123

kreti

преди 10 години

Глупости на търкалета идеята е да няма още една база на НАТО до Русия , че *** от УСА и Англия се точат на руските ресурси.

122

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До оффф 132Ако наричаш "нищо" превземането на Москва от полската ***? Ах, горките поляци, те нищо не са направили, само са нападнали Русия и са превзели Москва!Ами бой по полските кратуни, а? Освен това, поляците не стават за пилоти... хи-хи-хи!

121

Наблюдаващ

преди 10 години

"Защо й е на Русия град Славянск?"Ей край няма таз слугинска пропаганда! Русия какво прави в момента бе? Кой започна да мъти водата в Украйна? Кой напомпа 5 милиарда къса от зелените ролки хартия? Кой спонсорира и подкрепи разни екстремисти и фашизо-радикали да направят преврат срещу законната власт? Каква Русия, какъв Славянск, какви 5 лв.? Русия ли е заритала или Щатите? На кого ги плещите...

120

Анонимен

преди 10 години

Най големите залежи на шистов газ в Европа са в района на Бон Германия и около замъците на Луара, Франция. Но някак си е нудобно и политически неправилно да притеснаваш Ханс или Жан и да разрушиш техния подреден и екологичен свят.Виж друга работа е дупчиш и да правиш кинти при *** в Украйна или Добруджа.

119

цезар

преди 10 години

Тази вечер гледах по руската тв как в Киев откриха паметник на Степан Бандера и го провъзгласиха за национален герой на Украйна. И в статията горе пишат че бил митичен герой и измислица на Кремъл. Тази година в Украйна няма да честват 9 май като ден на победата,а ще честват 8 май като ден на окупацията от Русия като изгонили германците от Украйна. Че те станаха по фашисти и от фашистите.

118

Анонимен

преди 10 години

***, ***, кви са тез глупости. Славянск - център на шистовия газ?!?! Добивът на този газ няма център. Дупчи се на голяма територия. *** така са ти казали, така пишеш.

117

Анонимен

преди 10 години

До Замисли сеМи замисли се докога БГ-то ще го цакат по братски

116

az

преди 10 години

по големи простотии тези дни не бях чел,явно пропагандата не спира да работи.То и Полша преди 2 години находищата бяха толкова,че да захранват Европа за 80 години ама на чакаме.Реално американците си стоят там пребиха арабите и сега им точат петрола без пари а ние тук ги слушаме,ЕС се дразни с Русия цените на петрола и газта растат и ставаме все по бедни,а в америка си плащат за 1 литър 1.20 лв което им е било много и не им дреме какво става тук с обикновенния човек,командват си ЕС

115

Анонимен

преди 10 години

До ВасилевБОЛЕН МОЗЪК !!!

114

Анонимен

преди 10 години

Повечето шисто любители във форума, редовно ги сондират отзад. Няма значение дали е опасно или вредно, важното е да идва от големия брат и той да праща редовно посланиците по гей паради.

113

Анонимен

преди 10 години

Много е забавно да чета компетентното мнение на *** по темата за шистовия и конвенционалния газ. Вие сте гоУеми експерти,направо се напиках от смях. Темата е сложна, но вероятността написаното да е вярно е над 80% според мен. Комунистът няма родина, морал и чест, а като чуя думата "фашист" ми ставя ясно че си имам работа с комунист, т.е. амеба.

112

Мноу богати са!!!

преди 10 години

Къф газ, Бе... Направо ЗЛАТО има там със лопати да го гребеш! Жито, като череши, реките- един кат вода- два ката риба, езерата от мед и масло, а пък картофите направо с динамит ги вадят!!!

111

Анонимен

преди 10 години

Писна ми напоследък да слушам за третия пол и за шистов газ. Шистовия газ в момента се разиграва като коз срещу Москва, а не че има практическо значение в енергиините баланси.

110

оффф

преди 10 години

"За какво полските ку*рви не си карат на шистов газ и да си траят!"Полша с нищо не ти е навредила никога, за разлика от Русия. Още руския Светослав 1-ви е набил на кол 25 000 българи. После през годините да не не казвам.А поляците са били избивани зверски от тъпите руснаци. И то заради нищо. Геноцид!Така че, никак не ти прави чест да обиждаш поляците, които лошо не са ти направили за разлика от руснаците.

109

не сондажен

преди 10 години

До АнонименВик и хидроинженер.

108

Анонимен

преди 10 години

" Явно има нещо, че изобщо не искат и да чуят за шистов газ, а използват природен?"аххахаха, а шистовия не е природен, а? :))))Даже не знаеш какъв му е състава, пък си позволяваш да пишеш комнтари!

107

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

До Анонимен 68Ама нищо не си забелязал!Ти не видя ли, че като си вдигнат "собствения добив на газ с 30-40%" и ще станат най-голямото находище в Европа!В Statoil си гризат ноктите, в Газпром припадат групово, Милер търси на коя лампа да се обеси... ***, ***, пак ли си преяла с люцерна???

106

Анонимен

преди 10 години

До скъпо и опасноИ ти ли си сондажен инженер?

105

Анонимен

преди 10 години

"Някой задава ли си въпроса: Защо Германия, Франция, Италия, Китай, Индия, Турция и други развити страни внасят газ независимо от кого и на каква цена, а не търсят и не се занимават с Американските фирми за шистов газ? Да не би тези страни да са неграмотни"-------То май ти си неграмотен. Що си мислиш, че компаниите на САЩ не търсят газ и там? И че не намират. И че не са пак същите контрактори с които подписват за доставянето на газ?

104

скъпо и опасно

преди 10 години

Шистовия газ е по скъп като добив,а и ще бъдат повредени подпочвените води безвъзвратно.От екологична гледна точка е опасно за подпочвените води,а те са по голямо богатство от газта.