89

Анонимен

преди 10 години

До сега Китай и Русия са били "близки" само по линия на партията и комунизма. По нищо друго. Руснаците няма какво да предложат на Китай. Нито етнически нито културно са близки. Китайските комунисти започват да се усещат до сега каква голяма грешка са правили спрямо запада и как са си унищожили културните обекти. Много ги е яд но вече мислят по друг начин не като преди. Руснаците нека да си се надяват , като останат сами тогава ще ги питат.

88

Анонимен

преди 10 години

САЩ, ЕС играят лицемерно, манипулаторски и к...венски. Русия също си гледа своите интереси, но поне са мъжкари и си казват директно какво искат и какво ще дадат. Затова искам съюз с Русия, а не с третополовите от ЕС. ОСвен това, руснаците са ни близки и като език, вяра и кръв.

87

До йово

преди 10 години

Не се занимаевай с неща които мозакът ти не може да обработи!

86

Леле че народ

преди 10 години

До Анонимен 89 Е откъде ще купува газ бре? Ще си го внася с бутилки от кока-кола ли? То да беше само газ. Въобще без суровините на Русия ,Китай няма как да стигне нивото на което е. А междудругото,Китай има амбиции и затова доброволно се съгласява на чужди предприятия. Хем осигурява работа,хем краде технологии. Не случайно пазара е залят с китайски стоки ,копия на брандирани със западна марка,само че доста по-евтини.

85

дядо

преди 10 години

@88,забравил си да подчертаеш чия кръв капе от устата на руската мечка,не е нейната нали ;)

84

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 71Ескадреният миноносец "Доналд Кук",е със система "ИДЖЕСТ", но руското Су24 изкара системата от строя и 27 моряка поискаха уволнение по собствено желание. Сега кораба седи на док в Румъния и с моряците се занимават психолози......хахахаха.........И сега кой ще ни пази? Няма кой да патрулира Черно море. Сега САЩ да си приберат обратно всички корита И да мислят нова система,тази вече руснаците надеждно я изкарват от строя,когато си решат.

83

дънди

преди 10 години

Не купувайте полски шоколади, има ги в Кауфланд. Не подкрепяйте с парите си мръсната им подривна игра в Урайна.

82

Ф-1

преди 10 години

Полша е несравнимо по-бързо развиваща се икономика от руската, която е със затихващи функции.

81

Анонимен

преди 10 години

watch?v=WbFJZV075zw

80

Йово

преди 10 години

В последните няколко месеца започнах сериозно да се интересувам от меж.отношения на големите държави.По-рано бях като всички НЕ разбиращи хора- но гледам САЩ нещо не са читави,за Е.С. вече на всички ни е ясно-измама.Но за САЩ си мислех че все пак са сериозна държава--оказа се че те са най-големите агресори и кръвопийци--продаващи само смърт и демагогия.Ясно че и Русия не е "читава"--но поне НЕ садят демокрация с бомби...

79

Анонимен

преди 10 години

Тази зима минахме метър но следващата ще е много сурова...Ако Пасито Плевнята и другите русофоби не открият за 6 месеца как сняг и лед да се превръща в гориво ще изпукаме от студ...

78

Анонимен

преди 10 години

Китай никога няма да скочи на запада който го храни. Западните фирми дават работа на многолюдното китайско население и им купуват стоките. Същевременно китайците добиват повече познания и опит. Развиват се като специалисти. Русия какво им дава ? Едно нищо само някаква газ. Реално Китай може да се снабдява от където си иска.

77

Анонимен

преди 10 години

На руската мечка винаги е капало кръв от устата!

76

Анонимен

преди 10 години

ПОЛША ПРОИЗВЕЖДА ЕДИНСТВЕНО АРОГАНТНИ ПИЯНИЦИ И НИЩО ДРУГО.

75

Анонимен

преди 10 години

Защо по нито една българска медия не излезе информацията за срещата в пекин между Сергей лавров и китайския му колега два дни преди женевските преговори по украйнската криза на която среща Руския външен министър и китайския му колега излязоха с обща позиция за случващото се в Украйна и пътя за излизане от украйнската криза.

74

Анонимен

преди 10 години

Хитлер трябваше да окупира Полша и да спре дотам и всичко щеше да е перфектно. Европа няма нужда от такава държава като Полша с поведение на лека жена.

73

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНай големите бокуци идват именно от Полша. Погледни в хипермаркетите и прочети на етикета, всичко е *** дори и лекарствата им. Поляците в САЩ мразят поляците в Полша за какво повече да говорим.

72

весела коледа

преди 10 години

С поздрави за всички източно православни , Гърци, Българи, Сърби и Руснаци, поздрави и на вся осталная...

71

Анонимен

преди 10 години

Полша произвежда мебели които са изключително добре направени ( явно с добра западна техника )

70

Анонимен

преди 10 години

Да посягаш на основния източник на най-ценният природен ресурс - просто безумно.