98

Гост

преди 10 години

До 122: Не си иска правилно.. Ако беше поискал някой от ДС да те придружи - нямаше да имаш проблем :)

97

Анонимен

преди 10 години

Нашите калашници са по-хубави от руските.

96

Анонимен

преди 10 години

А как се съгласяваш руски войник да стреля в украинци понеже протестират и искат свобода бе комунист дървен

95

Ха сега де

преди 10 години

У НАТО нет и не должно быть никакой роли в урегулировании кризиса на Украине, заявил в четверг вечером постпред России при НАТО Александр Грушко по итогам завершившейся в Брюсселе встречи министров обороны 28 государств НАТО и заседания Комиссии НАТО Украина.

94

Анонимен

преди 10 години

ДЕМОКРAТИЧНИЯ СВЯТ ПОДПОМAГA ВСЯЧЕСКИ РAЗУМНИТЕ В СОЦИAЛИСТИЧЕСКAТA СБИРЩИНA НAРЕЧЕНA БИВШA КПСС, В РУСИЯ ИМA МНОГОБРОЙНИ НAШИ СИМПAТИЗAНТИ КОИТО СA ПОТИСНAТИ ОТ ШОВИНИСТA ПУТИН! С ТЯХ УСЪРДНО РAБОТИМ ЗA МИРНОТО БЪДЕЩЕ НA СВЕТA! НЕ НA ВОЙНAТA И ДA НA УМИРОТВОРИТЕЛИ ПОД ЕГИДAТA НA ООН В КРИМ! ЗA МИРЕН СВЯТ ПРИЯТЕЛИ!

93

bulgarin555

преди 10 години

До Анонимен... Представете си,че НАТО се намеси,тогава българските наемници трябва да ходят да се бият с руснаците. ......Ти как си представяш български войник да стои срещу руски? Това НИКОГА няма да го бъде !!! Каквато и заповед да издадат нашите ТУРКОФИЛИ В ПАРЛАМЕНТА !

92

Гост

преди 10 години

До 117. Туда ему и дорога этому Каакашвили - натовска ***!!!! Толкова злини на грузинския народ никой не е причинил.

91

Додо

преди 10 години

При тоталитарния "социализъм" в СССР демократичен избор на народите нямаше и имперското поведение не си личеше толкова отчетливо. Сега, когато демократичните процеси пробиват цитаделата на комунизма обаче, руският империализъм показа зъбите си ... По едно си приличаме с украинците - чудесни държави, но с ужасни съседи, които все ни дърпат към средновековието и азиатските модели.

90

До 102

преди 10 години

Русия ни държа 45 г. в затвор!В младежките си години исках да отида с баща си на екскурзия във Виена. Отговорът бе - НЕ!Когато АЕЦ имаше 6 блока - имахме режим на тока. Сега с 2 блока - нямаме!Колкото и да не ви харесва на русофилите вече почти 70% от икономиката ни е свързана с ЕС. Другата част е ясна - руските енергоизточници! Нищо друго!Времената се менят, русофилията се изпарява. И да седите денонощно на пост и да създаване усещане за надмощие, такова няма! България е в ЕС, а не в СССР!

89

Анонимен

преди 10 години

До KUPENI STEРуснаците пак тръгнаха за вълна, но пак ще се върнат остригани !

88

Анонимен

преди 10 години

*** а защо да не биеме руснсци били сме ги преди защо да нд ги биеме и сега

87

Гост

преди 10 години

До 102: Само да добавя и въпрос за образованието. От кога децата ни пишат с 4 грешки в 4-буквена дума???

86

neni4a

преди 10 години

До Анонимен 100 Разликата е че сме отвоюлвали тези територии и затова няма да предявяват претенции. А Крим е бил спорна територия до няколко години дефакто. Чак през 2010 са подписали с Янукович договор за Крим (или Севастопол,може да греша) Та щом тия от Киев смятат Янукович за нелигитимен,то и Русия може да сметне договорите подписани с него за нелигитимни. И какво стана тя? Тия от Киев правеики тоя преврат си вкараха лееек автогол. ООН нищо не е казало.

85

до Анти ЕС

преди 10 години

Да, и все пак тези западни държави са до един по-развити от нашето руско-панелно к*нефче.

84

Анонимен

преди 10 години

Някой заблуден да не е останал с впечатлението че руснаците ще си зарежат базите и флота и ще ги харижат на Украйна ? Има ли такива ?

83

Анонимен

преди 10 години

Да не стане като във вица за оня дето говорел много добре руски,но го разпознали,защото бил ***.Хунтата в Киев умира от шубе.Очакват ни интересни събития в Украйна.Представете си,че НАТО се намеси,тогава българските наемници трябва да ходят да се бият с руснаците.Нали не мислите,че ще пазят банята в Крим.Но мисля,че нищо няма да стане,защото големите ще се разберът и ще определят бъдещето на Украйна,без да се съобразяват с посерковците в Киев.

82

Анти ЕС

преди 10 години

Стига сте размахвали комунистическото плашило, генно модифицирани западни поклонници. Стига сте ни повтаряли колко лошо е КГБ. По-добре вижте вашият нов Световен Ред, мръсните игри на ЦРУ, заробването ни от ционистките банки и бедността в световен мащаб. Вижте мръсните игри на западните "демократи", двойните им стандарти като например - За Косово може независимост, а за Крим не може. Мръсни лицемерни бургер ***!

81

Анонимен

преди 10 години

Ха ха ха ха щели да бъдат руснаците в берлин много ме разсма то бива тъпоумие ако можехте щяхте да сте там бяхте защо не сте там? Комуниста е с дървена глава

80

Анонимен

преди 10 години

СAМО НИЕ ДЕМОКРAТИТЕ РAБОТИМ ЗA МИРA, СОЦИAЛИСТИТЕ СA РЕТРОГРAДНИ ШОВИНИСТИ КAТО МИЛОШЕВИЧ, НЕ ВСИЧКИ РAЗБИРA СЕ, С НЯКОИ МОЖЕМ ДA СИ СЪТРУДНИЧИМ.

79

Гост

преди 10 години

До 100: а турското население под заплаха ли е в БГ питам аз?