89

Българин

преди 10 години

ЕС и НАТ О беше най хубавото нещо което се случи на България ! С комунисти които биха продали за жълти стотинки само да са на власт, нагла етническа партия , която която изстисква собствения си еректорат,за да си пълнят гушите.. и *** националисти,за които да си луд ..е привилегия ...в България отдавна щеше да вилнее гражданска война...

88

Анонимен

преди 10 години

От едната страна мутрите на тиквуня от другата на волен слугите!Тъпите к'пелета най-вероятно нямат идея какъв ден е 19-ти,но ще направят задължителния цирк!Тия вместо пред паметника ги пратете спешно на 4-ти километър!

87

О......

преди 10 години

Такова чудо не бях виждал - центъра на София блокиран от безбройни КПП, ленти, заграждения. Бяха докарали детктори за метал във формите на врати, точно както е по летищата. Освен това ни искаха лични карти, изпразване на джобове, чанти и пр. След това за капак ни проверяваха с металотърсачи във формата на палка. Третираха ни като животни и то само заради онези от комунистическо-турското правителство.

86

Анонимен

преди 10 години

Европейския съюз за съжаление на комунистическите парцали не се разпада. Дори някога да се разпадне ни стига да сме близки със западните държави. Там е истината а не на изток при болшевишка Русия. Руснаците са толкова голяма по площ държава а една малка италия има по голям БВП от тях ахахахха. 1,5 трл. за болшевиките срещу 1,6 за Италия. Германия е с 3 за каква Русия за какви 5 лева се напъвате бе баламурняци червени. Евросъюза ако пожелае ще смачка икономически Русия като празна тенекия.

85

до 85

преди 10 години

Точно така! Добре казано. Трябва да се изчака г-н Сидеров, и след това да си поднасяш цветята скапан ***. Къв си ти бе *** 79 да ми работиш до 20 часа!!! ***!!! Ако толкова ти е за почитта към герои.. я да оставиш един букет и на "Врабча" 1

84

Анонимен

преди 10 години

Волен е съвремения Апостол на България! Обида срещу Сидеров е обида за Левски! Атака! Победа!

83

STARBUCKS-USA

преди 10 години

Сидеровите послушници, вече бледнеят,когато ходят на паметника на Апостола.По ще им подхожда, заедно с ДПД да се кланят на друг паметник, тоя на - Mustafa Kemal Atatürk

82

може ли малко инфо?

преди 10 години

А миналата година по това време защо отново бе обграден и изолиран паметника на Левски с полиция? Кой ли управляваше тогава и кого освиркаха хората край паметника тогава?

81

Анонимен

преди 10 години

НАМАЛЕНИЕ на ампули тестостерон, омнадрен и дека-дураболин, за охраната на Болен! Отстъпка за анаболи и БЕЗПЛАТНО КИНО на 30 февруари за всички последователи на Болен с IQ >10 !!! Чалга ще се лее до зори!!!

80

Анонимен

преди 10 години

Човека ходи на работа и работи за разлика от безделниците комунисти от атака и БСП които разполагат с цял ден свободно време. Защо им е да работят като господаря им ги снабдява с по едно парче пица. Пицаджиите да не съветват нормалните работливи хора които ги издържат с данъците си.

79

Бръчков

преди 10 години

Колко са долни герберастите си пролича и днес...платените *** оскверниха паметта на Апостола с хулиганско поведение и простащина , която е характерна за онзи дето е известен като Тиквата от Банкя....

78

Анонимен

преди 10 години

до 79Плюс това Волен има разрешено шествие от общината до паметника и реч там от 19.30 до 20.30. Това ако не го знаеш, значи си много зле.

77

Николов

преди 10 години

Гледах малко по тв.Смешна работа.Симпатизантите на Атака бяха повече от протестиращите.А те съвсем не бяха там за да поднасят цветя.Сидеров пък си направи театроро.Пълен смях.Полицайте бяха едни дебели дядки.Пародия на народ и власт сме.Да я рестартираме викам тая държава.

76

Анонимен

преди 10 години

с какво право бе бурсук окупираш паметника на Левски ?????????

75

cgh

преди 10 години

Хиляди хора изобщо не е имало !!! бяха 60 човека тези, които в този тъжен ден оскверниха церемонията по почитането на вечната му памет !!!! Ето това се случи !!!

74

Анонимен

преди 10 години

до 79Кавал, на теб не ти ли стигна времето до 19 часа да поднесеш цветя днес? Или ще ми излезеш с номера, че цял ден си бил на работа и баш тогава си искал да поднесеш цветя от 7 до 8? Ми що не ги поднесе след шествието на Атака??? Що не ги поднесе след 20 вечерта???

73

да

преди 10 години

Такъв позор. Проверяваха ни в София като на нюйоркско летище след 11 септември. Отивам да почета Васил Левски, а заради БСП=ДПС ме обискираха и проверяваха все едно съм престъпник. Нямаше какво да отговоря на 4-годишната ми дъщеря освен: ОСТАВКА!

72

Зидаров

преди 10 години

Волен е като крокодил когато си отвори устата, не можеш да кажеш дали се усмихва или се кани да те изяде.

71

Анонимен

преди 10 години

Сидеров не е патриот. Къде сте видяли болшевик патриот ? Той се кланя на мумията на Ленин и Ким Чен Ир. За него най великото дело е създаването на СеСеСере. Главата му е пълна с петолъчки сърпове и чукове. Комунист и в червата.

70

Умник

преди 10 години

Сидеров, как така едновременно почиташ Апостола и даваш държавната власт на турците?