79

летoпиceц

преди 10 години

*** V BALGARIA ?TODOR JIVKOV IM RAZDADE BALGARSKI DOKUMENTI I TE ZAPOCHMAHA DA SE MNOJAT ZA DA MOGAT BALGARITE DA POBEDIAT

78

Какво ?

преди 10 години

А какво трябва да се прави с ***, които само и единствено крадат, убиват и изнасилват по селата.Ако ги въдворят ще са нахранени. ще гипринудят да работят и няма да товарят социалната система. А така като са свободни са нещастни защото не знаят какво да правят.

77

Охранител

преди 10 години

Тъкмо сега е момента да бъдат гръмнати всички събрали се *** ! От тях полза никаква! Престанаха да чистят улиците,но се захванаха да стават депутати.

76

Анонимен

преди 10 години

Тези още малко и ще поискат БСП/ДПС/Герб да им узаконят правото на кражба и злодейства!

75

Анонимен

преди 10 години

когато всичко бъде откраднато, останалото разрушено и няма да има кой да ви плаща помощина кого и за какво ще се жалвате тогава бре?

74

Анонимен

преди 10 години

Niakoi moje li da kaje tochno v koia godina *** poluchiha dokumenti na balgarski grajdani ????Tova e godina na balgarskoto prokliatie. Koe upravlenie go reshi ?

73

Анонимен

преди 10 години

Не знам какво да кажа. Да беше в САЩ, тази долна *** щеше да лежи с изтичащ мозък по асфалта, а охранителят щеше да съди до дупка семейството на ***, крадяла метал.

72

истината

преди 10 години

БСП/ДПС са в основата на *** на България....!

71

дискотека

преди 10 години

картечарят ханс организира дискотека приготвил е за тази вечер два нови диска

70

с.

преди 10 години

До РоссияДали са ни те таратанци!Изритали са фесовете и след това са ни поробили те!Неслучайно истински патриоти като Захари Стоянов са били върли русофоби,ама това не е широко огласяван факт защото не им изнася на руски *** като тебе,а такива за жалост в това подобие на държавица колкото щеш!Относно охранителя мога да кажа,че веднага трябва да му бъде връчен медал,армейска карабина с добра оптика и амуниции хидрашок за да продължи добрите си изяви!А полицията да разгони ***!Аре с здраве

69

аз съм българче

преди 10 години

А на протест с настояване за присъди на *** безчинства няма ли да излязат мама им примитивна? Не стига, че са нагли с това, че крадат, ами и протестират затова, че са гръмнали едно нищожество като тях. Ето там трябва да мине жандармерията и да ги спука от бой.

68

затова

преди 10 години

Затова трябва да се подкрепи от целият български народ предложението на Атака, да няма детски надбавки, ако родилката няма навършени 18г.....!Това ще е пряк удар върху *** раждаемост, по-малко *** - по-малко престъпност и социално бреме...!Въпроса трябва да се поставя до дупка....!

67

Анонимен

преди 10 години

А вие продължавайте да се делите на софиянци и провинционалисти...

66

Анонимен

преди 10 години

Овчев,къде е сега ЖАНДАРМЕРИЯТА бе?Да ги смаже от бой или направо размаже тези ***!

65

qwerty11

преди 10 години

къде си чичко Адолф....

64

художника

преди 10 години

Когато има табели"ОХРАНЯЕМ ОБЕКТ" влизането е на твоя отговорност. Какво би станало, ако вместо пазач имаше кучета, които да разкъсат наглите крадци? Срещу кой щяха да протестират ***? Срещу дружеството за закрила на животните, сращу "Грийн пийс" или кой???

63

1

преди 10 години

На въоръжен охранител да повдигнат обвинение да ПРИТЕЖАВАНЕ НА БОЕПРИПАСИ??????Да охраняваш строго пазен обект и да оставиш *** да крадат - тогава ЗА какво да си там???*** са в парламента и правосъдното министерство!!!!!

62

Александър

преди 10 години

До 66: Ти се друсаш от сутрин рано май ? Нормален ли си ? *** да протестират срещу правителството ? Става въпрос за племе, не за граждани... И приказки за автономии може да развиваш вкъщи на брат си или сестра си. Като видя такивла палячовци да пишат и си развалям настроението за цял ден. Да отидат в Индия , там ще имат държава и ще могат да се плодят, колкото искат... че пумите и тигрите са гладни.

61

ицо

преди 10 години

Бунт ли?Как хубаво са се събрали идеални за два пълнителя на калашник.

60

varg

преди 10 години

Израел и Америка умишленно не позволяват на българските власти да се справят с ***.Това е още един от способите им да държат народа в напрежение,страх и насилие и по-лесно да си вършат далаверите.