12

чужд сред свои

преди 10 години

До HitlerТака е пич и аз съм решил да напусна милата ми родина заради тая ненаситна *** наречена политици. Аз обаче отивам в Канада , нещо Англия не ми е по вкуса. Имам доста приятели там и поне подслона ми е осигурен докато си стъпя на краката. Продавам всичко тук и се махам , не че работата ми не е престижна и заплатата ми е ниска , но тук живота умира. С всеки изминал ден нещата стават по-зле. Няма морал, закона е за КОН , не за нас обикновените хора (аз поне се имам за такъв) и др.

11

Иво

преди 10 години

До АтакистКАКВА ПОБЕДА ПА ТИ СЪНУВАШ БЕ ПОТУР..............

10

СУС МА

преди 10 години

КОЙ ПОСТАВИ ПОД СЪМНЕНИЕ ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА И НАРУШИ БРУТАЛНО ИЗБОРНИЯ ЗАКОН, ЗА ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ, ТАЯ ДОЛНА, МАГИСТРАЛНА ЛЪЖКИНЯ ДА НЕ ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ ДЕРБОТИИТЕ И МАНТАЛИТЕТА И

9

От Враца

преди 10 години

Моме, добре че Горуня не е жив...

8

БИК

преди 10 години

TAЯ КРАВА ТЕРА БИК !!!

7

Анонимен

преди 10 години

Кут-кут-кут куткодяк.

6

Атакист

преди 10 години

АТАКА ПОБЕДА

5

Надблюдател

преди 10 години

Кармазъ фекал *** !Способна да отврати и последния нормален българин от парламента!

4

Иван

преди 10 години

ПИСНА МИ ДА И ГЛЕДАМ МУТРАТА НА ТАЗИ ПОСТОЯННО............

3

Богдан

преди 10 години

Манолова издишаш..и Слави Бинев ви го каза,като праща Изборния Кодекс който сътвори с верните си авери на Европейския съд, който е в дълбок разрез с европейското законодателство. В новия Изборен кодекс грубо се погазва Конституцията на България, европейското право и приетите международни стандарти, за да може управляващите да постигнат предварителна победа на изборите.

2

Hitler

преди 10 години

Точно така, Майче покажи им как се съсипва една съсипана страна. Хората вече не се интересуват от това кой ко е казал, а как да съберат пари и да напуснат коритото Б-я. Срам, за теб срам за БСП, срам за БОКО, срам за Сайдера, срам за ДПС. И аз събирам пари, продавам къщата на село на ***, да не може да се върна назад при неуспех и заминавам или гладна смърт в Англия или успех..

1

Анонимен

преди 10 години

УФсъъ