67

Анонимен

преди 10 години

Искрено съм притеснен ,че Путин забрани на няколко американски сенатори да влизат в Русия . Тия хора сега ,как ще почиват в "Дом отдьiха имени Орджиканидзе" в деревня Курортное ,в Крим ???? Ми те си бяха взели вече карти за нощувка и изхранване в столовата на санаториума ?Това е невероятен удар по американците !

66

Анонимен

преди 10 години

РЕ 113 Не му бери грижа. Газта не е възстановим ресурс. Ще дойде време дето 80% на газта в европа е от источна дестинация.

65

Анонимен

преди 10 години

Ирак и Либия го отнесоха защото почнаха да продават петрол в евро.Това е двоен удар за аметиканската банкова система (защо - четете и се образовайте!)Ако руснаците се откажат от долара като разменна валута ще стане световна рецесия и щатите тоя път няма да оцелеят. Затова си разнасят тактическите ядрени глави по европа - готвят се от сега да направят същото като с Ирак и Либия.

64

Анонимен

преди 10 години

1980 г. - 49% от газа в Европа се внася от Русия!2013 г. - 22% от газа в Европа се внася от Русия!Въпрос на 4 - 5 г. е да се свърши с руското газово влияние. Само България май ще е изключение?!!!*** вместо да направи връзките с Гърция и Турция кученца подаряваше на Путин?! *** простата Тиква!

63

олигарсите ротемберг

преди 10 години

Защо имат черен печат за сащ и са блокирани сметките им? Кои са братя ротемберги? 3.40 сек видео:

62

Анонимен

преди 10 години

На 5-ти март Русия изгуби 13 милиарда долара ,само в един ден.По-точно олигарсите ,дето притежават Русия. Ако продължават да губят, дали няма да дръпнат килимчето на *** ?

61

Путин да не спира !

преди 10 години

За сега само Крим и Севастопол.Следват Одеса, Киев, всички източни и южни области, без Лвов. Догодина идва ред на Молдова. Въпросът е, кога Путин ще приключи със Съединените марихуански щати ?

60

Анонимен

преди 10 години

Въх, ами сега ?????Американските сенатори няма да могат да почиват това лято в Сочи и Крим ........Путин им провали отпуските, риш ли !

59

Време е

преди 10 години

Време е да почнем да правим влогове във рубли.

58

не трий!

преди 10 години

Понеже вярваш само на РУСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА cbr.ru/ 1 Доллар США $ руб. 36,2070; руб. 36,10811 Евро ? руб. 50,4146; руб. 49,9628А една рубла е 4 стотинки просчо

57

диалектика

преди 10 години

Тъкмо идеален повод за Русия,да обяви отказ от долара и с призив и други да я последват.

56

Анонимен

преди 10 години

До дядоКакво разбираш под изкупили?Те и китайцките имат да взимат едни пари :)

55

Men

преди 10 години

До Анонимен 85Една JPY /японска йена? е 0.0138 лева. Според теб това какво означава?

54

дядо

преди 10 години

абе те руснаците изкупиха последните десет дни голяма част от икономиката на ЕС,те санкции ще налагат-пръдлювци,а тоя на снимката да ходи да бере кокосови орехи,още ли някой вярва,че служителя на рокафелер(американския прокопиев,но неимоверно по-влиятелен;)) не е поставен президент?!

53

цури

преди 10 години

До Анонименти режисьор ли си или ...?какви са тези филми дето си рисуваш???

52

Анонимен

преди 10 години

Щели да блокират доларите ! ха ха ха смех!Ще се прострелят в крака!Просто ще направят рублата основна валута - като почнат продажбите на горива в рубли! :)

51

Анонимен

преди 10 години

До Русиядано да има оцелели...пък те ще преценят!!!

50

Анонимен

преди 10 години

САЩ удрят ключови сектори на руската икономика, русия спира газта, европа обявява фалит до два месеца, щатите ни налагат разновидност на арабската пролет и европа духа супата! другия вариант е русия, китай и иран правят отпор на сащ и тяхната икономика ще рухне, заради огромния външен дълг и щатите стават като южна америка, трети свят! русия спокойно преживя над 40 год студена война, та някакви си янки ще ги плашат! ха!

49

муспи

преди 10 години

Цялата тази говорилня е разрешена и раздухвана от евреите, защото никой и не обелва дума срещу тях. Какъв Обама? - тази маймунка и не разбира какво говори когато казва това което е получила написано, след като се е упражнявал пред огледало. Путин да е поставил въпроса за интервенция срещу Украйна? Да е попитал - кои бяха тези снайперисти? Кои са сегашното правителство, всички евреи и ги нямаше по време на протестите. Кой организира тези протести - който и нашите с просташкото "оставка".

48

Русия

преди 10 години

Това е велик момент в историята на Русия! Путин ще остане като най-великият президент на всички времена!!!! Браво! Герои! А не като нашият президент, който мрънка и говори глупости и се държи като ощипана госпожица... Най-големият *** ще си остане в историята на България!