35

Анонимен

преди 10 години

"Какво искате да кажете, че българските турци са прости, не са прости, те говорят толкова добре български, колкото и българите по селата. Нека обаче не се и лъжем, и турският ни не е много добър, в Турция не ни разбират, защото говорим на диалект, упрекна още Рашидов"Браво на Веждичката, ето, че като не пие е в състояние да разсъждава трезво. Единствените провокатори в цялата работа пак останаха ДПС.

34

Анонимен

преди 10 години

Не харесвам турците. както и те - българите. Наистина нека турците си ходят в Анадола!!! За да имаме чиста България.

33

Анонимен

преди 10 години

Гласувайте пак за БСП.До края на мандата може и да няма вече Българи в България.

32

бобо

преди 10 години

До Анонимен 24: Не,няма всички да умреме!! Ще умрете простите и невежите,щото сте свикнали да живеете като животни в клетка и някой да ви подхвърля малко помия за да оцелявате и да го слушате и много ,много да неискате!! И... това ви е живота ли!!!??? Плюя на този начин на живот и на тези ваши управници с болни мозъци!! Вие още ако си бяхте останали под османско иго нямаше да разберете,че човек може да е свободен и сам да си определя стандарта на живот!!!Айде 12 часа е, време за коричката хляб

31

1

преди 10 години

да се маха! Чий го дири в Парламента на България, да иде в турския.

30

до Гласувайте

преди 10 години

Ако с гласуване нещо можеше да се промени, изборите отдавна щяха да бъдат забранени. Всичко е предварително решено - кой колко и на кого ще си плаща! Което е много жалко, разбира се.

29

Made in Varna

преди 10 години

Бай Хюсеин преди да тръгва по пътя на когото и да било, първо да се замисли къде живее. Ако не бяхме толерантен народ, той изобщо нямаше да се подвизава в България, камо ли на трибуната в народното събрание...

28

pena

преди 10 години

То ще е селянска война :D

27

Анонимен

преди 10 години

Ей Рашид, като турците в Бг говорят толкова добре български, защо е нужен превод на турски, а?!? *** и мюслитата ***.

26

emigrant

преди 10 години

Браво на Вежди Рашидов! Много мъдро им го е рекнал на тези мишки.

25

Homer

преди 10 години

Показахте си истинския облик - ИЗЕДНИЦИ!!! Никой от вас не милее за българското, това ви обрича да изчезнете от Историята!!!

24

bobo

преди 10 години

браво на Вежди,абсолютно е прав е със селенията!!! Срам ме е от тези депутати!! Сега си изкарайте фесовете от нафталина,сложете ги,наведете се ,хванете се за палците и ...чакайте!!! На простия народ пак му замазаха очите!!! Честито!!

23

Анонимен

преди 10 години

До БСП плюс ДПСМного е просто, защото ако дойде отново простата Тиква, всички в купом ще умрем от глад или от самозапалване, без значение от етнос, религия и цвят на кожата. Тиквата е античовек.

22

Анонимен

преди 10 години

ЖАЛНА НИ МАЙКА БЪЛГАРСКА!

21

мишките от Атака

преди 10 години

Пак най жалки в парламента бяха мишките от Атака. Хем те държат все още златния пръст, хем турците и БСП се гаврят с тях.:) Отхвърлиха им декларацията и след това ДПС и БСП си приеха една си тяхна за пред хората. И мишките от Атака седят и клепят от страни. Явно много пара е налял Доган в Сидеров за да седи и да му се подчинява така чинно с цената че цялата му партия Атака вече става тотално за смях и подигравки.Нищо не зависи от тях и това е, и като ги гледат че са мишки и изобщо не ги и зачит

20

Волен Сидеров

преди 10 години

Цял живот съм разчитал на моя голям, твърд и силен електорат, които да ме притисне в ъгъла и да ме разбива от.... печелене на избори....

19

Гласувайте

преди 10 години

Лошото управление го избират онези, които не гласуват!

18

БСП плюс ДПС

преди 10 години

БСП отново клекнаха на ДПС...замислете се защо гласувахте за тях...

17

:)

преди 10 години

И това го казва човек, който пиян като *** се би с полицай в центъра на София... а после стана Министър на КУЛТУРАТА в мутренското правителство на Боко :)

16

Анонимен

преди 10 години

Имайте предвид,че обикновените турци въобще не мислят,като луменярина Хафъзов!