61

до 92

преди 10 години

Турция е шувинистична и милитаристична държава ,но претенции към български територии не може да има ,даже е обратното.На тъпите хипотези отговарям с какво ще стане с Кюрдистан?В интерес на истината уникалния бонус към всеки решил да е завоевател - 2 милиона *** демотивира всеки с имперски амбиции.

60

Анонимен

преди 10 години

Ха ха ще дойдат на плаж в Бургаз , на една амфибия , за всеки случаи , да проверят чист ли е плажа ! ( това включено ли е в летното учение ?)

59

жеко

преди 10 години

тука пак някой почнаха да доказват историята, темата е делфини да ва таковам у патриотите, като искате да доказвате нещо отивайте в кръжока по история

58

Анонимен

преди 10 години

do Tulski Fasukski ! Nali si protiv Ukrainskiq desen sektor rasizma i terorizma ? Zashto plioesh po malcinstvata sashto taka sazdavash rasova diskriminaciq???

57

7

преди 10 години

четейки коментарите тук ми направи впечатление каква интелегентна нация сме само.всички разбират от всичко и са компетентни въвъ всяко отношение...нормалните хора напуснаха страната на АБСУРДИТЕ и добре направиха.Да му мислят тези,които останаха.Има няма още 5о год и ще се оправим сигурно...а дано ама на дали..ха ха ха.Циганистан,не ***

56

киро

преди 10 години

Единствените на този свят, които могат да ни помогнат са руснаците. Американците и европеците постоянно ни ползват за техни интереси. Който плюе по Русия помага на американците и вреди на българите. Пълно презрение към нещастните глупци.

55

Румбо

преди 10 години

Ще дойдат руските туристи,къде ще ходят,сезон ще има!Да не дойдат само че добре екипирани за плажни игрички с натовските пи.ки!

54

до 91

преди 10 години

България е малка държава,да има своя политика е небивал лукс ,но като казваш за договори и на коя страна сме били.Васала - има единственото право да помага или да не помага.Във втория случаи следва наказание - справка историята на второ Българско царство.

53

атакистки подлоги

преди 10 години

защо като РУСИЯ еваща държава не вървете там? ТУКА Е БЪЛГАРИЯ! създали сме им писменност но те казват а не тя е славянска????? що русия не обеви ТАТАРСТАН за ПРАБЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА В ПРЕДЕЛИТЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ??? ами първите управници на КИЕВСКА РУС са исконно БЪЛГАРИ БИЛИ!!! зАщо го отричат??????? Защо не обевим част от Украйна БъЛГАРСКА??? малая перчепина там е старабългария????

52

92. Демократе ,

преди 10 години

Ако Гърция каже че Константинопол , преди Византиум , е бил 15 века на Гъррция ... България на чия страна е ?

51

Анонимен

преди 10 години

do 92явно знанията ти по българска история ти са много слаби. от 1300 годишна история на България те е била под вековно робство 700 години - това под византийско 200 години и под турско 500 години. като извадиш от 1300 години 700, 136 години ли?

50

Патриот

преди 10 години

Руските окупатори повтарят действията си от 2008 г в Грузия.Българи бдете че след Украйна може да е ред на България.Да не изчезнем като Волжка България!!!!

49

Анонимен

преди 10 години

До демократКАКВО ПРАВИМ ТОГАВА? ЗАЩО НАТО ДА МОЖЕ, А ЕРДОГАН НЕ?Да ти напомням ли всичките ви истории като почнеш от Ирак и Косово и стигнеш до Афганистан...С ТВОИТЕ КАМЪНИ ПО Т

48

Той е

преди 10 години

Луда работа...Бойни делфини, сигурно да очакваме скоро и бойни октоподи, бойни паламуди, и защо не - бойни раци? Лято е, хората се препичат на плажа, и изведнъж,от морето изпълзява една кохорта раци, в камуфлажи, без отличителни знаци, въоръжени с калашници или м16, което дойде,и почват да стрелят на месо...Настава паника,НАТО обвинява Русия за провокацията,Роско облича униформата,която не му е по мярка,и повежда доброволческия батальон от еврогейове и триполовци,да щурмуват Москва!Майтап...

47

Леле че народ

преди 10 години

Абе стига сте гледали миналото бре. То затова народа изпростя,щото по цял ден гледа в миналото и кой какво би направил. В момента тия американски кораби,делфини и т.н. са ни излишен товар. То си беше на кантар дали ще идват руски туристи,а сега съвсем да забравим А съсипания сезон,никой няма да ни го компенсира Кой турист ще дойде на море пълно с боини кораби? Никои.

46

До 91.

преди 10 години

А изстреляха нещо от Бургас , а ни го върнаха обратно !Ще ми станете само на бабаитчета !

45

демократ

преди 10 години

ДРАГИ МИ РУСКИ ПАТРИОТЕ!А какво ще стане, ако Турция каже (цитирам думите ти)Родопите "... *** не е съседна държава, а подарена от земя... Родопите са били турски векове. България има няма 136 години общо като самостоятелна държава. Има като част от Византия, през по-голямата част от съществуването си е била от Турция и едва от 1878 е самостоятелна..."Ако Турция каже, че Родопите са дадени на България за временно ползване, че в Родопите живее само турско население, което иска да бъде част от Турция?КАКВО ПРАВИМ ТОГАВА? ЗАЩО *** ДА МОЖЕ, А ЕРДОГАН НЕ?С ТВОИТЕ КАМЪНИ ПО Т

44

До 87.

преди 10 години

България в момента "приятелска " ли е на Русия . НАТО е с бойни кораби в Черно море ! България е в НАТО ? Защо не видиш първо къде ти се намираш ? - какво ти правят другите , след като ти пръв правиш нещо ???

43

of 78

преди 10 години

прав си приятелю!!!Русия си е играла игрите даже и сме водили война на наша територия и сме НАТРИЛИ РУСКИТЕ ДОНСКИ КАЗАЦИ -ПО СКОРО ГАЗАЦИ РУСКИ ПИЯНИ ДА ВЪРВЯТ НА МАЙКА СИ В......ЧЕТИ И ВАЗОВ КВО Е КАЗАЛ ЗА РУСИЯ И БОТЕВ кака великата държава идва да ни поробва и не иска ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ!!! а петата колота фирма АТКА ДПС и тем подобни са готиви и майка си да продадат за руските интереси

42

Поморие

преди 10 години

Май ако продължаваме така с нашия президент и наште в кавички натовски приятели да плюем по Русия,по голямата част от руските туристи ,може да си идат в Гърция и Турция и аджеба тогава ,кой ще ви вкара поне малко валута да ва тъпите .......Просто нямам думи-бизнеса ми изядохте долни продажници