76

Анонимен

преди 10 години

Наистина е много грозна издънка това споразумение.Гласувал съм за БСП но това минава всякакви граници.Що за *** е организирал подобно споразумение?А Тиквочев е ясно че се възползува от такива УНИКАЛНО *** ходове на правителството.БСП като че нарочно искат да върнат банкянския селянин на власт.

75

Анонимен

преди 10 години

Дано по силата на новото споразумение да можем да изпратим Борисов, електората му всички "антикомунисти" на летен лагер в Северна Корея. :)

74

Анонимен

преди 10 години

STAN4O TI ILI SI MNOGO TYP ILI MNOGO XITYR VIE BKP TO 70 GODIN KRADETE AI SIKTIR S TIQ TRI GODINI

73

СТАНЧО

преди 10 години

ОТ КАКВО Е ВЪЗМУТЕН БЕЗХАБЕРНИКА НА БЪЛГАРИЯ , ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ НА НЕГОВОТО " УПРАВЛЕНИЕ " ?

72

ДРЪНДЬО

преди 10 години

ОТ КАКВО Е ВЪЗМУТЕН ,ЧЕЗХАБЕРНИКА НА БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТНО В ПОСЛЕДНИТЕ ПЕТ ГОДИНИ ? НЯМА ОТГОВОР !

71

Анонимен

преди 10 години

OSTAP BENDER RQPA DA QDE PRED STANI6KO I NEGOVITE NOMERA I OTKRADNATI MILQRDI S MONIKA OSTAP BENDER MOJE DA E SAMO EDNO JALKO U4ENI4E PRED SERGEQ

70

Денислав

преди 10 години

Като му даваха билет на Станишко за Северна Корея - той се сърдеше. Как ли му се иска на скапания украински комунист Сер Гей да е като Ким Чен Ун - всички да му се кланят и да му лижат ***.Всички диктатори свършват по един начин (рано или късно).

69

ТРУНДЬО

преди 10 години

НАИСТИНА ,ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ , ЗАЩО ТОЗИ БЕЗХАБЕРНИК Е ОЩЕ В ЕФИР ? ГОСПОДА ,"ГЕНЕРАЛИ ",КАЖЕТЕ МИ ,ЗАЩО ТОЗИ БЕЗХАБЕРНИК Е ОЩЕ В ЕФИР ?

68

Анонимен

преди 10 години

ПАЗАЧА НА ПРАВЕШКИЯТ ОВЧАРИН ДЕМОКРАТА С ЧЕРВЕН БИЛЕТ ВРЪЧЕН МУ ЛИЧНО ОТ ДРУГАРЯТ ПРАВЕШКИ ОВЧАРИН СЕ ПРАВИ ЧЕ МРАЗИ КОМУНИСТИТЕ. ТА ТОЯ Е ПО ГОЛЯМ КОМУНИСТ ОТ ВСИЧКИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО.

67

бай Мемед

преди 10 години

Бойко,Бойко.Цялата власт беше в ръцете ти.Защо бе тчоджум я даде на комунистите.Чувал ли си,че няма бивша *** и бивш комунист?

66

Анонимен

преди 10 години

Ей 3 и половина години беше министър председател и не разбра, кой плаща за това посолство и каква му е ролята, и така е още от времето на Иван Костов, ако не друго барем се обади на Соломон Паси, с него заедно бехте в правителството на Цара, той ще ти каже, защо Косто не закрива това посолство и сключва подоен д-рВИНЕТУ :)

65

льжата

преди 10 години

Стига сте писали глупости.Всичко е заради ьездомните кучета.Нали трябва хуманно да се умартвяват.Те Корейците знаят как става.А и щте има износ.Цткайте минуси но това е.

64

СИК-аджията от Банкя

преди 10 години

Незабавно да изпратим Боко Тиквуня на специализация в КНДР. Там ще го обучат как се...копаят картофи, ще му покажат кон боб яде ли и други възпитателни мероприятия!Ще го изпратим на борда на ракетата носител СИК-1!

63

някой

преди 10 години

До бесепарбсп и дпс управляват от началото на демокрацията и са единствените партии които останаха оттогава . докато не бъдат затрити няма да се оправиме . Бъдете сигурни !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

62

бг

преди 10 години

хаиде хаиде ..ние се пенсионирахме с комунистите и живеем по дълго с пенсии 200л..ха поживеите и вие така па утре па гласуваите за тях .....мен вече не ми пукака кои е на влас.

61

гост

преди 10 години

*** страх ли те е социализма, ти тогава можеше само да връткаш валута и то като шофьорче, сещаш ли се? А сега какви кражби за милиарди въртиш и нищооооо.

60

Джедай Мастър

преди 10 години

*** и от външна политика разбирал. Дано да не дойде на власт, че ще вземе да обяви война на Китай и Русия за защита на основните права и свободи.

59

Анонимен

преди 10 години

Абе тези долни комунисти вършат простотия след простотия. Ще се съюзяваме с Северна Корея ! По малоумно решение не можаха ли да измислят?

58

Анонимен

преди 10 години

Дижурното ченге много се е изнервило и си дращи простотии, валерианчето хич не му помага, требе въдворяване :))) да го изпратим корейския ***! Серийния убиец....

57

Анонимен

преди 10 години

По-големи *** от българските комунисти има ли ?!?!