11

Анонимен

преди 10 години

Поредна серия от "Страстите Б О Р И С О В И"!!!

10

мууу

преди 10 години

до 5 Точно така, напълно описваш поведението на комунистите, шантажи , провокации, партизанщина. Никаква политика в името на народа, икономическа неграмотност или популизъм с раздаване на пари чрез кредити. Това че някой не е учил в Москва, не го прави ***, ясно ли ти е. За подготвените кадри не споря, само че никой не ги оставя да си покажат грамотността, защото всичко е подчинено на корпоративни интереси. БСП е ФИРМА. Това е.

9

Анонимен

преди 10 години

EDIN, той Бибитко ако за едни записи излиза извън нерви, представям си ако Сретен Йосич излезе на свобода.

8

:)

преди 10 години

БСП отново умело отклони вниманието от кризата в партията и безчинствата на Сидер-бей към Борисов:) Било то лъжа или истина, партията си я бива в манипулациите. Жалко, че не се сещам нищо доброи да е донесла на България, със всичките си умения.

7

Анонимен

преди 10 години

Другарю Борисов, преведете ми сумата на сметката на фондация "Мишо Бирата".С обич, чичо Гоце.

6

идиотизми

преди 10 години

До политологПри вашите хора мирише та се не трае , ти ме будалкаш с правителството , да не би Йовчев да ги е събирал , и тримата у Банкя ?!

5

Анонимен

преди 10 години

Не им се обяснявайте бе! Какво ще му обяснявате на Станишев? Той дава ли обяснения какви далавери и с кого ги врътка? Всеки може да си направи коалиция с когото иска! Важното е хората да гласуват за него! ЧЕРВЕНИЯ СЪСЕЛ МОЖЕ САМО ДА Е БЛАГОДАРЕН, ЧЕ ЩЕ ОТЪРВЕ СРАМА БОЙКО ПАК ДА ГО БИЕ НА ИЗБОРИТЕ! Сега ще се оправдава с разцепване на партията!

4

гост

преди 10 години

*** тепърва ще ти разкатават фамилията.За разлика от теб ПОЛУГРАМОТЕН ПОЖАРНИКАР, партията ТИ майка има добре подготвени кадри. Беше им нужен оставиха те да полудуваш и сега ще полудееш.

3

Явно

преди 10 години

Борисов: Никой няма право нерегламентирано да ме шантажира...явно регламентирано...като боса Корлеоне може........

2

EDIN

преди 10 години

Този е болен !!!Много е смешен като излиза извън нерви !

1

политолог

преди 10 години

Такова долно и гадно правителство никога не е имало в България. А Ц. Йовчев държи първенството по лукавост, интриганство и лъжи. Той нищо не прави освен да пази депутатите от БСП-ДПС-Атака-ДС. И днес дават по телевизията в с. Коиловци как ограбват и бият електората на БСП. Нали Олигарски каза, че страха е изчезнал и връщаме Държавата на хората. Ало *** другари отидете в това село и го кажете на хората, *** такива.