156

Анонимен

преди 10 години

До УМЕН ГУЩЕРЗащо ли бягаме на Запад? Що за *** въпрос? Защото нямаме избор...Разрушиха ни икономиката, разрушиха ни армията и ни оставиха вратичка през, която се минава в клизма, да ходим и да им лъскаме обувките...Не е ли по-добре да работим в България, а на Запад да ходим, като туристи!

155

българин

преди 10 години

До Атакист:Не виждам нито "аргументите" ти, ***, нито пък къде ще допълзиш. Чакам

154

Атакист

преди 10 години

До православенЗомби, гледай си американския макдоналдс и не ме мисли. Ако става дума за аргументи на живо ще ти сцепя демократичната кратуна един път и ще ти дойде акъла, така че не ми се прави на мъж пред компютъра, а иначе си пикльо. Скривай се в мишата си дупка и си махни името, защото си срам за България и православието.

153

Стамболов

преди 10 години

Сами ще видят краха на Русия, в което никоя страна в света не се съмнява, само русофилските дрипи не го виждат

152

българин

преди 10 години

До Атакист:Кажи, къде ще допълзиш, ***, за да те стъпча физически, да не мърсиш земята повече. За тебе, псувните са комплимменти. Чакам, ***.

151

Анонимен

преди 10 години

До ТHE ПатриотТо цените в Русия са достатъчно високи просто няма накъде да се вдигат

150

ТHE Патриот

преди 10 години

ех какъв гаден диктатор тоя Путин бе иска пенсиите да им увеличава,да взима пример от наште демократи да увеличават цените а не пенсиите!

149

православен

преди 10 години

До славянин 221:Бъркаш презрението със злоба, ***. Да, православен съм. И да, ще те тъпча всеки път, когато се разсмърдиш. По мусурата плулжешка. Прости ме, Господи.

148

Анонимен

преди 10 години

Много интересно сравнение на случващото се имаше в руската преса, като правят сравнението с дуел, при които единия дуелиращ с Путин в желанието си да е победител на всяка цена, натиска спусъка пръв без да се е прецели добре и след като разбира че не е уцелил, разбира и другата истина, насреща си има добър стрелец чиито куршум е в цефта :) и той Путин има два изхода, да си плюе на петите и да бяга, като стане за смях на целия свят или да се пъчи гордо надявайки се че другия стрелец ще пропусне:)

147

православен

преди 10 години

До Атакист 218:Апропо, както съм православен, достатъчно е да допълзиш близо до мен, за да мога да се "обоснова". Изобщо няма да хабя думи, аргументи, пояснения ,разсъждения и т.н. Ще се "обоснова" с петата си въз мусурата ти, в калта и любимата ти слуз.

146

Атакист

преди 10 години

До православенКого ще тъпчеш бе? Ти мене не можеш да ме стъпчеш никога, освен с псувни, щото ей сега като ти изсипя поредната порция аргументи, пак ще почнеш да ме обиждаш. Ти си срам за православието, ***! Най-добре отивай в някоя синагога, по ти прилича

145

православен

преди 10 години

До Атакист 218:Ти ли бе, *** смрадливи, ще ми говориш за ниво? Или за православие? Да ме прости пак Господ, но СЛУЗЕСТИ ПЪЛЗЯЩИ ПРИРОДНИ АНОМАЛИИ КАТО ТЕБЕ ЩЕ ГИ ТЪПЧА ДО ПОСЛЕДНО И ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!

144

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 212Абе ти си много *** човек.прочети пак статията и ще видиш че това,,Как ще го направите е ваша работа'' се отнася за Министерството на труда на Русия. Просто Путин им нарежда да го направят и ако това не стане ще хвърчат глави бъди сигурен. Той е президент за разлика от недоразумението у нас.

143

българин

преди 10 години

Нали преди няколко часа ви казах, че мръсните комунистчета ще грухтят и *** за "православие", "православни" и пр. само и само за да хвалят любимата си Русия на Путин. За тях православният човек е животно за заколение - доказали са го многократно. Да, в Русия има православни, но са МАЛКО, както в България. А комунистите явно са много повече - и в Русия и в България. Много са звани, малко - призвани.

142

viva1234

преди 10 години

До Анонимен 212Паживьом, увидим - в Украйна какво благоденствие ще настъпи, като влязат в ЕС- ще се редят на опашка за руски паспорти май.

141

Атакист

преди 10 години

До православенНивото ти е толкова ниско, че да копая в земята пак няма да го достигна. Виждаш ли когато някой те залее с аргументи, ти какво правиш - почваш да псуваш. Това говори колко си ограничен и не можеш да се обосновеш. Ти си срам за православното християнство!

140

Анонимен

преди 10 години

"Как ще направите това си е ваша работа"---С други думи, до преди присъединяването на Крим към Русия имаше големи обещания - за по-високи доходи и какво ли не.А сега, след като референдума мина благодарение на чудовищната пропаганда и информационно затъмнение)- "оправяйте се сами, не ме интересува как"...Много заблуден народ...

139

православен

преди 10 години

До славянин 203:*** червена, ти даже не знаеш какво е това "православен". Нито пък кой е Мохамед. Но дращиш наглите си комунистически глупости, без срам и съвест. Много православни биха казали, че Бог ще те накаже. Но, Ботев пише: "Бог не наказва, когото мрази". Да ме прости Господ, че споменавам името му пред гнида като тебе, но аз съм православен и въпреки това мисля, че *** като тебе и Волен Сидеров не трябва да се убеждават, а да се тъпчат.

138

АРХАНГЕЛ до:

преди 10 години

до българин и православен - Момчета, що се дърлите? Да - Русия наистина е православна и за разлика от тук, там вероучението е задължително. Стига с тези *** глупости! Руснаците в момента са много по-малко комунисти от нас, французите и гърците, например! И това е факт. Както е факт, че само Волен има изразена позиция и платформа в защита на българските интереси! Той подкрепи и дпс, защото иначе трябваше да помага на най-некачественото творение в родната политика - соросовата банда герб.

137

viva1234

преди 10 години

Айде да позная - първото условие на ЕС в предприсъединителните клаузи ще бъде Украйна да приватизира добивната си промишленост, естествено, за жълти стинки.