12

Леле че народ

преди 10 години

Вицепрезидентът му е обсъдил с наш плевнъо,че Украйна трябвало да бъде унитарна държава.Демек не искат федерализация Това си е пак плюене по това споразумение

11

Анонимен

преди 10 години

Проблема на американците е, че прекаляват с търпението на славянските народи. Вследствие на това, славяните като тръгнат не могат да се спрат. Не могат и да бъдат спрени, освен ако не бъдат избити. За съжаление трябва много да бъдат предизвикани. Това го мотивира в степен да са способни на неща, които самите те сммятат за крайно недопустими.

10

Иван Пешев

преди 10 години

Много е нагъл ***, току що се споразумяха и той почва да плюе. Ние знаем кой говори едно а прави друго , то им е като верую на дипломацията.

9

лъжат, както винаги

преди 10 години

Както винаги, САЩ лъжат! Излъгаха за Виетнам, излъгаха за Югославия, излъгаха за Ирак, излъгаха за Афганистан, лъжат за Сирия, лъжат за Украйна!

8

ДИДО

преди 10 години

До Анонимен: ДА ПРАЩА ,АМА НАЛИ ВИДЯХМЕ КАК САМО ОТ РЕВАНЕТО НА РУСКИТЕ САМОЛЕТИ ,ЕКИПАЖИТЕ ИМ СЕ ИЗ*КАХА И ЗАПОЧНАХА ДА НАПУСКАТ КОРАБИТЕ СИ ! ТАКА ЧЕ , МАЛКО ПО СКРОМНО СЕ ИЗРАЗЯВАЙ ,ГОСПОДИН ДЕСЕН ЕКСТРЕМИСТ ! ТРАЙ СИ ТАМ НА ТОПЛО ,НА *** ПРИ БАТ СИ ВАНЬО И ТОЛКОЗ !

7

в името на истината!

преди 10 години

Обама постоянно лъже. Но той лъже в името на истината!

6

торбата с лъжите

преди 10 години

Обамата отново отвори торбата с лъжите! Той се бил съмнявал в Русия! Защо той не покаже, как ще разоръжи бандюгите от Правый сектор? Нали след това ще го разчекнат на Майдана!

5

ЦВЯТКО

преди 10 години

ТОЯ ,КАКТО ПРИКАЗВА ,СЯКАШ Е ЧИСТ КАТО УТРИННА РОСА! СЯКАШ НЕ ТЕ ,АМИ НЯКАКВИ ИЗВЪНЗЕМНИ РАЗСИПАХА ДЕСЕТКИ ДЪРЖАВИ И ИЗБИХА МИРНО НАСЕЛЕНИЕ ! АЙДЕ ,СКРИВАЙ СЕ И ОДИ ДА СЪЗДАВАШ " ДЕМОКРАЦИЯ " НА ВЕНЕРА-ДОСТАТЪЧНО ЛЪГАХТЕ И ДЕМАГОГСТВАХТЕ ПРЕД ЧЕСТНИТЕ ХОРА ПО СВЕТА !

4

Ко

преди 10 години

Нормално е крадеца да не вярва на честния човек. Мисли си, че всеки иска да излъже, като него.

3

A S

преди 10 години

Че кой нормален човек вярва вече на Путин !?.....Казах НОРМАЛЕН ЧОВЕК - това изключва "червеног***зците" !

2

Анонимен

преди 10 години

За да е по-сигурен да пита тъща си. Нали и тая се нанесе да живее на държавни разноски при него.

1

Анонимен

преди 10 години

Абе на този *** изобщо не вярвам!