15

Анонимен

преди 10 години

"Цигарите няма да бъдат произведени в България, а в цигарена фабрика в Брянска област. "Не знам каква е тая политика да ни използват марката и фирмите а производството да е в чужбина ? Е как няма да има безработица те и Шуменско пиво голяма част го правяв в Сърбия другата част в Благоевград в Шумен един гол ! От времето на герберите има тенденция производствата да се местят в южна България и навън кока кола и т.н. ЕС ни затриха голяма част от производствата сега и Русия ни *** ...

14

Пич

преди 10 години

До ДС"Булгартабак - австрийци"Сиииигурно са автрийци, ама сиииигурно. От най-чистите австрийци, от тия дето по цял ден се наливат с водка със сельодка, и само се чудят какво да откраднат. И вие не знаете на кой свят се намирате. Не четеш ли - "дъщерна компания на ВТБ Капитал". Червените ви е*ат с големия х*й, лъжат ви, че "прогнилия запад' е виновен за нещастието ви, а вие го поемата целия, пляскате с ръце, и питате за още. *** ... стадо.

13

Men

преди 10 години

До Пич Kato znaesh, za shemite za iztochvane na DDS i avtokrajbite...znaesh kude da podadesh signal nali? Ili porednia lainomet na Boko ?

12

абе еи!

преди 10 години

Нека си пушат каквото си искат руснаците ,за да влезеш на пазара им използваи всичко стига ганъовщини бре!Пушете си каквото искате тук важното е да има износ и печалба!Точка ,стига или не сте достатачно умни да го разберете и само си чешете езиците или сте върховни комплексари!Изобщо не ми дреме кои какви обриви получил ,дали филтъра го бил дъвкал или чеповете на дърваря му се смеели.Бизнес хода е невероятно добър и адекватен!

11

ДС

преди 10 години

ЕВН - австрийциМтел - австрийциБулгартабак - австрийциОтчитащатат електромерите на ЕВН фирма - австрийциНе е луд тоя дето яде баницата..........

10

АКТА

преди 10 години

Шок ! Орешарски предлага, Станишев, Местан и Сидеров гласуват: Спират Читанка и торентите !?

9

Анонимен

преди 10 години

че руснаците още ли пушат цигари без филтър

8

Пич

преди 10 години

Всичко си идва на местата след идването на червената мафия отново на власт - кражбите на коли са скочили с 50% (официална статистика), схемите за изочване на ДДС отново работят с пълна сила (това го чувам от 3 места от хора, които се занимават активно с подобни схеми), руснаците отново започват да използват България за пране на пари, изобщо връщаме се в изходно положение от средата на 90-те. Искам да поздравя всички, които гласуваха за БСП през всичките тези години. Браво, другари!

7

номер 3!

преди 10 години

Поне е нямало бензоати,формоалдехид ,урея и куп добавки като в Борото и другите турбо-рекламирани западни цигари.Не става изобщо въпрос ти дали си доволен ,напушен или в екзтаз ,а става въпрос за пари.

6

Анонимен

преди 10 години

Така както сте го описали в заглавието имам чувсвото че ще се върнат и манефистациите ,пионерчетата и червените връзки

5

До №2

преди 10 години

И особено ако не си ги рязал 3-4 седмицихахахаха

4

Анонимен

преди 10 години

Сетила се мара!Германците се чудят как да си докарт допълнително печалба и създадоха бутафорни марки като Зепелин и Юнкерс ,а ние да не сме по-глупави.

3

Анонимен

преди 10 години

В Стюардесата постоянно имаше "поздрави от дърваря". егати чеповете къде ги имаше! :))))))

2

Анонимен

преди 10 години

Ех какви хубави времена бяха само,спомени.:) Пушил съм и Опал ,като дръпнеш и те се изправят ноктите на краката:)

1

Анонимен

преди 10 години

да живей!