316

Dublin

преди 10 години

basi olgOFFrenite..., pomnia/ot predi 11 god kogato sustite tezi *** pri vsiako vdigane na cenata na nefta i gaza-OOO, na zaguba sme...davai cenite NAGORE...,ce posle cenite na surovinite padnali-koi go e enia, tehnite si stoiat...Kogato cenite im stignaha do /point of no return/-klientite biha spriali da im kupuvat kiseloto mliako/za primer/...Stiah da padna, kogato pri edno posestenie v Bg getoto-gledam KARTELITE sa namalili ot 500 na 400gr kofickite kiselo mliako

315

batmario

преди 10 години

как искам лично да обясня на г-н Данев- преседателя на стопанската камара- че не е прав...Може ли някой да ми уреди среща щото съм от провинцията и ще се загубя в София...Бърза среща такава няква...Няма много да го бавя...

314

681

преди 10 години

Нагли животни!Според тях най-добре народът да им плаща, че им работи!

313

Анонимен

преди 10 години

има ли някой тук да каже, че в беге заплащането на труда е достойно?

312

Анонимен

преди 10 години

Всеки търси нещо по-лесничко - продовач, шофьор, строител, и т.н. За това и тези професии са с абсурдно ниско заплащане - прекалено много кандидати. Много от тези които мечтаят за квалифицирана работа по време на обучението са при всяка възможност по заведенията и гледат да препишат за 3-ка колкото родителите да не ги оставят на произвола. Който има акъл и дисциплина не му се налага да реве за пари

311

Анонимен

преди 10 години

данев и бск се грижат за изходящия поток през терминалите едно и две на аерогара софия. само, че след няколко години ще си сърбат попарата, понеже режат сами клона, на който седят. с наглостта си заслужават само едно - да изтекат в канала и да си миришат там на воля.

310

rumen72

преди 10 години

До Анонимен 328такова нещо несъм тръвдял и недей да ЛЪЖЕШ както виждаш не се крия под Анонимен, че мин. заплата трябва да е поне 1000 лв. направи си труда прочетеш какво съм писал.

309

anonim1000

преди 10 години

Въпросът със заплащането не е поради липса на пари.А защото тези пари не се дават.

308

А Данев какво работи

преди 10 години

А какво и колко работи Божидар Данев? Ако някой знае - нека информира. Инвестиции ли е направил, производство ли е създал... какво той е допринесъл за БВП????

307

anonim1000

преди 10 години

Рибата се вмирисва от главата.Неща от сорта "матряла не струва" няма как да са сериозни.Да се каже, че за провала на един бизнес са виновни работниците е несериозно.Разбира се, че лъжат тези.

306

Анонимен

преди 10 години

Първо забравете глупостите, с които разни руски агенти ви пълнят главите. Българската икономика беше в плачевно състояние още преди 10 ноември 1989 г. Виновни за рухването са комунистическите "специалисти", които хвърляха народна пара без никаква рентабилност. България фалира първо при Луканов, после при Виденов, сега ще фалира и при Станишев.

305

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 335да, в твойто село долно *** може би да са взимали 200 лева. но даже и 200 лева заплата са и стигали за храна и да живее достойно. но сега с тези пари може да си купи един средно голям. просто дадох промер за инфлация, но ти не го разбра. така си и знаех, че ще стане. всички тук те рецениха що за стока си. повече не пиши бръщолевини. никаквецо.

304

Отговор

преди 10 години

До 306Теоретика за *** , пак се е развикал.Цитирам,,*** БВП 30 млрд евро, трудово заети близо 3 млн. ср. заплата 300 евро.Та къде викаш е експлоатацията?"Излъгал е като е намалил БВП с 14 милиарда ,и ,като от 2 на 3 милиона е увеличил трудовозаетите.Направил е условията ,,капиталистически угодниТолкова е ,, образован" , че не може да прецени , че дори при тези бомбастични лъжи , на тези дето създават БВП се полагат само 28 % от него.

303

333

преди 10 години

Ако баба ти беше мъжка теб сега нямаше да те има :).Аз ли съм ти съсипал държавата бе ***? Никой не ти е виновен, че си ***. И никой не ти е длъжен да ти плаща нищо. По покупателна способност БГ е между 60-70 място в света от 320 държави. Това, че ти си черноглед лузър си е твой проблем. И не виждам какво ревеш, че не ти плащат като в Швейцария, като спокойно за труда който полагаш можеше да ти плащат като в Занзибар.Плащат ти толкова на колкото те оценяват.

302

Фараони и роби

преди 10 години

Божидар-Даневци (хората от БСК и приближени) нямат справедлива и обективна система на заплащане на труда. Как плащат те. Назначават свои хора, на които плащат персонални огромни заплати. За тези огромни заплати, техните хора нямат нито нужните човеко-часове, нито финансов принос, а дори създават загуби. Слой от истински работещи, изкарват заплатите на първите, като въпреки робския си труд, получават по-малки заплати от тунеядците без да им плащат наднормени и извънредни часове и бонус за принос

301

Анонимен

преди 10 години

До :)хей....пиша в почивния си ден, когато съм на работа не влизам в никакви сайтове, а работя с компютър!Никога не съм псувала работодателите си, защото имам късмета да работя не за българските "бизнесмени", а за германци...нещата там стоят по съвсем друг начин...та...не слагай под общ знаменател всички коментиращи!п.п. и фирма имам...ни не "къртя пари" не се и смятам за бизнес дама..Пари момче, не се къртят....изработват се...ама какво да ти обяснявам...сигурно си някой преуспял мързеланко

300

Анонимен

преди 10 години

До Анонименкогато баба ти се е осигурявала преди години на 500 лева----------------- Кога е било това? По време на социализма бабите "взимаха" по 150-200 лв макс.

299

327

преди 10 години

Явно колосално тъпия си ти бе Тикво. Баба ми не се е осигурявала, защото у комунизЪма социално осигуряване не е имало. Това, че системата не е работела по никакъв начин не значи, че аз съм виновен за това и трябва аз да обирам луфтовете. Баба ми получава 200 лв., но пък са и подарили и панелка - а аз плащам по 1000 лв. всеки месец осигуровки, не съм получил нищо, а няма и да получа някога пенсия по обективни причини. Слава богу не съм кух кат тебе, та вече съм се подсигурил, че да не рева после

298

Анонимен

преди 10 години

до 328ако колониалните държави не бяха съсипали нарочно предприятията и пазарите на българия, сега бвп щеше да е неизмеримо по-висок от това на фауве. абе ***, престани да дразниш хората тук. не си критерий за нищо. от минута на минута се уверявам какво недоразумение си.

297

Анонимен

преди 10 години

Би ли предположил някой, колко от нашите богаташи са незаконно забогатели? Аз не познавам законно забогатял, а вие?