157

Реалист

преди 10 години

Стана това което очаквахме.....каквото и да се случи...*** успя да скара завинаги двата народа --руския и украинския....и от това в крайна сметка ще загуби Русия.......Искрено съжалявам руснаците...и те не случиха на управляващи!

156

Анонимен

преди 10 години

До Без име. Прочети мемоарите на Манщаин, издавани са и на руски и то преди 40 години - тоест и руснаците не ги е срам от това което пише там. Та Манщаин си спомня че доста от руските пленници не са искали немците да ги освобождават и са отстъпвали с тях. Може да прочетеш и "Крилати Черноморци" - мемоари на К.Денисов - ас в небето над Испания, Халкин Гол, ВСВ ескадрилен командир, участник в отбраната на Севастопол и окупацията на България та прочети малко мемоари и си свери часовника...

155

Мхмм...

преди 10 години

Значи геноцид срещу руснаци в Украйна може, а Русия да си вземе Крим, което си е тяхно не може... мда, демокрация в пълната й светлина.Да не се чудите после защо плащаме EU акцизи, а не ни искат да работим там.

154

Анонимен

преди 10 години

Komentarite na povecheto sa politicheski! No az znam che na vseki v dushata mu se krie pone malko dobro , i nikoi ne e saglasen za prevzamaneto na Ukraina ot Rusiq! Vse edno da badete jelatelni Turciq da prevzeme Balgariq!!!!!! Are sega , mnogo vi mola !

153

Анонимен

преди 10 години

Това с пращането на танковете срещу народа ми напомня за едно друго време и един друг режим, а интересното е, че е организирано от "демократичните" САЩ и Киев.

152

Двоен стандарт

преди 10 години

До БГ, е не са ли Ботев и Левски сепаратисти? Нали са се борили за отделянето на България от Империята? Не са ли?

151

Анонимен

преди 10 години

Засега само по-активните са против незаконното правителство, след една седмица "уравновесено" силово опериране Яйцето и Турчина миротворци ще ги спасяват!Заливането с бензин не гаси огъня!

150

до 168

преди 10 години

Всеки учил малко история знае защо Русия почва войната 1878, заради босфора

149

Анонимен

преди 10 години

До БГЧечня направи своят избор-референдом през 2007 год. и избраха да са в Руската Федерация--чети малко поне

148

Двоен стандарт

преди 10 години

Защо стандарта е двоен?Навремето, когато сепаратистите са правели възстания за отделянето на България от империята, само Русия ни е подкрепила за сепаратизма ни.Сега пак Русия подкрепя сепаратистите в Украйна, които искат свободата си, но видиш ли това вече било лошо.Що така двоен стандарт, за едните може, за другите не?

147

Анонимен

преди 10 години

До До 156Ще ще ама не даваш :)Слаба ракия си!

146

Анонимен

преди 10 години

До 150 Не си ли разбрал че Бай *** най-много разбира от неща които не е виждал... Хора който не са виждали ракета на живо - плещят коя е по страшна, хора които не са излязли от панелката - знаят какво е в ЕС и в Русия, хора дето се *** като им хвърлиш пиратка в краката говорят по кой ще стрелят и по кой не. Ей заради такива пишман разбирачи сме на тоя хал.

145

сопол

преди 10 години

няма държава крим , има русия

144

НЕ......

преди 10 години

НЕ вземам ничия страна,но знам едно---Който тръгва срещу народа си--НИКОГА добро НЕ е видял.....и на никого не му е простено.......

143

До 156

преди 10 години

Аз разумни доводи мога да ти давам цял ден.Вие, освен една омраза към Запада и сляпото величаене на джуджето, друго знаете ли?

142

за Витков!

преди 10 години

Сепаратисти или не това са украински граждани, трябва да се преговаря с тях ,а не да се пращат танкове.

141

сирил

преди 10 години

До Анонимен 140..и хода и посоката са ясни,целият свят е против агресивната политика на Русия....държавите признали Крим са ВЕНЕЦУЕЛА АФГАНИСТАН И СИРИЯ..направо си е повод за гордост....

140

Анонимен

преди 10 години

Хубава снимка!Ето така - с танкове трябва да се бориш със собственото си население да му дадеш това дето не иска!Демокрация брате!Нема не искам нема недей!Абе това не му ли се викаше диктатура? А кой се бореше с дикататорите? Че не що съм объркан?!

139

сопол

преди 10 години

ако не се бяха тръшкали по мегдана, русия щеше да подпише безвизово пътуване с ЕС, можеше и те да намажат и да идват в европа да бършат ***, сега ще бършат руски. селяни украински. не си гледат житото искат лондонското сити

138

Анонимен

преди 10 години

До До 147това вече сме го чели - жалки словестни напъни.Дай некой разумен довод :)