24

Анонимният

преди 10 години

За добрите анализи се изисква време, а не говорене на ангро. Орешарски е популярен с това, че казва нещата след като има доастатъчно доказатвлства. Мисля, че оттук насетне много факти от управлението по времето на Тиквата ще добият популярност. Обществото ни постепенно се освобождава от натрупаните страхове, защото вече е наясно, че Мутрата трудно ще се върне на власт. Но той и компания правят всичко възможно да заглушат информацията за работата на кабинетаОрешарски, но добре че са международните институции, които публикуват констатциите си.

23

Анонимният

преди 10 години

Орешарски е супер пич. Залагам на него. Железен е просто. Трябва да бъде по остър по отношение на Гробарите!

22

Анонимен

преди 10 години

Не мога да повярвам че на света има нормален човек който да гласува за наркотрафикант, контрабандист и убиец и за групата му престъпници замесена в световна мрежа за трафик на кокаин. Ужасяващо. С престъпници и селски бекове като Тиквата Европейска България няма да има никога.

21

Анонимен

преди 10 години

До на никому нищо!Ааа къде забрави герб?

20

Анонимен

преди 10 години

защо така "честният политик" Бареков не каже след като не работи от къде доходи за обиколките из страната заедно със балет и артисти нали никой не вярва че тези обикалят с него за чест и слава и в полза Барекову

19

Анонимен

преди 10 години

До optimistХа ха блажени са вярващите, ха!Нека дойдат,но ти пожелавам и ти да си от тези които ги разсипа герП!

18

optimist

преди 10 години

Троловете на ББЦ прозират! Очевидни са сходните им имена - Минко, Тони, Дани, Деси, Дидо, Жоро, Никола; и почти еднаквото съдържание на коментарите им.

17

Анонимният

преди 10 години

Цялостната политика ГЕРБ се провали. Политика на нищоправене и дърдорене, докато тече далаверата на мутромилиционерската шайка. Политика на репресии и преследване. Цвъ и Герб имаха една единствена политическа цел. Влизането в Шенген. Дори и нея не успяха да изпълнят, какво остава за нещо друго.

16

Анонимният

преди 10 години

Така както Орешарски знае повече за икономиката, така и Борисов знае повече за горенето. Лошото е, че когато единия има грижата за икономиката, другия няма грижа за пожарите.

15

Анонимен

преди 10 години

Не знам колко трябва да си *** за да гласуваш за ***

14

optimist

преди 10 години

Числата не знам какви ще са, но ГЕРБ ще е поне с 10% пред БСП.

13

Никола

преди 10 години

Браво ББЦ само така, само напред и нагоре, вие сте единствената алтернатива на тази страна.

12

Жоро

преди 10 години

Браво Барек, само така!

11

Дидо

преди 10 години

Със всеки изминал ден Бареков показва, доказва че той е това което казва и се стреми в посоката която заявява, заради всичките му доказателства а не само празни думи народът го подкрепя, той е единственият политик До Сега който казва, Ще се оправим само ако вие искане а не казва ще дам еди колко си работни места ако ме изберете, и съответно нищо да не дава след изборът си какво историята помни не веднъж. Браво Бареков, смело напред, дойде моментът статуквото да бъде сменено, време е да си изчист

10

Деси

преди 10 години

Много добър резултат за ББЦ, това е шанс за промяна.

9

Миро

преди 10 години

Крайно време е за малко справедливост, тази страна се нуждае от леко прочистване на гадните червени-петнисти-***, без тях всичко ще е наред и много бързо без тези гадни крадливи същество България ще се оправи и ще си стъпи на краката много бързо !

8

Дани

преди 10 години

Само ББЦ са алтернативата за България, единствената такава за да се оправим.

7

Пешо

преди 10 години

ББЦ=ПЕЕВСКИ=ДПС сега смятайте.

6

Тони

преди 10 години

ББЦ продължават да качват стълбицата на подкрепа. Дори ДПС, с техния железен електорат, да ги изпревари на изборите, пак ще имат участие в европарламента ! Браво !

5

Минко

преди 10 години

Напредъкът на ББЦ е единственото радващо нещо!