27

Анонимен

преди 10 години

Дрън...дрън... Ще стане такава, когато всички излезем на улицата да потърсим сметка за 25 годишното грабене...Ако си чакаме да ни казват кога щяло било да стане голяма заплатата...никога няма да дочакаме...

26

Анонимен

преди 10 години

До Бизнеса-БГЖивея на морето и ще кажа, че работа има много - заплащание за извършена работа, малко(ако го получиш)!!!

25

arhar

преди 10 години

Говори се, че Боздуган вече щял да изкупува земеделските земи за по една кюстендилска сливова за декар ... После ще получи алкохолна депресия, но това е друга тема ...

24

ан

преди 10 години

До optimistи каквото и образование да имат работниците и колкото и да работят пак заплати повече от 300- 400 лева няма... работодателят предпочита да си купи и още един имот или още по луксозна кола но не и да увеличи заплатите на работниците...

23

www

преди 10 години

ЩЕ СИ ОСТАНЕМ ЗАВИНАГИ УТАЙКАТА НА ЕВРОПА - НА ДЪНОТО.

22

Бизнеса-БГ

преди 10 години

Граждани пак се развълнувахте.Само малко да ви покажат пари на снимка да ви гледат сеира и получате сърцебиене.Ами те от сайта тук се шегувкат с вас защото си имат кинти от Олигарсите които им плащат.Пък вие им се връзвате сега.Това не е сериозно-позитивно както толерантно с което израснахте.Аз смятам че 15 години не са дълъг период за 1500 лева заплати в предвид че вие неработите като Германеца-Англичанина както и ви мързи.Ето на морето даваме работа на корем а се мръщите на 500 лева заплата.

21

Рали1

преди 10 години

Признание,че имаме и то ужасна дискриминация! Защо една майка трябва да избира детето или оцеляването си? Защо не се плащат НОРМАЛНИ заплати за положения труд? Защо хората с образование и квалификация са най-ненужните на българския пазар на труда и в същото време реват ,че няма квалифицирани кадри и се позволява години наред точно изтичане на мозъци? Защо се притесняват за фирмите, а не се притесняват за онова котило, дето само от помощи отглежда деца, без да допринася с нищо?

20

Анонимен

преди 10 години

До Забеляза ли ли сте??Господ да ги накаже ***!

19

Анонимен

преди 10 години

До А сега деСъгласен съм на 100% с теб. Затова кажи на беловласият си Вожд - Сидероглу да предизвика предсрочен вот и да ходим на избори. Пък ти обещавам, че ще изберем Юруш за първа политическа сила, само сега е нужно просто да се обедини С ГЕРБ и да свалят тази престъпна ХУНТА

18

обещавам

преди 10 години

след 30 години две трети от КЕНЕФИНЛАНДИЯ да стана *** ,без производство и всички ще гласуват за ДПС с *** ПРЕЗИДЕНТ

17

АНТИ

преди 10 години

Няма да стигнем Полша, защото те взеха най-доброто от социализма и капитализма - ние взехме НАЙ ЛОШОТО!

16

Анонимен

преди 10 години

Първо да стигнем Румъния, която "била по-назад от нас" както ни промиваха главите преди. Идете да видите с очите си кой е "по-назад".

15

А сега де

преди 10 години

Волен обеща но Борисов и Станишев управляват най евтината работна ръка с която са горди пред свойте партньори в Европа.Не е ли време Волен вече да дойде на власт и да не чакаме 15 години тъпотиите на тези ***?!

14

мечо Грух

преди 10 години

След 15 години ГАРАНТИРАНО заплатите ще са средно по 1500 лева, ама тогава и тока ще е 50 пъти по-скъп от сега, хляба ще е 5 лева за брой, а свинското ще е 30 лева килото.

13

Забеляза ли ли сте??

преди 10 години

Прави ли ви впечатление ,че като напишете Европа или Америка с малка буква ви го дава като грешен правопис а когато напишете Русия с малка буква това не е грешка :))) Мръсни сороси , навсякъде са ,дори по сайтовете!

12

Анонимен

преди 10 години

Станишев и неговата коалиция както започнаха с тегленето на кредити и предизборното раздаване на добавки, надбавки, прибавки идр. може много по бързо да направи средната работна заплата над 2000 лв. По времето на Жан Виденов същите артисти ни направиха милионери!

11

Анонимен

преди 10 години

а *** кой че им плаща да се плодят кат хамстери???

10

Анонимен

преди 10 години

Да , обаче тогава минималната за Европа ще е 15 000 евро! :)

9

макето

преди 10 години

епа има ли още дет работят за по малка заплата от 1500 лв

8

Jangle leg

преди 10 години

Ъхъм, трай бабо за хубост. Вие си избирайте турци и комунисти да ви управляват както досега, вече 25 години, пък чакайте светлото бъдеще след още 15 години, кога ще взимате 1500 лева заплата. *** народ, заслужава си съдбата.