32

Алекс

преди 10 години

Четейки колко много коментари има в подкрепа на подтиснически режими спрямо опита на народа да наложи посоката си на развитие разбирам защо България е на това дередже. Това робска психика или Стокхолмски синдром ли не знам, но обяснява много от очевидните идиотщини които продължават и до днес в страната. Дано (пак) някой ви помогне защото е ясно че няма да си помогнете сами.

31

Анонимен

преди 10 години

До Някъв от Българияти малко като "една лелка каза..." дай по конкретно

30

Анонимен

преди 10 години

До 31Хората са толкова затъпели, че напоследък вярват дори на политиците.

29

Някъв от България

преди 10 години

Преди време пак преди една олимпиада един пак искаше да се *** с Русия, на другият ден си ядеше вратовръзката:)

28

Анонимен

преди 10 години

V GERMANIA 80% sa BG TURZI,PUMAZI,ROMI S TURSKO SAMOSAZNANIE DALI SA OBRAZOVANI NE ZNAM

27

Гочо

преди 10 години

А какви са европейските ценности?Да си гей е ценност,да сключващ със себеподобен брак и да развращаваш деца е ценност,да говориш за морал и ценностна система,а да нямаш понятие какво е то.да обучавш невтръстни деца в секс и безброй други извратенящини.Това ли е европейската ценност?

26

Анонимен

преди 10 години

До prokuroraне е лесно да си тиква...Същите *** ги има и в Германия, и в Англия. Кълват като шарани на популистки изказвания ала Сидер-оглу. Според последно изследване на шпигел, 80% от работещите българи в Германия са с образование. И плащат данъци. И осигуряват на тамошните бабички спокойния животец. Какво да ви каже човек, не знам...

25

Анонимен

преди 10 години

niama nischo loscho Rusia varvi dobre EU I USA triabva da se radvat ei...s Iran se dogovoriha za dostavka na 500000barela Iranski petrol za Rusia NA DEN da go prodava Rusia lichi si lubovta na Iran kam zapada prevoorajavaneta na Ruskata armia varvi dobre sche vlezat do 2020 godina kam 600 nositelia s razlicni radiosi na deistvie s jadreni boini blokove вмф,ввс sascho se prvoorajava KEF GOLIAMO SHOW MNOGO SA RADOSTNI EU I USA

24

до 25

преди 10 години

До АнонименКъде го чете това че ни е предлагал,и чак пък и отказали,чул недочул и ръси тъпотии...........

23

Анонимен

преди 10 години

19: "Аз съм ***, който иска да сме руска/съветска колония!! "Наистина си ***. Защо си мислиш, че Русия ще ни иска за колония. Едно време Тодор Живков е предлагал да България да стане република на СССР, но руснаците са отказали.

22

аз съм българче

преди 10 години

Чакайте, чакайте малко, какъв "имперски проект" какви 5 лева? хахахахахТой ли настоява за военни удари над половината карта на света? Имперският проект се изготвя в USраел и се прилага на практика. Погледнете през последните 25 кой си разширява зоната на влияние в глобален мащаб и тогава ми говорете за имперски амбиции.

21

ТИТО

преди 10 години

Абе тия съвсем изперкаха вече,,,какви европейски ценности бе,,, То бива пропаганда, бива да си търсят балъци ама чак толкова,,,,направо ни правят на ***,,,,Имперски амбициииии___То затова е президент на държавата си--да работи и да отстоява интересите на държавата,а не като някои евро-атлантически *** у нас.Еййй.....тия ценности бееее...

20

Анонимен

преди 10 години

А Путин защо вкара в затвора талантливите Пуси Райът в затвора. И Путин не дава на хомосексуалистите да пропагандират хомосескуализма на деца - това демократично ли е, а? Във Франция министърката на образованието ходи по училищата изнася лекции че хомосексуализма е нещо нормалмо и децата да не се притесняват ако станата ***, а Путин ги учи на хомофибия - това не е по европейски - ЕС ще врътне кранчето на Путин и няма да купува повече газ и да ги видим тогава рашкита какво ще правят тогава.

19

Анонимен

преди 10 години

Хайде пак поръчкови статии за световното положение, а нашето си стои все едно и също- на дъното. А каква е политиката на САЩ???

18

Анонимен

преди 10 години

"Чувство за тревога от тези събития е единственото общо, което имат Брюксел и Москва сега."Москва изобщо не се е разтревожила от упадъка в ЕС. Вярно, че идващият крах на ЕС ще се отрази икономически на Русия, но тя е най-богатата страна на ресурси и си е самодостатъчна и се оправя без ЕС за разлика от ЕС в който няма никакво природни богатсва и ресурси и всичко идва отвън, ЕС не може без Русия.Приоритет за Москва сега е създаването на Евразийкси Съюз, а не задълбочаване връзките с ЕС.

17

Анонимен

преди 10 години

Аз съм ***, който иска да сме руска/съветска колония!!

16

БАЧКАТОР

преди 10 години

За тъпите евроговеда давам жокер:Путин контролирагазта на Украйнабензина и нафтата на Украйнапоръчките за заводите на Украйна с една дума ИКОНОМИКАТА на Украйна.

15

Васко

преди 10 години

Ей няма да го остават Путин на мира,страха е голямо шубе............

14

тъпчо

преди 10 години

Искам пак да сме колония на СССР!

13

Европейските

преди 10 години

олигарси, създатели и ползватели на смешната европейска империя, ги е страх от руската, в която поне решенията се вземат на едно място и се знае кой носи отговорността.