9

Зоро

преди 10 години

До АнонименА в Кипър да не ги раздаваха с камиони парите? Крим какви пари да раздава - рубли или гривни? Хората утре се отделят от украйна, а още не са в Русия! Коя централна банка да зарежда трезорите с пари - украинската или руската?Комунизмът ти дрънчи на тебе в празната какалашка! хахаха!

8

Анонимен

преди 10 години

A sega verijna reakcia vsi4ki avtonomni oblasti v Rusia otivat na referandumi za nezavisimost

7

Леле че народ

преди 10 години

Имало е такъв митинг и е имал паралелен митин ЗА Крим в Русия. Така или иначе и двата са свършили. А на този митинг,за който пишат тука,са арестувани няколко размахвали знамена с нациски символи

6

Анонимен

преди 10 години

Вчера писаха от Ройтерс, че рейтинга на Путин е скочил до рекордните 78% и плюеха по руския национализъм, сега изведнъж били се обърнали руснаците срещу него! Аре сиктир бре! Теа па ептен ни зеха за ***! То не, че нема - виж оня, дето е сефтосал темата, ама те са неколко такива и си ги знаеме, че са с мозъчна дисторфия...!

5

Анонимен

преди 10 години

смятай франс прес какви са манипулатори против окупацията 3000 в подкрепа на политиката на путин 15000 още вчера си знаех че така ще напишат обаче още един път си пролича западната пропаганда тия ми се пишат за демократи е отвратих се съвсем

4

Анонимен

преди 10 години

Я кажете БТА откъде пък черпи тази информация! Или викате ако е от Ройтерс не трябва да се съобщава? Мухахахааа

3

Анонимен

преди 10 години

Банките в Севастопол престанаха да дават пари от текущи банкови сметки, предаде УНИАН. Хората стоят на опашки пред банките и се надяват да изтеглят пари в брой, но получават откази.Добре дошли в комунизма,другари!Нема лабаво,ей!

2

Киро Слепото

преди 10 години

Абе царе са Франс Прес да броят колко много руснаци са срещу Путин и колко малко за него, ама на изборите като изплющи Единна Русия 60-70% и траят като пръднали!Никога, ама НИКОГА опозицията нито в Москава, нито на друго място в Русия е събирала по-голям, *** ДВОЙНО по-многоброен митинг от митингите на привържениците на Путин!На тези информационни *** да верват безмозъчни мамули!

1

дядомраз

преди 10 години

Опозицията с-у Путин се размърда.Активираха я с някой и друг долар от чужбина. Не е вярно ,че руският народ не иска Крим. Промиват ни мозъците с пропаганда.