156

chrish

преди 10 години

london calling, По колко прави краставици си навираш на ден в ***, бе травестит недоносен

155

антикомунист

преди 10 години

До 90 година сме имали едно нищо и 3 фалита на държавата. Комунистите продължават да облъчват с болшевизъм хората. Ако не беше черната дата 9 септември 44 година сега щяхме да сме като белите държави със заплати по 3-4000 евро. 44 година червените терористи прекъсват връзката и в нормалното развитие на държавата и ни налагат малоумната си идеология и икономика. Това е икономика за диктатори , роби и ***. Няма нито една комунистическа държава в света където хората да са добре. НИТО ЕДНА !

154

Анонимен

преди 10 години

Златото в България бе извзето когато КУКУ КЛАНА РОТШИЛД СЕ СДОБИ С ВСИЧКИ АКТИВИ НА БНБ-ето

153

Анонимен

преди 10 години

Така става когато Капиталистите стават Фашисти всъщност Капитализмът е ниша форма на Фашизма

152

Анонимен

преди 10 години

До анти комунист,най-мразим някой да ми започва с "приятели"! Ай, марш!

151

Анонимен

преди 10 години

Тервеле аз имам глава на раменете да преценя дали има или няма комунизъм. България е зле защото сме 70 години под червено комунистическо робство.

150

Анонимен

преди 10 години

Слава на Украйна! Мачкайте *** като ***. Само с бой те стават разговорливи и разумни и придобиват някакви човешки черти.

149

Анонимен

преди 10 години

До London calling,вали ли в Лондон? мирише ли на мухъл? изми ли чиниите на кралицата?

148

Анонимен

преди 10 години

Спешно директора на ЦРУ пак да посети Украйна и да даде нови инструкции за действие. Обикалянето с 50 годишна бронирана техника, която едва се движи, не успя да стресне мирното население до степен, че да се предаде. Плана е провален...

147

неутрален

преди 10 години

БЕЗСТРАШНАТА " ЩАТСКА АРМИЯ ! ДНЕС ПЕНТАГОНА СЪОБЩИ , ЧЕ ЗАРАДИ ВЧЕРАШНИТЕ ПРЕЛИТАНИЯ НА РУСКИ БОМБАНДИРОВАЧ СУ-24 ИМИТИРАЩ НАПАДЕНИЕ НАД ЩАТСКИЯ РАКЕТОНОСЕЦ ДОНАЛД КУК В ЧЕРНО МОРЕ , ТА ЗАРАДИ ТОВА 27 ЩАТСКИ МОРАЦИ ПОДАЛИ НЕЗАБАВНО РАПОРТ ЗА НАПУСКАНЕ !!! ГОВОРИТЕЛЯ НА ПЕНТАГОНА УТОЧНИ , ЧЕ ВСИЧКИ ТЕ СА ПОЛУЧИЛИ НЕРВЕН СРИВ ПРЕДИЗВИКАН ОТ ПРЕЛИТАНИЯТА НА РУСКИЯ БОМБАНДИРОВАЧ , КОЙТО Е ОТКЛЮЧИЛ В ТЯХ СТРАХОВА НЕВРОЗА ВОДЕЩА ДО ПАНИКА И МИСЛИ ЗА ГИБЕЛ. ГОВОРИТЕЛЯ УТОЧНИ ЧЕ ВСИЧКИ СА НАСОЧЕНИ КЪМ ПСИХОЛОЗИ С КОИТО ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ПРЕОДОЛЕЯТ СТРАХЪТ СИ ОТ ПРЕЛИТАЩИ САМОЛЕТИ ОТКЛЮЧВАЩИ ПАНИКА И МИ

146

London calling

преди 10 години

Браво,*** *** путкинов трябва да се радва че толкова задръстени чалгари са останали да го защитават.Той не разбира че умните ,находчиви българи отдавна са в цивилизованият свят. Само грухливи селяни защитават диктатора путкинов.Мързелива гнусна некадърна ***.

145

Анонимен

преди 10 години

до 201 Василев,Значи тя русия няма никакви военни бази от тези 500 км излаз на Черно море викаш????*** *** да *** умряла скапана хамериканска! Чуваш ли се к'ви ги приказваш бе, ***? Значи руснаците час сега разчитат на военните морски бази в Крим след като го завладяха за да имат ТАКИВА на Черно Море????ОЛИГОФРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕННННН!Признах те!

144

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТалмуда, и гнусните протоколи разбира се!!!Знаем ги и затова сме на страната на Путин!

143

Анонимен

преди 10 години

Абе я да се почва вече, ко се мотат!

142

анти комунист

преди 10 години

Само нещо искам да кажа на нормалните хора които не са засегнати още от червената проказа. Приятели ако не ни беше узурпирала червената чума 44 година сега България щеше да е на нивото на държава като Норвегия. След войната България плаща на Русия 24,5 тона злато обезщетение и въпреки всичко тези *** и убийци ни нападат и съсипват държавата. Сложиха ни стоп за 70 години. Избиха българските предприемачи, учени и занаятчии и им разграбиха имуществото. Промиха мозъка на хората исега няма оправия

141

Анонимен

преди 10 години

ТАЛМУДА не е като Библията нито като Корана за Еврейте ние сме Прасета

140

Анонимен

преди 10 години

АКО ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ ИСТИНАТА ПРОЧЕТЕТЕ ТАЛМУДА ИМА ВТУБАТА ДОСТА МАТРЯЛ

139

Анонимен

преди 10 години

Това което трябваше да направи Украйна още когато нахлуха руските окупатори в Крим най-сетне се случи. Бойния дух сред руските агенти на ГРУ които действат на украинска територия е паднал под нулата. Очакванията че Путин ще се втурне да спасява отрепките си действащи на терен в Украйна не се оправдаха, дори вече нещата отиват на молба за преговори чрез ООН.

138

до Василев

преди 10 години

те украинците ще просперирати ние просперирахме откакто сме европа=глад и мизерия

137

Анонимен

преди 10 години

Русия е СССР и продължава да действа както едно време. Нищо променено. Всеки нормален човек го вижда. Който не очевидно е болшевишки тапир.