от далече се вдига шум и прах и спросто око се вижда настроението на масата която е ясно изразена освен самите членове на бсп няма кой друг да гласува за тях

70

#Tikwa

преди 10 години

Алоооуууу, най-големия наркотрафикант ще бъде втори ли ве, никагаш!!!Гласувайте за ГЕРБ, че на Пашата и Плевнята хората пак ще запушат центъра!