86

Анонимен

преди 10 години

Сутринта парламента на Украйна взе решение да въведе нулеви цени на водката . Току що ИТАРТАС предаде мълниеносната новина че в цяла Русия са започнали референдуми да присъединяване към Украйна

85

Анонимен

преди 10 години

Qceniuk k........vo amerikanska begai ot Kiev na 9 mai 6te ima DEN POBEDU.Koi 6tete ostavi fa6izym da si prai6 ti i to v Kiev.

84

до 94

преди 10 години

Ами точни де, имат 1/7 от сушата на планетата, 17 МИЛИОНА.кв.км,300 млн.човека, а произвеждат колкото малка Италия с 300 ХИЛЯДИ кв.км и 60 млн.души. Хем имат и доста повече ресурси. Това какво ти говори? Че *** са БАВНОРАЗВИВАЩИ се диваци. Дивака си е дивак, ако ще да го заринеш с ресурси (както е в случая), той само ще мучи и няма да заприлича на разумен човек. Добро от Русия никой НИКОГА не е видял. Империя на злото.

83

Анонимен

преди 10 години

Смешни червени с нетърпение чакам да ескалира напрежението да сринат Москва и Санкт Петербург и тогава не знам каква песен ще пеете!!! Прости селяни сте вие комунистите!!!

82

Анонимен

преди 10 години

Добри са да правят десанти и ако искат ще го спипат по бели *** ! Президента спи ли спокойно ! Не - привижда му се трета световна !Русия ,за да спре Америка , да не напада Ирак им предложи : Садам ли ви пречи , ще направим десант и ще ви го предадем ?

81

Анонимен

преди 10 години

Ставай страна агромная...

80

Анонимен

преди 10 години

До Василевами те пък не искат да го легализират, който иска да се дупи да оди в холандия

79

Анонимен

преди 10 години

"Страшното е, че това е един некадърен пиян шовинистичен изостанал деградирал народ без ценностна система и без никакъв манталитет на хора, които да се борят и защитават гражданските права и свободи!"Ами прав си и то не е от вчера.Това е постоянното състояние на САЩ. То не бяха преврати на ЦРУ в Южна Америка, нападения и окупация на държави със фалшиви "доказателства" че имали оръжя за масово поразяване (Ирак). Само в Ирак вече има над 100 000 ЦИВИЛНИ убити. И колко петрол окрадоха...

78

Анонимен

преди 10 години

"Русия иска трета световна война, убеден е премиерът на Украйна"Защо ТСВ, кой му е обещал че ще го подкрепи, ако Русия нападне, ще е война на Русия срещу престъпния режим в Киев, айде, в най лошия случай Русия срещу Украйна, къде е мястото на световна война в случая?

77

до 82

преди 10 години

НАТО никога не е подписвал договор, че няма да се разширява на изток. А това, че си се кръстил СЛАВЯНИН показва, че не знаеш нищо от историята. Българите НЕ СМЕ славяни. Руските славяни най-много допринасят през вековете за заличаване на българщината. За нас те са врагове, *** са ни причнили огромни беди от 1878 насам (Задунайската губерния, извращаване на историята ни, окупацията след 9.9.44 и налагането на каскетите и раб-факовците, от които нормалните хора още не можем да се отървем).

76

Анонимен

преди 10 години

Те тръгнали към границата защото free шоповете пуснали евтина водка

75

Анонимен

преди 10 години

Русия прилича на човешки характер - харчи пари без да мисли, парите просто не я интересуват, бие се, държи се грубо и вулгарно, демонстрира постоянно мускули - на какъв ви прилича такъв човек? - На мутра, естествено. А мутрите не съществуват дълго. Промери - колкото щете.

74

Анонимен

преди 10 години

16 хиляди и то според официалните данни, е броят на украинските войски минали на руска служба, което ме навява на мисълта, че Янукович начело на тези войници, но с по-добро въоръжение от украинските части, ще се възкачи отново на трона в Киев, победоносно при това

73

ми

преди 10 години

"А там някъде го чакаше страхът, непознат и огромен." Ст. Кинг

72

Анонимен

преди 10 години

Qcenuik ga vzima dolarite na USA ne riva.Trepe6 rysnaci i se pravi6 na interesen.Siga 6to rive6 k...vo :amerikanska?

71

Анонимен

преди 10 години

Путин в момента надува един балон, който скоро ще каже пук

70

Анонимен

преди 10 години

Вдигат Иванчо в час по география:- С кои държави граничи Русия?- Този месец ли?

69

Анонимен

преди 10 години

турчинката е ожълтил потурите и сега лае от амвона на радата

68

Анонимен

преди 10 години

Като ви казвах, че полковника от КГБ ще свърши като полковник Кадафи вие не вярвахте.

67

Анонимен

преди 10 години

Путин води братушките до гибел... Жалко, че ще измрат толко наши антични братя,ама тва е положението.. Русия срещу света? Кой си мислите, че ще бие или още сте с болни комунистически мозъци и вярвате на 101% конспирации, че по-добро от СССР няма? :))