6

Бизнеса-БГ

преди 10 години

Ние Бизнеса в БГ повече от 450 лева неможем да ви дадем.Криза е.Иначе ние си живеем супер.Имаме много имоти и супер лъскави коли но за съжаление за вашите заплати нямаме.Нас никой неможе да ни задължи да ви плащаме по големи заплати защото вие сте най евтината работна ръка в Света и Политиците ни заедно с нас винаги сме се гордяли с този факт.Вие трябва да се научите да работите и тогава да искате заплати по 1000 лева които ви обеща лудия Сидеров?Вие да не би да му вярвате че това е възможно?

5

ОЗВЕРЯЛА ОТ ГЛАД

преди 10 години

те сасипаха дребния бизнес ,тотално сринаха държавата и сега ще ни залъгват, че видите ли много са загрижени. Стават повече от смешни. ВСИЧКО СЕ ВЪРТИ ОТ МУТРИ ВЕЧЕ 25Г И ПРОДЪЛЖАВА. СТОЙТЕ СИ ТАМ,МОЖЕ ДА ВИ ПОДИГРАВАТ, НО ГЛАДНИ НЯМА ДА ХОДИТЕ . БИЗНЕС В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ВЪРТИТЕ НА ПУ.КИНДЕН. ВСИЧКО Е РАЗПРЕДЕЛЕНО ВЕЧЕ

4

Стефка

преди 10 години

На почти 56 години съм ,от 12 години съм навън.Добър готвач и вече чистачка-професионалист,нека тези емисари да ми предложат целогодишна работа поне за 500 евро и ще се върна.От първата година навън живея с мечтата ,че само тази година и се прибирам ......и така вече 12....а и не му се вижда краят....какво да коментирам?

3

Анонимен

преди 10 години

Тея емисари ше ядат едни шутове отзаде...3 години подред се пробвах да се закрепя в Бг...повече няма да си губя времето.със здраве

2

Апел

преди 10 години

Не им вярвайте/на емисарите/,тази територия е обречена на социалицъм и ***!

1

Анонимен

преди 10 години

Хляб в граница може ли да се вади?Още на вратата почва "чакат други" после ,ама малко ще намалим,трябва неплатена ,като не искаш...Ана сиким вече с тая "икономика" напълнените шалвари след дизентерия.Които има нерви да го маимунизират разните му *** мишки и да работи за да дължи и мизерства да!