157

kioskin

преди 10 години

Китай обвинява САЩ

156

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 196 Кви лъжи бе? Да са получили някакви пари от Киев? Не са. Да са на червено-на червено са Напират ли ги от Газпром и Китай да плащат-напират ги Никой не е луд ,да даде пари на държава,която е заплашена от война

155

198

преди 10 години

Не ДЕЛЯ!

154

Българин

преди 10 години

Крим е Русия, украинските фашисти и бандерлоги да си стоят на дирника, за да не ядат бой!

153

Анонимен

преди 10 години

188 Хaйде дa се обзaложим, че Укрaйнa ЩЕ ПОЛУЧИ ФИНAНСОВA ПОМОЩ ОТ ЕВРОПA И СAЩ? ХAЙДЕ, КОЛКО ЗAЛAГAШ НA РУСКИТЕ СИ ЛЪЖИ, КAЖИ УВAЖAЕМЪЙ?

152

Ангел

преди 10 години

Тва са пълни глупости.Мерат си* само.Война няма да има!!!В Украйна са всички газо - нефтопроводи който снабдяват Европа с горива.Скарат ли се всичко отива по дяволите.Трилиони Руски авоари се крият в Европейски банки.Като нищо ще им ги запорират Европейците.Ако стане война ,това ще е Путинска глупост съизмерима с тази на Хитлер!!!

151

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПроблема не е дали имат гарманците алтернативни източници на газ, а на кава цена и за колко време.

150

Анонимен

преди 10 години

Аз не знам има хора които си мислят че Русия си клати караката и не прави нищо докато САЩ си воюват из света. Ми Русия и Китай са в съюз. Сега аз не знам вие сигурно ще кажете че САЩ са най красивите и най добрите на света ама си помислета ако тези две страни решат че им е писнало от САЩ какво ще стане. Китай може да си палти външния дълг на САЩ и да го фалира. Може и да го направят може и да не го.

149

Анонимен

преди 10 години

Няма помощ , всеки иска да живее / освен ислямистите/Русия го прави защото знае че Украйна няма достатъчно армия , само танкове Няма армия - няма война Игра на нерви , избиване на комплекси Дреме ми ....

148

Анонимен

преди 10 години

Руските мaнтри зa тоя *** техен г.з, зa " бг" путинистите сa основополaгaщa опорнa точкa! хa, хa, хa егaти гaзa скaпaн руски!

147

65

преди 10 години

До ТервелА бе ненормалник,защо забравяш че в момента държавата се управлява от твоята любима комунистическо-турско-ДС коалиция. Която обеща мед и масло на бедните и голямо увеличение на пенсиите, а то какво се оказа по голяма мизерия,повече кражби,рай за мафиотите и 4-50 лева за пенсионерите. Защо бе другарю?

146

neni4a

преди 10 години

До Рaдослaвов Той няма да я нападне а по-скоро ще я умори от глад. Така че не го коментирай Путин.Ще прави каквото реши и когато го реши.В момента им го вкара дебелия на сухо,щото няма да помиришат нито цент помощ в Киев.

145

Геле

преди 10 години

до 168Принципно си прав , но патентът за това е американски. А относно търговските санкции - какво ще стане ако Русия реши да направи едно ембарго на ЕС? А ако и случайно и другите от БРИКС решат да я подкрепят? Щом Руската реакция е така рязка - значи вече са готови на всичко. Ножа е опрял до кокала.

144

Анонимен

преди 10 години

До 174На Германия и е точно през оная работа за руския газ, те могат да си доставят и от северно море, а също имат и терминли за втечнен газ, а 1/3 от потреблението им е собствен добив

143

Рaдослaвов

преди 10 години

Хaйде бе руския фaшaгa- *** и " велик" лилипут ще се престрaши ли нaкрaя дa нaпaдне Укрaйнa, aнaлогиите с нaпaдението нa сесесере то нaд Полшa нa 17 септември 1939 г.сa СТРAННО МНОГО!

142

Анонимен

преди 10 години

Масово манипулират на майдана е имал наемници от целия свят Американци, Германци, Поляци ....

141

Анонимен

преди 10 години

Украинците яко *а обаче, щом почнаха да се оплакват на сумати държави да им се притичват на помощ :D

140

Анонимен

преди 10 години

До Тервелв Ирак както и в Босна и в Косово и в Афганистан имаше санкция на ООН, за Сирия няма санкция и както виждаш там няма военна намеса

139

Фалита

преди 10 години

на ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО се очертава.1долар е 61 рубли.Ха сега.

138

bashkircho

преди 10 години

Rusofiliata e psihichno zaboliavne ne im se smeite :(