88

!

преди 10 години

Много точна статия !

87

Анонимен

преди 10 години

131 тогава си бил в ташките на дядо си - голяма грешка от негова страна.

86

Анонимен

преди 10 години

ей, ама много злоба в про-руските писания тука бе!Ще каже човек, че на баща ви земя си връщате!Хич не мислите, че Русия ни е освобождавала само за да си проправи път към моретата и да има влияние тук! Иначе никаква полза няма да ни освобождава. Казва му се "разделяй и владей". Трик стар колкото света! И римляните са го правили а и много преди тях!Пък Волжка България е затрита окончателно от руснаците!Лижете дупки още! Ще прокопсате някви копейки!

85

Анонимен

преди 10 години

1999 + 6 = 2005 а не 2014Страшни математици сте просто.

84

Анонимен

преди 10 години

В Косово имаше ли 30 000 албанска армия? НЕКосово присъедини ли се към Албания (в рамките на седмица) ? НЕВ Крим имало ли е някакви тормози срещу местни хора руснаци? НЕ (убиха един кримски татарин и днес един украински войник)В Косово имаше ли открити масови гробове на избити косовари? ИмашеВ Крим има ли ? НямаВ Косово процесът на обявяване на независимост ( а не присъединяване към друга държава) отне 10 години.В Крим - 24 часа.Наистина,не е хубаво да има двойни стандарти.

83

.

преди 10 години

Двойни стандарти ли ??? Та историята е пълна с такива примери...няма да им се хареса на другарите кланящи се на новите ни господари но фактите на са в полза на така наречения запад. И да, наричам ви другари защото в България все още няма истински демократи. На късопаметните само да напомня. На 10 ноември 1989 г. до 20 ч. вечерта преди да започнат новините по канал 1 99% бяха послушни другари, комунисти и комсомолци.Истинските дисиденти колкото и малко да бяха отдавна ги унищожиха "новите демокра

82

Анонимен

преди 10 години

Косово беше анексиран по религиозен признак (забранено от ООН), а Крим на практика е обратно върнат подарък на Хрушчов.Дори може да има с връщане на продукт от собственик не изпълнил договора.С една дума политически лизинг, друг подобен случай беше Тайван и неговото връщане на Китай.Нищо ново.

81

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 122След Освобождението хората са се делели на туркофили искащи да се върнем в Турция и на русофили!

80

Анонимен

преди 10 години

Всъщност сещам се и за Елзас-Лотарингиа, които след референдум решават да останат въс Франция вместо в Германия. Въпреки, че населението им е немско.Но нали знаете, който плаща - той поръчва музиката. Който е победител - взима и после казва "ама те след референдум". Който е голям - бие малкия.Путин ако е мъж, няма да си мери пиш*ата с такива малки държави!Ама явно не е!

79

Mihail

преди 10 години

Защо не се върнем малко по назад във времетоЗащо не си припомним един аналогичен референдум през 1955 , когато една френска провинция , по волята на страните победителки от ВСВ , решава че иска да бъде част от ФРГ (защото жителите и са немци) И през 1957 год става част от ФРГ. Говорим за СААР.

78

Анонимен

преди 10 години

До АнонименDa prepisvas ot FIgaro (vestnika na KGB vav Francia) ne e tolkova trudno.

77

ДВОЙНИ СТАНДАРТИ!

преди 10 години

КРИМ Е НЯКОЛКО ВЕКА РУСКА ТЕРИТОРИЯ ДО 1954 Г ПОДАРЕН НЕЛИГИТИМНО ОТ КОМУНИСТА И ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА КПСС НИКИТА ХРУШЧОВ (УКРАИНЕЦ) НА УКРАЙНА!ЗА РАЗЛИКА ОТ КРИМ КОСОВО НИКОГА НЕ Е БИЛО ЧАСТ ОТ АЛБАНИЯ!

76

Анонимен

преди 10 години

До АнонименA Figaro sa izvestni rusofili :)

75

Удри таа глуха сука!

преди 10 години

Ей не се наядоха тия руски суки, утре ще пратят 10 руснака в мое село и ще станат мнозинство, после ще правят референдум в мое село и ехееейй го виж го ти, ще стане мое село, руско село. Русия ще скръцне със зъби и ще каже, трябва да си браним въшкарите, нищо че са *** диваци които не знаят какво е баня. Па те у Сибир таквоз нещо нямат! Къпят се кат медведи зимоска у ряката! Веднъж на 6 месеца! Па я ги гледах на Черно Море, всички в басейна, той в септичната яма. Обърка го, ама се радва!

74

Анонимен

преди 10 години

Много точна и добре написана статия, поздравления за *** Василева

73

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 96Щом те не признават Крим той защо да признава Косово? Крим е бил до 1954 г няколко века руска територия,а Косово никога не е било част от Албания!

72

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 87Братята руснаци не са се оплели. Оплетоха се западняците от НАТО в двойните си стандарти и в собствените си лъжи и интриги! Щом те не признават Крим той защо да признава Косово? Крим е бил до 1954 г няколко века руска територия,а Косово никога не е било част от Албания!

71

Анонимен

преди 10 години

В Косово имаше ли 30 000 албанска армия? НЕКосово присъедини ли се към Албания (в рамките на седмица) ? НЕВ Крим имало ли е някакви тормози срещу местни хора руснаци? НЕ (убиха един кримски татарин и днес един украински войник) В Косово имаше ли открити масови гробове на избити косовари? ИмашеВ Крим има ли ? НямаВ Косово процесът на обявяване на независимост ( а не присъединяване към друга държава) отне 10 години.В Крим - 24 часа.Наистина,не е хубаво да има двойни стандарти.

70

Russia

преди 10 години

"Шест години по-късно Крим - южна провинция на Украйна, обявява с общонароден референдум желанието си да се откъсне от родината майка..." Крим винаги е бил руска земя, и майка му е Русия.Журналистите преди да пишат подобно статии, предварително трябват да отворят учебниците по история.

69

край

преди 10 години

Готов съм да хвана бас че в близките 10-15 ЕС няма да съществува в сегашния му вид колкото и да му веем байрака тук в България.