6

Анонимен

преди 10 години

"Руският президент Владимир Путин и китайският президент Си Цзинпин също са обсъдили положението в Украйна в телефонен разговор и са на близки позиции, съобщи пресслужбата на Кремъл, цитирана от Ройтерс и ИТАР-ТАСС."

5

коч

преди 10 години

До АлексА не мислиш ли драги алекс, че това което го пожелаваш може да ти го мислят други индивиди, турци *** юдеи. А, какво би казал?

4

Анонимен

преди 10 години

"Русия да се примири и оттегли" - точно това е най-малко възможният вариант.

3

КРИМ

преди 10 години

е бил украински, когато ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА е била царица на Украйна

2

Анонимен

преди 10 години

Че инцидентите с Хитлер, Наполеон,Крим-1856 г съвсем не са случайни,а точно напротив. Закономерност и постоянна тенденция за последните 300 години. Русия и нейният президент, вече ще знае, че не може да има никакво доверие на западняците. И винаги трябва да подозира за скрити, коварни техни планове. Това е главния урок за руските политици. Маската от лицето на западняците падна. Падна и овчата кожа от гърбовете на тези вълци. Която бяха си надянали и се представяха за такива каквито не са.

1

Анонимен

преди 10 години

Както и да завърши конфликта, дори Русия да се примири и оттегли, тя има голяма полза от това което остана до тук. От заканите на Обама. Отсега нататък Путин (или бъдещият руски президент след края на мандата на Путин) вече ще има винаги едно на ум. По отношение на западняците. Това ще му бъде голяма обица на ухото, че на запада Русия не може да има никакво, абсолютно никакво доверие. Че тоя запад е готов винаги да и забие нож в гърба. Че инцидентите с Хитлер, Наполеон, Крим-1856 г не са случайн