15

цц

преди 10 години

тоз *** с неговите избори

14

Боби

преди 10 години

Всички много идейни и с много предложения като са в опозиция или като са извън власта беееее тц тц. И после как бързо ги забравят като вземат управлението. Как така преди това имат "гениалните" идеи как да направят държавата ни на нивото на Дания и после изведнъж...не работят тея идеи. Много лесно на теория както се казва...

13

Какви хора сме

преди 10 години

Направо се чудя що за българи сме ,що за хора сме! Как може да набутаме в Парламента като тези хора ,които са на снимката! Единия *** и кух ,че и управлява цял мандат България, другите стари крадци, продали България за жълти стотинки на Брюксел!Защо не сложим млади ,кадърни,амбициозни хора милеещи за България, кога тъпите ни глави ще осъзнаят ,че партиите са легални мафиотски структури ,които източват всичко сухо!

12

само се хабят

преди 10 години

американците не могат да купят всички. Така и не се научиха. Няколко мекерета не са достаъчни. Колкото и да са продажни. И руснаците купуват наши политици, но тези си избират най-безмозъчните сатрапи. Гнусно. Отврат. И срам за нас българите. Позор.

11

шоп

преди 10 години

Боцееее, тва банкянската врачка ли ти го каза за октомври!? Айде да чукнем едно басче, боце!

10

Ще има избори

преди 10 години

Няма как да няма избори за национален парламент. Всички в страната очакват те да се проведат на 25 май 2017 година. Разбира се, има няколко човека, които искат това да се случи по рано, вижте ги горе на снимката. Дали си вярват, че някой ще им уйдиса на акъла ?

9

Анонимен

преди 10 години

Мутрата искаме да бъце поставен на съответстващо на деянията му място - в затвора! А какво иска един ***, който може да си промени няколко пъти мнението за една минута, не ме интересува. Ролята му на дребен хитрец и глупав манипулатор и лъжец не е интересна вече!

8

Анонимен

преди 10 години

Няма власт, няма крадене, само герберо-синя тишина !

7

Тиквата си е тиква !

преди 10 години

Този на снимката до сега изказване в НС не е направил, защото е *** като дебелия си ***. От както го изгонихме от властта не спира да събира медиите и да говори измислени неща. Четете внимателно и ще разберете какъв *** е. Какво означават 45 х.лв. от шест предприятие ( да приемем , че това е вярно) ? МЗ е най големият разпоредител с парични средства от ЕС и от държавния бюджет, работи с няколко милиарда на година.

6

Анонимен

преди 10 години

Гладнички горките с ръце в джобовете :)

5

седесар, не лайнар

преди 10 години

майданаджии

4

Изтърканите снимки

преди 10 години

На снимката: Старите котараци са наредени на опашка за новата купичка ядене! В момента не са на хранилката и само обикалят около нея и мяукат и си облизват мустаците, надявайки се мишките да им помогнат да достигнат до храната, като отвлекат вниманието на сегашните ядящи!

3

Анонимен

преди 10 години

Когато и да са тези предсрочни избори, все ще е късно!

2

Анонимен

преди 10 години

Този на снимката пак си държи к..ра и ни казва ще я..те.

1

Хахаха

преди 10 години

Събрали се карикатурите и си разказват вицове. Предсрочни избори......хахахаха