18

Анонимен

преди 10 години

Фашистко правителство с премиер,нежен евреин !

17

НФБ

преди 10 години

РУСИЯ ВРЕМЕННО СПИРА ПЛАЩАНИЯТА КЪМ САЩ И ЗАПАДА ДО ИЗЯСНЯВАНЕ НА СИТУАЦИЯТА СЪС ЗАМРАЗЯВАНЕ НА АВОАРИ И ЗАМИСЛЯНИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ.ОБМИСЛЯТ СЕ И ДРУГИ МЕРКИ ЗА ДА НЯМА ИЗТИЧАНЕ НА КАПИТАЛИСПИРАТ СЕ ИНВЕСТИЦИИТЕ НА РУСИЯ В САЩ И ЗАПАДНА ЕВРОПА СПИРА СЕ ИЗГРАЖДАНЕТО НА ГАЗОПРОВОДИ С ОГЛЕД НЕПРЕДСКАЗУЕМИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА АМЕРИКАНСКИ И ЗАПАДНИ УПРАВНИЦИ....

16

От САЩ и ЕС

преди 10 години

Разделяй и владей - древно римско правило

15

Анонимен

преди 10 години

Това Украйнец взе все повече да ми звучи като Македонец!Тяхно право все пак е да си търсят независимостта ,но ако толкова лесно ги лъжат по-добре да са в Русия.

14

Киро

преди 10 години

САЩ направи отново два братски народа,двама съседи да се карат да се бият,спомнете си какво стана в Югославия хора живеещи от векове мирно и богато след намесата на запада започнаха да се колят и стрелят и знаете какво стана, сега виждаме какво става в Украйна!!!

13

чукча

преди 10 години

За пръв път от 1944 година българско правителство открито подкрепя фашисти завзели властта чрез преврат в чужда страна.Дори Вигенин ходи до Киев да се ръкува с тях.

12

аз съм българче

преди 10 години

Очакваме включване от евроклоунския съюз. Или може би пак ще откажат коментар, както вчера след разкритията за снайперистите.

11

Путин чака

преди 10 години

Веремето работи за него. Украйна е обречена.

10

neni4a

преди 10 години

До българин По скоро *** са в Киев. А донецк си е 50/50 руснаци и украинци. Пак лъжеш като на*ран

9

Долу

преди 10 години

САЩ - долу ръцете от Украйна.Вън от Украйна американските поръчители на убийствата.

8

Анонимен

преди 10 години

Дано Русия не се изтегли от Крим!Така на борсата ще губят всеки ден по около 40-50 милиарда.Това пари ли са за тях?Пък и рязко ще падне цената след това цената на газта,бензина и нафтата.Ние ще сме едни от печелившите от това.

7

Инструкция от ЕС

преди 10 години

Да се пратят снайперистите

6

До Украйна

преди 10 години

Защо не направихте правителство на националното съгласие, а сложихте профашистки настроени прозападни лидери. Фашизма е позволен, когато е за НАТО и ЕС

5

Пич

преди 10 години

Хйаде, време е някой да повтори опорните точки във връзка с кризата в Украйна:1. Фашисти и екремисти спонсорирани от САЩ направиха преврат.2. По хората стреляха снайперисти наети от фашистите и екстрмистите (така каза естонския външен министър и ние трябва да му вярваме!)3. Сега САЩ ще завладее Украйна и само лоши неща ще им се случват4. Путин е добър и ще даде пари и газ на Украйна ако си кротуват и му се поклонятАгента на смяна от Leadway трябва да ми даде 5 лева бонус!

4

Анонимен

преди 10 години

"Те настояха за среща с новия областен губернатор Сергей Тарута, за смяна на ръководството на силовите структури и за свикване на референдум за бъдещия статут на областта. "ЕС това ли ви е демокрацията. Или като демокрацията е на "грешната страна" апелирате за поддържане на мира - или вашето статукво по друг начин казано.

3

Анонимен

преди 10 години

Запада да не се ослушва ми да праща снайперистите!!!!

2

neni4a

преди 10 години

До макето Истина е .

1

макето

преди 10 години

айде ся натовска пропаганда ли е или ............